Şimdi Ara

En güçlü akıllı telefonlar mercek altında; İşte piyasada olan ve yakında çıkacak iddialı modeller (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
1
Favori
69.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Androidde ki mağazanın geleceği iyi görünüyor diye şu anki appstore taklit uygulamalarını almaktansa gider gerçekten uygulama bakımından en güçlü telefonu alırım. Ne zaman android mağazası çok güçlü hale gelir ozaman da ona geçerim. Benim için şu an ki ihtiyaçlarıma cevap verebilecek telefon. Oda şu an Iphone görünüyor. Birde diğer telefonlar bana hep iphone taklidi gibi geliyor nedense, ikonlar falan. Aynı Windowsun Maci kopyalaması gibi. Ama tabi şu an içinde ihtiyaçlarıma cevap veren windowstur IOS değil.
  • bence iphone 5 hepsini 3 e katlar sonuçta adamlar akıllı telefon pazarının lideri ve işlerini mükemmel yapıyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

bence iphone 5 hepsini 3 e katlar sonuçta adamlar akıllı telefon pazarının lideri ve işlerini mükemmel yapıyolar

iphone5 çıktığı zaman diğer markalar da yeni modellerini çıkaracaklar, yarış o zaman başlayacak.. iphone un yeni modelleri ile diğer markaların eski modellerini karşılaştıramazsın gerçi biçok kişide sgs2 ile ip4 ü karşılaştırma yanlışına düşüyor, fazla uzatmayayım bu konunun çözüme kavuşacağı yok herkes kendi ihtiyaçlarına en çok cevap veren cihazı alır, kullanır.. bir diğer kişiyi zerre enterese etmez, etmemeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuffkiLLe -- 16 Temmuz 2011; 19:26:24 >

• bizde DELL STREAK 5 var,hepsinden daha iyidir.süper bir telefon ve tablet birleşimi..engüçlü telefon budur.
    2 gün önce samsung galaxy 2,yi inceledik.yeminle diyoruz.DELL STREAK 5,İN YANINA YAKLAŞAMAZ.
    ARKASI plastik.yani i900 optima kullanmıştık,aynı.sistem.
    hiç birşey değişmemiş,değişen versiyon tipi..wind..6.1 optima.andoid 2.3 gal..2
    haaa birde fiyatı var değişen..1800 lira.
    dell streak 5,in ikinci el (ingiltereden gelmiş,10 gün kullanılmış) 1300 lira..
    İSTERSENİZ bir karşılaştırma yapın.
    dell streak 5,de çift çekirdekli.5 inç.2 gb.bellek dahili..32 gb.harici bellek.
    1 gb.hızı. süper telefon ve tablet karışımı..
    DELL,e teşekkür ederiz.
    Saadece dell,güncellemeyi daha erken yapsa iyi olur.şimdiki 2.2.2 android.
    alırsanızsa DELL STREAK 5 alın..hepsinden iyi..birde dericide kılıf yaptırın.
    süper telefon ve tablet..samsung gal.2 ninde pili 1640 mah.iken,dell.st.5,in 1530,mah.dir.110 mAh.samsung,un fazla. fiyatta da 600 lira fark.
    ..ayrıca flash samsung gal.2,de tek iken dell streak 5,de çift flash vardır.SAMSUNG GALS..2 4.3 İNÇ İKEN,DELL STREAK 5 5.0 İNÇ.TİR.SÜPERDİR.

BİZDEN BİLDİRİLMESİ..
    herkese selamlar..
    NOT..
    isteyen ist.da bitpazarında 2.el var. 1300 lira.imiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: osooso148

iphone kullanıcısıyım..

HTC akıllı telefon pazarında en kaliteli ürünleri sunuyor kısa bi süre HD2 kullandım ve gayet memnun kaldım. HTC sunduğu ürünlerde malzeme kalitesini hissettiriyor. Daha önceki deneyimlerim samsung un ekran dışında kaliteli hiç birşey sunmadığını bana yazdırıyor. Samsung a bir türlü güvenemiyorum...

Akıllı telefonlarda donanım ne kadar harika olursa olsun unutulmaması gereken olmazsa olmaz özellik işletim sistemi. Fikrimce android in daha çoookkk fırın ekmek yemesi gerekecek ki IOS gibi güvenilir olsun...

Apple ve IOS a düşman olup flash tutkusu oluştu buna gerçekten anlam veremyorum. 4-5 inch ekranda neyin flashını arayıp da pil ömründe sorun yaşamak istiyorsunuz anlamıyorum...

Ben de KEŞKE diyorum ANDROID daha stabil olsa uygulama mağzası kontrolden gecerken daha dikkatli olunsa uygulama geliştiriciler buradan ciddi gelirler sağlasa da IOS u silip atsa... iphone 5 ile apple kullanıcıya değişik ne sunacak bilmiyorum ama akıllı telefon pazarı epey kızıştı...

sıralama;

1-HTC
    2-IPHONE
    3-SAMSUNG
    4-SONY
    5-LG

hala rüyadasın allahtan donanımhaberin bu yılki satış rakamları var , iplle bir numara hala , artık bu kadarıda pes dedirtiyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

quote:

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

iPhone 4 kullanmasam inanacağım, telefon yavaş. Bunu uzun süredir günlük kullanan kime sorsanız söyler. Scroll yaparken sayfayı render edemeyip satranç tahtası çıkınca telefon hızlı zannediyorlar. Site dolmadan gezinmeye çalışın, pinch to zoom yapın bakalım. Bir de Galaxy S II videolarını izleyin adam neler yapıyor daha sayfa dolmadan. Hatta 720p Flash içeriği oynarken bile yap gibi pinch to zoom yapılan videolar var.

Her şeyi geçtim, kendim iPhone kullanıcısıyım. Hem de ilk çıktığı günden beri. Daha işletim sisteminin adı iOS değilken, iPhone OS iken 1.1.2 versiyonunda Turbosim ile donanımsal unlock edebiliyorduk. Daha ne copy-paste, ne MMS hatta ne App Store vardı... Bütün dünyanın $650 dolar verdiği alete 2500 TL vermeye hem çok meraklıyız, sonra bir de üstüne babamızın malı gibi ölümüne savunmakta da üstümüze yok. Geçmişte çok girdiğim bu tartışmalara bir kez daha girmek istemediğim için herkese iyi akşamlar diliyorum. Erasmus adlı kullanıcının provokatif mesajlarını da görmezden geliniz lütfen.

(Bütün dünyanın $650 dolar verdiği alete 2500 TL vermeye hem çok meraklıyız, sonra bir de üstüne babamızın malı gibi ölümüne savunmakta da üstümüze yok) bence de cok haklısın

aynı şey diğer telefonlar içinde geçerli arkadaşım 18 kdv 37 ötv boş atmayalım lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

bizde DELL STREAK 5 var,hepsinden daha iyidir.süper bir telefon ve tablet birleşimi..engüçlü telefon budur.
    2 gün önce samsung galaxy 2,yi inceledik.yeminle diyoruz.DELL STREAK 5,İN YANINA YAKLAŞAMAZ.
    ARKASI plastik.yani i900 optima kullanmıştık,aynı.sistem.
    hiç birşey değişmemiş,değişen versiyon tipi..wind..6.1 optima.andoid 2.3 gal..2
    haaa birde fiyatı var değişen..1800 lira.
    dell streak 5,in ikinci el (ingiltereden gelmiş,10 gün kullanılmış) 1300 lira..
    İSTERSENİZ bir karşılaştırma yapın.
    dell streak 5,de çift çekirdekli.5 inç.2 gb.bellek dahili..32 gb.harici bellek.
    1 gb.hızı. süper telefon ve tablet karışımı..
    DELL,e teşekkür ederiz.
    Saadece dell,güncellemeyi daha erken yapsa iyi olur.şimdiki 2.2.2 android.
    alırsanızsa DELL STREAK 5 alın..hepsinden iyi..birde dericide kılıf yaptırın.
    süper telefon ve tablet..samsung gal.2 ninde pili 1640 mah.iken,dell.st.5,in 1530,mah.dir.110 mAh.samsung,un fazla. fiyatta da 600 lira fark.
    ..ayrıca flash samsung gal.2,de tek iken dell streak 5,de çift flash vardır.SAMSUNG GALS..2 4.3 İNÇ İKEN,DELL STREAK 5 5.0 İNÇ.TİR.SÜPERDİR.

BİZDEN BİLDİRİLMESİ..
    herkese selamlar..
    NOT..
    isteyen ist.da bitpazarında 2.el var. 1300 lira.imiş.

dell mi ? deli olmayalım lütfen ipad 2 orda dururken

• 5800 tüm telefonlar killer.
    Şaka bi yana android in uygulamalarında hep reklam mı var.
  • Yahu bazı yorumları okudumda...

Çok gülünç halde olanlar var.

Neyin tartışmasını yapıyorsunuz ki? Bu yaptığınız sadece ego tatmin etmektir.

Ha iphone 1. ha htc ha samsung galaxy s II ne farkediyor yani biri birinci olursa ?

Herkes tutturmuş android stabil iphone 3 milyar nokia iphone killer diye.

Android stabil görünüyor ama samsung'un yazılım desteği komik halde yani aldın bitti resmen o kadar.

Htc desen, kasası kaliteli, şık, dizaynı şahane ama içinden kısıyorlar maliyet nedeniyle ama yazılım konusunda iyiler bayağı.

Motorolayı bilmezdim cem uzanı tanıyana kadar, atrix 4g ile bayağı iyi hamle yaptılar ama tutmadı sanıyorsam..

İPhone a laf atan bazı telefon uzmanı arkadaşlar, itunes a laf atıyor. Hayatlarında kullanmadıkları programı, iphone küçük düşürmek için koz gibi görüyorlar demekki.

Flash ve dosya gönderimi konusunda da, çok komik duruma düşen arkadaşlar var. Donanımı mevcut olduktan sonra, yazılımla çözülemeyen bir sorun mevcut mu ? Neyse.

Özet geçiyorum, şuan güçlü telefonlar, tabletler varsa HTC ve Apple sayesinde...Bana aksini iddia edebilecek varsa belgeler getirsin bekliyorum, direk fanboy diyip eksiyi basacak bir sürü telefon cahili adam biliyorum bu sitede.

Tasarım, şıklık vs. konularda APPLE, HTC, SONY ERICSSON.

hız, güçlü donanım, kamera konusunda, SAMSUNG , LG.

Fiyat / performans konusunda huawei.

Taş devri ve rönesans dönemi için telefon çıkarma konusunda da NOKIA üzerine,

FİRMA TANIMAM (NOKTA.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8946C419 -- 9 Ağustos 2011; 13:10:02 >

• motorola atrix e halen hayranım
  • Ya sadece ilk sayfayı okumaya başlayıp mesajların benzerliğinden dolayı sonlara doğru göz gezdirdim. Sanki milli maç varmış gibi yok o daha iyi yok bu daha iyi diye nie birbirinizi yiyorsunuz anlamıyorum. iyiyse iyi. senin kullandığın özellikler sana yeter onun kullandığı özellikler ona. neden birbirinize dayatmaya çalışıyorsunuz bir anlam veremedim.

Ben şahsen Iphone 3 gs kullanıyorum. çevremde bir çok IOS ve Android kullanıcısı var. hepsinin birbirine göre avantajları ve dezavantajları var.

Ben iphone u ilk aldığımda diğer markalar yeni kıpırdanmaya başlamışlardı ve ben telefona aşık olmuştum. hayalimde bile göremeyeceğim özellikler çıkmıştı karşıma şu andada elimden düşüremiyorum. ama ben böyle kullanıyorum diye espri olsun diye takılmalar dışında android ve özellikle onu kullanan HTC nin iyi bir iş çıkarmış olduğunu görebiliyorum.

buna rağmen ben IOS kullanmaya devam ederim ama sebepleri bana aittir. sorana da Apple tavsiye ederim, ama belirtirim ben şunun şunun için kullanıyorum. bu konularda bu iyidir. bunları kullanmayacaksan diğer alternatiflere de bak diye.

neyse zenginin ürettiği makine kullananların çenesini yorarmış.

siz boşverin bunları. bırakın telefonları bi yana gidin kendinizi soğuk sulara atın. yaz yaz telefon, bilgisayar iş güç hepsi boş.

herkese iyi forumlar.

• Ayrıca burada seri eksilemekle olmaz, fikrimi beğenmiyorsan savun kendini ve fikirlerini ama savunacağı olmayan bazı bilgisiz arkadaşlar ego tatmini amacıyla eksiye basıyor...Saygı duyarım gençlik hırslarına.
  • Huawei'nin telefonlarından hiç bahsedilmemiş.
    huawei ideos x5 biraz bunlardan düşük kalır ama yeni çıkacak x6 ve diğer modelleri nasıl inceleyenler yorum yapabilir mi?
  • Galiba çok sayıda çocuk buraya gelip sidik yarıştırıyor benimki seninkini döver tarzında. günümüzde telefonların özellikleri birbirine yakın. bir gerçek varki bu seneye kadar bir kaç yıldır piyasaya hakim olan iphone ( uygulama ve stabil işletim sistemi ile) yeni rakipler karşısında üstünlüğü kaybetmişe benziyor. herkesin bir telefonu kullanmak için bir nedeni vardır. Ben de 2.5 iphone'u severek kullandım. lakin steve amcanın kısıtlamaları, yüksek fiyatı ve bu arada androidin kendini geliştirmesi sonucu bende telefonumu yeniledim, ismi lazım değil marka fanatikliği yapıyor dersiniz şimdi yazarsam. mağaza uygulamaları anlamında android oldukça çeşitlenmiş ve cihazların özgür kullanıma izin veren işletim sistemi beni de cezbettiğinden ben de bir android kullananı oldum ve buna memnunum da. tabii kullanım amacınız almanızı etkileyen unsur olmalı. hava atmak için iphone alan bir sürü budala tanıyorum, telefonun neler yapabileceğinden habersiz! Özgür takılmak isteyen androide muhafazakar kullanıcılar iphone'a yönelebilir tercih sizin. bunlar benim kişisel tecrübelerim, bizzat kullanarak söylüyorum. uzaktan bakarak kafadan atmıyorum. donanım yarışıyla işim olmaz benim. fiyat fayda oranı önemli biraz. etrafa para saçan budala biri değilim, o parayı kazanmak için eşşekler gibi çalışıyorum. bunlar benim yorumlarım katılırsınız katılmazsınız pek de umurumda değil. babamın ürettìği mallar değil ikisi de :)

• yeni çıkacak iphonenun adı sanırım iPhone 4G olacak ve 4g desteklicek
  • quote:

Orijinalden alıntı: achmaster

yeni çıkacak iphonenun adı sanırım iPhone 4G olacak ve 4g desteklicek

4g desteklese nolcak daha 3g bıle heryerde cekmıyor

bu arada tasarım + müzik + kamera ve dayanıklılık = sony ericsson varmı itirazı olan
  • quote:

quote:

bu arada tasarım + müzik + kamera ve dayanıklılık = sony ericsson varmı itirazı olan

hocam sadece bizi düşünme :)
    japonya amerikada kullanıyor bu telefonu
    Nokia 3G li telefonları 2003 de falan sürmüştü örneğin

• quote:

quote:

quote:

hocam sadece bizi düşünme :)
    japonya amerikada kullanıyor bu telefonu
    Nokia 3G li telefonları 2003 de falan sürmüştü örneğin

boşver oraları ya sen turkıyede yasıyorsun 4glı telefonun olsa neye yarar kullanamıyorsun ben su gun olmus onunde kamerası olan telefona ıhtıyac duymuyorum dısarıda konusacaksan kulaklık takacan e evde zaten net var beles gereksız bence evınde net olmayanlar ıcın evde bı akrabasıyla gorusmek ıcın kullanılabılır o da cekıyorsa...

• Koyun sürüsünde de hepsi aynı çanı takar.Bkz: iphone
  • iphone iphone iphone iphone dediniz al sana samsung galaxy s2 1. geldi :D:D:D samsung götürür bnce....seneyede en iyi tel s3 olur..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.