Şimdi Ara

En güçlü akıllı telefonlar mercek altında; İşte piyasada olan ve yakında çıkacak iddialı modeller (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
1
Favori
69.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • halen daha htc windows cihaz kullanıyorum. cihazı değiştirmek istiyorum belki bir fikir verir dedim başlığa girdim ama iyice kafam karıştı. windows cihazdan sonra android kesermi bilmiyorum. kullanım kolaylığı nedir kıyaslayamadım.
    ayrıca samsung s2 takdir etmek lazım.
  • iphone 3 ile basladim suan iphone 4 32gb cihazım var ve satmak üzereyim, yerine galaxy s II alacağım. niye dersen , bir ekrana bayıldım, bazı bazı film izliyorum , gazete okuyorum iphone da eziyet oluyor, belki galaxy alınca ipad masrafından yırtarım.

sonra sıkıldım apple kısıtlamalarından onu yapama bunu yapama, yok kredi kartını ver, flashlı site yassak hemşerim

dün ios 5 yükledim, 132 uygulamam tırt oldu çalışmıyor işin yoksa yeniden yükle...

itunes desen ayrı zulüm, (bu arada apple fanları alınmayın, mcse sertifikalı ama mac pro kullanan biriyim, apple kendine göre üstün yanları kesinlikle var, şu güne kadar apple belki 2-3 yıl önde idi ama iş değişti)

diyelim ki itunese taktın iphone neyse yaptın bir şeyler, sabah başka bilgisayara yada başka userda itunes e taktın süprizz uygulamaları senkronize ettin ahanda silindi....

yada dondu (olmuyo demeyin oluyo) nasıl kapatacan kas babam kas

başka elin biraz soğuk yada kirli cevap tuşu yokki sadece ekran var çubuğu çekemedin gittin

bu gibi pek çok göze gözükmeyen ama kullanırken sıkıntı söz konusu o yüzden az tecrübeli olduğum android cephesini deniyicem bakalım .....

• ip4 mü çiziksiz, galaxy s2 ile kafa kafaya değişirim ilgileneler ist gop tayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rendezvous

Bence Htc, Apple firmasının en yakın takipçisidir.Yenilikçi,göze hoş gelen modeller çıkarmasıyla piyasadan asla silinmez diye düşünüyorum.Android işletim sisteminin gün geçtikçe gelişmesiyle,piyasada çıkaracağı yeni modeller ile 2.liğini perçinleyecektir :)) Apple sevmeyenler sevmeye dursun yazılım olarak android gibi emekleyen bir işletim sistemini tokatladığı su götürmez bir gerçek.Fanatiklik yapmıyorum ama bir iphone 4 kullanıcısı olarak,iphone'dan başka telefon bu saatten sonra kullanacağımı düşünmüyorum.Gelecekte piyasa liderinin hep Apple olacağını,bu yarışı ihmal edip bırakacağını da düşünmüyorum.

apple seviliyor çünkü marka meraklısı bir milletiz.artısı bana göre sadece işletim sistemi şu an itibari ile androidden daha stabil.sevilmiyorsa birsürü sebebi var....malum biliniyor hepsi saymaya gerek yok...iphone ilk çıktığında nasıldı hatırlayın hatta şu anki iphone le kıyaslayın aradaki farkı görün.dolayısiyle android işletim sisteminede çamur atıp durmayın.gün geçtikçe daha iyi olacak bu aşikar. yani şu an bile çoğu yönden iphone ndan ileride bana göre ki siz ayfoncular öyle bi geriniyosunuzki sanki Allah üretmiş hatasız bi telefon :) tövbe yarabbi...

• 1 hafta içinde Htc desire Hd alıcam.
    ben kendime hoş gelen benim isteklerimi karşılayabilecek telefon peşindeyim ve bunu htc de tadacagımı düşünüyorum..inşallahta pişman olmam.
    şu ıphone konusu bana göre.bir insan ıphone yi kullanımı kolay diye kullanıyor.Bir başlayınca tüm serinin devamı getiriyor.Neyse ya
  • önemli olan senin isteklerine ekonomik ve hızlı bir şekilde cevap veren bir araç olmasıdır...n70 de ön kamera vardı...bir kere merakımdan fotoğraf çektim ve beğenmedim... o kadar...se arc s in araştırmalarım sonunda isteklerime cevap verebileceğini düşünüyorum...cep telefonunu eline aldığın zaman sana para ve vakit kaybettirmeyecek...o kadar...kılı kılına teknolojiyi takip etmek bizim gibi parayı zor kazananların işi değil...parayı verirsin ve aldığın cihaz sana uzun zaman arkadaşlık eder...o kadar...yoksa kötü telefon yoktur(son çıkanlar)...
  • son yericsson hoş duruyor onu dışında da ıphone
  • Arkadaşlar, akıllı telefonlardan anlayanlar Panasonic in yakında çıkacak olan Eluga telefonlarının özelliklerini de değerlendirebilirse sevinirim.
    http://smartphones.panasonic.eu/
  • panasonic yasiyormu ya
  • kagıt üstünde iyi duruyor ama ele alıp bakmadan hiç bişey söylenemez.birde markanın türkiede telefon ithalatcısı firmayla ilgili sorunlar var diye türkiye pazarından çekildigini hatırlıyorum
  • yahu ne s2si htc onex hem performans hem kalite dizayn her türlü basar hepsine
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

yahu ne s2si htc onex hem performans hem kalite dizayn her türlü basar hepsine

Arkadaş sen uzayda mı yaşıyorsun yoksa mesajların tarihlerini mi göremiyorsun?

Ayrıca One X'in HTC'nin tam bir hayal kırıklığı olduğunu da kullananlar söylüyorlar.
  • Artık daha güçlüleri çıktı. Konu hort.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MACH25

Arkadaşlar, akıllı telefonlardan anlayanlar Panasonic in yakında çıkacak olan Eluga telefonlarının özelliklerini de değerlendirebilirse sevinirim.

http://smartphones.panasonic.eu/

Asıl hort burda olmuş, ne alakaysa
  • reserved
  • Akıllı telefon pazarında eğer Android Google tekeline girer. Nexus serisini Google gerçek anlamda yatırım yapar ve Tizen Samsung ve birkaç üreticiyle geliştirilip piyasaya gerçek bir oyuncu olarak çıkarsa piyasadaki rekabet üst seviyelere çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • htc daha iyi gibi duruyir
  • quote:

Orijinalden alıntı: spelty

reserved

sen alaka kurma özürlü isen, biz ne yapalım ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MACH25

quote:

Orijinalden alıntı: spelty

reserved

sen alaka kurma özürlü isen, biz ne yapalım ...

kafan mı iyi olm senin.kurmaya çalıştığın alakaya bakar mısın bi
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.