< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AliOzdemirz -- 5 Kasım 2020; 22:40:35 > |
En Fazla 3000 TL Öneri
-
-
siparişi iptal et 1000 lira ucuza redmi note 9s al niye aynı donanıma daha fazla para veresin :D
-
Hocam daha sipariş falan vermedim ama, önerin için teşekkür ederim 😄 -
Ben de Note 9s 128GB öneririm. Yaklaşık 1000 TL de cebinde kalır.
-
9s hiç anne telefonu falan değil. Ağır ve büyük. Birçok model olabilir aslında ama kriter az olduğu için 2000 liralık bir şey bile iş görür. Örn Huawei y7. -
Hocam y7 kullandınız mı kasma donma var mıquote:
Orijinalden alıntı: Estonya Feribotu
9s hiç anne telefonu falan değil. Ağır ve büyük. Birçok model olabilir aslında ama kriter az olduğu için 2000 liralık bir şey bile iş görür. Örn Huawei y7. -
Kullanmadım hocam. Konu sahibi hoca annesi için bakıyormuş. Bazı aralıklarla format da atılırsa uzun süre iş görecektir diye düşünerek bu cihazı örnek verdim.quote:
Orijinalden alıntı: herseyinhayirlisi
Hocam y7 kullandınız mı kasma donma var mı
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estonya Feribotu -- 10 Kasım 2020; 23:15:46 > -
Huawei'in giriş-orta segment telefonlarını pek önermiyorlar hocam. O yüzden kararsız kaldım ama bir göz atacağım, teşekkür ederim :) -
O da aklımda hocam, çok büyük telefon istemiyor ama alışırım derse alabiliriz. Teşekkür ederim :) -
Bana da aşağı yukarı böyle bir telefon gerekiyor. n11'den 2500 üzeri 200 indirim kuponu vardı. süresi geçmediyse onu kullanıcam.
xiomi'ler güzel ama yorumlara baktığımda çok fazla imei kopyalama vs gördüm. sorun yaşamadan nasıl alıcaz bunu?
bir de tabi xiomi'lerin tamamı (aksini iddia etseler de) ithalatçı garantili diyorlar.
-
whatsapp'ten torunla, evlatla filan görüntülü konuşacaksa büyük ekran hoşuna gidebilir.
-
Kesinlikle öyle, diyorum ama cebime sığmıyor diyor. Ben bi yolunu bulacam hocam, teşekkür ederim 😄😌quote:
Orijinalden alıntı: zackumwhatsapp'ten torunla, evlatla filan görüntülü konuşacaksa büyük ekran hoşuna gidebilir.
-
Küçük ekranlı değil ama 2999 TL fiyatıyla Realme 7 bence o bütçe için şu an en mantıklı telefonlardan biri.
Benzer içerikler
- 4k 60 fps video çeken telefonlar
- telefonun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl anlarız
- eminönü doğubank telefon fiyatları
- telefon anakart yanarsa fotoğraflar gider mi
- pwm dimming nedir
- secure folder nedir
- telegramda video izleme
- device health services nedir
- xiaomi whatsapp sorunu
- telefon tavsiyesi 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X