Şimdi Ara

En gerçekçi sınav yorumu ve tahminleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geç açtım konuyu çünkü çok giremiyorum foruma.Ayt de çişim geldi erken çıktım ama yine de 2 saat bekledim o yüzden yorum yapabilirim.

Öncelikle youtube hocalarını asla dinlemeyin Mert ilk gün ortalama bi sınavdı yapılabilirdi diyordu sonra video çekti çok zor dedi.Bu adamlar öğrencinin istediği gibi konuşmazsalar linçlenecekler,abone kaybedecekler mecbur öyle konuşuyorlar.

Yıllardır sınava giriyorum,2020 de kötü gelecek diyenlere sövüyorlardı,her sene aynı muhabbet oluyor,neyse sınav yorumuna geçelim.

Tyt çok kolaydı,öğrenci seviyesinin de yükseldiğini düşünürsek 22-23 ten biraz kötü gelecektir.22 de 108.75 e 4k gelmişti bu sene 110 nete 4-5k civarı getiri,aşağılara indikçe yığılma çok artacaktır,100 net 25k civarı olabilir.

Ayt de ise matematik gerçekten 2021 kadar zor olabilir ama zorluğun da çeşitleri var ona bakmak lazım önce.21 de çok zor 3-5 soru vardı ve o yüzden 35 üstü çok nadirdi 35 i geçenler ilk bine girdi,bu sene ise çok zor soru yoktu ama kolay soru da yoktu sınav genel olarak uğraştırıcıydı,normal denemelerde 37-40 yapanlar yine yaptı ama tek fark normalde 90 dakikaya çözüyorsa şimdi 120 dk ya çözdü zaten süre sıkıntısı yok,o yüzden sayısal ilk 10k da çok değişiklik olacağını sanmıyorum 23 e göre 10k geliyorsa bu sene en iyi ihtimalle 8-9 gelir daha iyisini beklemeyin.

Ama alt sıralamalarda iyimserim 22-23 gibi sınavlarda 25-30 mat yapan biri ciddi düşüş yaşamış olabilir özellikle 100k nın altında geçen seneye göre baya iyi gelebilir.Aynı şekilde ea sıralamaları da iyi gelecektir geçen senelere göre,ea da mat yapabilen sayısı çok az zaten.

Direkt şu yılı 0.8 ile çarpın vs demek saçmalık zaten sınav her sıralama aralığını ayrı şekilde etkiliyor ona dikkat etmek lazım.

• Matematik 2021’den zor değildi. 2021’de Olimpiyat tarzı birkaç soru vardı. Deneme olarak çözerken çok şaşırmıştım sorulara. Tabii 22 ve 23’ten daha zordu.

2021 gibi uçuk sıralama farkı olmayacak. 2023’e göre benim netler ea’da 400 geliyor ben 250-350 bekliyorum. Ama 2021’e göre de 9. Oluyorum. Yani bu imkansız.

• Bence 150 falan olursun sen

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • En gerçekçi sınav yorumu ve tahminleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

• Altına imzamı atarım.

Oldukça kolay bir tyt, kolay bir ayt fen vardı. Matı çözmedim yorum yapamıyorum ama 2021 gibi gelecekler 2021 ayt döneminde anaokulunda falan mıydı da hatırlamıyordu o dönemi. 135 dk daha zor bir tyt üzerine moral bozukluğu ile girilen boru gibi ayt mat ve daha zor bir ayt feni gerçekten bu sınav ile karşılaştırmak saçma.

• 20k civarında bir değişiklik bekliyor musunuz? Yoksa bize mezun yolu gözüktü mü? 2023te 20k sanırım 70 ayt ile yapıyordu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 21 e girmiş biri olarak şünü söyleyebilirim beyler bayanlar:O

21 in çözülebirliği 24 ün çözülebirliğinden daha fazlaydı (ayt bazında konuşuyorum)

tyt için bişi diyemicem ben cs atıp girmiştim hiç bi fikrim yok belki biraz orta olabilir

• Loky19 kullanıcısına yanıt

Biraz daha iyi gelir

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt

hocam inşallah biraz koca bir birazdır. Bence kolay soru olmaması yığılmayı 65-70 net aralığından 50lere kadar götürecektir. Üst sıralamalarda da yığılma azalacağından daha iyi bir sıralama görebileceğiz.

• ama burada baya etmen var. Şimdi matematikten başlayan arkadaşların fen yapamama gibi bir durumu söz konusu olabilir. Yine 21de kötü bir tyt moraliyle aytye girmenin de yarattığı baskı üstüne o ayt'de de yapamadığın sorularının bulunmasının getirdiği bir streste çok farklı bir duruma götürebilir. Sıralamalar bence 2019x1,1 falan atar hocam

• ah ulan şu tyt türkçede batırmasak 100 yapacaktık. ea 1.8k diyor 2023te hocam bu sene kaç olur sizcd

• yapılmayan soruların stresi en fazla 24 de gözlendi bence. Hani 21 de 27.50 net yapmıştım o ızgara sorularından tut o polinom sorusuna evde it gibi ağlamıştım( 3 saatin 1 saatini bu sorulara veermiştim :D) Ama fene geçerken hani gene moralim çok bozulmamıştı çünkü mattan emin bir şekilde geçiyordum ve fende üstüne daha kolaydı o zaman rahatlamıştım. Ama bu sefer 24 de hem işlemlerin uzunluğu hem de ayt kimyanın garip soruları 21 den ayırıyor bu sınavı. Ve dediğiniz gibi fenden başlayan arkadaşlar 1 0 önde başladı maça ama mattan fene geçenler o yapamama stresiyle boğuşmuştur. Sıralamalar ise hiç bi seneye benzemez garip bişi çıkıcak gibi gibi

• ÜstüKuruOnyekuru Ü kullanıcısına yanıt

inşallah hocam. Ösym'nin hedefi de sanırım düşük netlerle yüksek sıralamalardı çünkü bunu en son 2021de denediler ve görece de başarılı oldular. Tercih dönemi burada rahat rahat üniversite tartışabildiğimiz bir dönem olur umarım

• Hocam ea ilk 5k kısmına ne dersiniz, 2023'e göre 3800 kusur geliyor, bu sene bi 2500-3000 arasına çeker diye düşünüyorum ben. Veya öyle olsun istiyorum diye bu şekilde düşünüyorum bilmiyorum

• recumbentibus0 R kullanıcısına yanıt
    Daha iyi de gelebilir,EA da mat çözebilen yok,baya zorlanmistir eacilar

• nickolangelo kullanıcısına yanıt
    Ayt feni zor değildi 2021’in maalesef.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.