Şimdi Ara

En Değerli 10 Marka açıklandı: Apple, 13 yılın lideri Coca Cola'yı koltuğundan etti (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
3
Favori
9.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ABD'nin 8 sirketi Turkiye ekonomisini katliyor da katliyor. En azindan bir firmasokabilseydik ilk ona iyiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DubSteq

quote:

Orijinalden alıntı: starnebula01

quote:

Orijinalden alıntı: DubSteq

apple'ın kuzları konuşmayı öğrenmiş :D

Milletin verdiği paradan sanane ? Sana batan ne ? Anlamıyorum sanki samsung çok ucuz note 4 nekadar söylermisin peki en az 2000 desen eee arada ne kadar fark var ? Ağzınızı açsanız 3000 lira verilirmi bilmem ne ! Ki 3000 değil 2300 civarı i6 Amma abarttınız sen git istersen bir milyon ver umrumda olmaz.kişilik meselesi galiba.

Benim Samsung fanboyu olduğumu nereden çıkarttın.Evimde Samsung'un tek bir çöpünü bile bulamazsın.Note 4 ile İP 6 yımı eş tuttun İp6+ 2600tl asıl kıyaslanması gereken bu.

Zaten genel olarak konuştum okadar çok aynı lafı söyleyen varkı anlamıyorum sanki kendi savundukları firmaların amiral telefonları sudan ucuz.Evet eş tuttum ikisininde en son çıkarttığı telefon. 6+ ile neden eş tuttunuz anlamadım sonuçta "iphone okadar para verilirmi" derken genel olarak söylemiş oluyorsunuz bu 6 yokken 5 varken 4 varkende söylenen bir laftı.

• Microsoft zamanında pazar payı balını çok yedi

Bizide şunlarla rekabet edecek noktaya da getirsin bir zahmet

• Türkiye'deki yüksek teknoloji ihracatı 3 milyar doları bile bulmuyor.Hangi türk şirketinin oraya girmesini bekliyorsunuz ki?
  • Ama apple ye helal olsun. Gida sektörü disinda ilk 10 daki cogu markayla yaris halinde. Daha dogrusu kavga halinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Z.İbrahimovic10

Samsung daha Mc Donald's ı bile geçemedi ama Apple ile sidik yarıştırmaktan bıkmıyor ayrıca geldiği nokta gerçekten çok düşük.

Burası dünyada yada telefon sektöründe değil sadece abd de biliyoruzki and koreyi sevmiyor.
  • Toyota

• 6. Siradaki marka ne ?

• Microsoft ve Ibm 1. Olmasa dahi stratejik gücü Appledan çok daha fazladır. Microsoft hayatımızın içinde ve Ibm demekte Amerikan ordusu demek. Düşünmek gerekir güçlerini.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

6. Siradaki marka ne ?

içlerindeki en güçlü firma. General Electric
  • Iphonenun eksikliklerini konuşmaya herkesin hak ve özgürlüğü var ancak ıphone para veren kişiye laf söyleme hak ve özgürlüğü hiç kimse de yok bunu kimse kusura bakmasın uzun uzun felsefe yapmaya gerek yok başkasından Sanane olay bu kadar basit. O parayla onu Aldı diye ne adama cahil deme hakkın var nede başka bir şey ha ille diyorsan sorarlar sana bir şeyler batıyor ki üzerine düşmeyen konuyu laf yapıp duruyorsun diye.

• bu ibm ne iş yapar la pc sektöründen başka. eskiden maçlarda aşağıda olurdu sonra kayboldu. lenovo üreticisi olduğunu biliyorum daha da bişi bilmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toyota hala ilk sıralarda anlamadım gitti. 😄

• Nikola Tesla kullanıcısına yanıt
    Ampulu edison buldu elektriği biz ödüyoz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Mctolga-

Ampulu edison buldu elektriği biz ödüyoz

Coluk combalak evde ekmek bekliyor.

• Hepside cavur firmalar ama hepsinede mecburuz , cunku kullaniyoruz

• 1. Selim 1 kullanıcısına yanıt
    Alışveriş merkezlerinde gördüğün bilgisayarlı kasalar vs. o tür iş bilgisayarları yapıyor.

Kişisel bilgisayar sektörü bunun yanında çok küçük bir parça.
  • 8 tanesi Amerikan şirketi. Bu amerika ya çok bağlı olmaya başladık hadi hayırlısı.

• Arkadaşlar bu listede apple, google ve samsung'un esamesi okunmazken IBM, General Electric ve Coca-Cola listeyi paylaşıyordu yıllar boyu. Microsoft'u da unutmamak lazım son yıllarda. 20-25 sene öncesinden bahsediyorum. Bu listeyi yıllarca domine ettiler ancak günümüzde Apple, Google, Samsung gibi daha magazinsel (hergün aynı gazetelerde bu firmalar birbirleri ile yarıştırılıyorlar) firmalar ortaya çıkınca bu listeler insanların dikkkatine sunulmaya başlandı.

General Electric (logosunda GE yazar) o hastanelerde kullanılan Ultrason cihazlarını dahi üreten bir firma. Neler ürettiğini yazmaya kalksam sayfa yetmez. IBM'e gelince IBM 20.yüzyılın teknoloji markasıdır. Apple, Microsoft, Samsung gibi firmalar yavru firmadır IBM yanında. Apple bir krize girse çıkamayabilir yıllar sonra (SONY'nin şu an için içinde bulunduğu durum. Sony VAIO notebook üretimini dahi durdurdu darboğaz yüzünden) ancak IBM o kadar köklü ki yıkılmaz. Yüksek ihtimalle Amerika savunma sanayisinin teknoloji kısmına desteği var (tahminim). Bizdeki Aselsan gibi...

Son bir sözüm de TOYOTA için. TOYOTA için sürpriz diyenler olmuş. Son 10 yıldır TOYOTA 10-20 sıralar arasında gezinen arada ilk 10 a giren bir firmaydı zaten. Bu sene de 10.sırada kendine yer bulmuş. Sürpriz falan değildir kısaca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stidda81 -- 1 Ekim 2014; 9:54:02 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.