Bildirim
En düşük yakıt tüketen motor hangisi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Modenas diye bir motor var 1 litre benzin ile 64 km yol yapıyormuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
devir saati önemli 5000 devirde 5 vitesle her motor az yakar örneğin ybr 125 yakacağı 10 12 krş arası ama 100km hızla giderim diyorsan 15 16 krş arası yakacaktır -
2013 vespam var benzini kokluyo resmen
Pcx 125 sakin ve fazla hız yapmadan kullanımla 30 tl ye 260 km gidebilirsin
cevaplar için teşekkürler ancak koklama falan değilde daha somut verileri paylaşırsak aydınlatıcı olur kanaatindeyim. 1Lt ile 45km veya 2,7 lt/100km gibi...
Zaten en fazla 150 cc den bahsediyorum 80 ~ 90 ı geçmedikten sonra rampalarda vites düştüğünde yakıcağı tek kişi 2 lt ye 100 km dir yani bu hepsinde standart değil ama aşağı yukarı tahmini rakam bu.Sen yüksek devir kullandıktan sonra 2 lt benzinle 50 km de gidersin sürüş e bağlı umarım yardımcı olmuşumdur. çok motosiklet kullandım motosiklet li biriyle muhabbet etsem ilk sorucağım soru da ne kadar yakıyor umarım yardımcı olmuşumdur. -
Saolasın üstad. Bilgilenmiş olduk.
2012 model PCX ile 2000km ölçümüm sonucunda 2.3lt/100km değere ulaştım. İstanbul içi çevre yolunda her gün 60km'lik mesafe gidiyorum. Genelde 80km/h'yi geçmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9CA1DA90 -- 16 Temmuz 2014; 10:07:28 > -
Motoran wind 125 aldim. 25 liraya depo doldu. 120km oldu depo yarimdan fazla :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AusteRe -- 16 Temmuz 2014; 11:53:24 >
spacy de 20 liraya fulleniyor. 170 - 180 km yapıyor -
Yamaha Crypton. 1lt/45km -
sym symphony, 20TL ya yaklaşık 140km gidiyorum. 2.83lt/100km yapar. En az yakan motosiklet türü cublar herhalde.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X