Şimdi Ara

En güçlü akıllı telefonlar mercek altında; İşte piyasada olan ve yakında çıkacak iddialı modeller (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
1
Favori
69.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mertgraph1979
    quote:

Helal olsun dediklerine harfi harfine katılıyorum. Stevenin yaptığı ayfona 2500 lire değer biçmek ben 2500 liraya öyle bi bilgisayar toplarımki beni 3 sene rahat rahat götürür bu ne saçma iştir be bilader. Millette de ne para varmış daha elindekini kullanmayı eskitmeyi başaramadan adam yeni model çıkardıkça gidip mal gibi alanlar var. Ben anlamıyorum harbiden anlamıyorum. Heh şimdi çıkacak bi kaç kişi burda dediklerime cevap verecek o kişilerde Vahşi Capitalizmin Bekçileri yani.

Dediklerine verilecek fazla bir cevap yok. Türkiye'de Gold Bilgisayar yada diğer fırsatçılar tarafından satılan iphone'ların fiyatlarının hala Apple tarafından belirlendiğini zanneden güzel yurdumun güzel insanlarına söz söylemeye ne hacet.
    Sizin sahip olduğunuz fikirlerin hala Amerika'da iphone'un 200 dolar olduğunu zanneden insanların fikirlerinden hiç bir farkı yok.
    Senede bir model çıkaran bir üreticiyi daha eskisini kullanamadan yenisini çıkarıyor diye eleştirmek gerçekten nasıl bir mantığa sığıyor hayret yani.

Tanımadığınız insanlara vahşi kapitalizm bekçileri demeden önce yazdıklarınızın altını dolduracak bilgi birikimine sahip olmanızı tavsiye ederim.

Bu arada millete mal derken asıl kendin o söylediğin kelime gibi davranıyorsun. Sizden daha ileri model bir m.... bulunmaz malesef...

Cok fena sokmussun lafi, bir daha buralara ugramaz umarim hehehe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sony Ericsson hariç özgün tasarım akıllı telefon yapan yok sanırım yada bunların içinde yok, hepsi birbirine benziyor sadece SE modelleri farklı.
  • android pazarında 1 htc , 2 samsung aldı başını gidiyor. htc çok model çıkartıyor ama samsunga göre kıyasla daha az modeli vardır diye düşünüyroum. çok model çıkarmak kalitesizlik anlamına gelmez. htc nin kaç tane kötü modeli var ? say desem adamaıllı sayamazsınız. iphone çöküşte artık. samsung galaxy s modeliyle büyük çıkış yakaladı ama htc tarafında işler daha iyi gidiyor diye düşünüyorum. desire , nexus, hd 2, desire hd, .... kullancılar ve otoriteler tarafından beğenilen güzel modeller çıkartıyorlar. sensetion harika olacak umarım. fiyatıda uygun olur.
  • quote:

quote:

Helal olsun dediklerine harfi harfine katılıyorum. Stevenin yaptığı ayfona 2500 lire değer biçmek ben 2500 liraya öyle bi bilgisayar toplarımki beni 3 sene rahat rahat götürür bu ne saçma iştir be bilader. Millette de ne para varmış daha elindekini kullanmayı eskitmeyi başaramadan adam yeni model çıkardıkça gidip mal gibi alanlar var. Ben anlamıyorum harbiden anlamıyorum. Heh şimdi çıkacak bi kaç kişi burda dediklerime cevap verecek o kişilerde Vahşi Capitalizmin Bekçileri yani.

Dediklerine verilecek fazla bir cevap yok. Türkiye'de Gold Bilgisayar yada diğer fırsatçılar tarafından satılan iphone'ların fiyatlarının hala Apple tarafından belirlendiğini zanneden güzel yurdumun güzel insanlarına söz söylemeye ne hacet.
    Sizin sahip olduğunuz fikirlerin hala Amerika'da iphone'un 200 dolar olduğunu zanneden insanların fikirlerinden hiç bir farkı yok.
    Senede bir model çıkaran bir üreticiyi daha eskisini kullanamadan yenisini çıkarıyor diye eleştirmek gerçekten nasıl bir mantığa sığıyor hayret yani.

Tanımadığınız insanlara vahşi kapitalizm bekçileri demeden önce yazdıklarınızın altını dolduracak bilgi birikimine sahip olmanızı tavsiye ederim.

Bu arada millete mal derken asıl kendin o söylediğin kelime gibi davranıyorsun. Sizden daha ileri model bir m.... bulunmaz malesef...

Teşekkür ederim bitane M.... bekliyodum o da sen çıktın

• quote:

Orijinalden alıntı: bizhy

quote:

quote:

Cok fena sokmussun lafi, bir daha buralara ugramaz umarim hehehe

Üstad sende 2. olmuşsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanr -- 27 Mayıs 2011; 1:15:12 >

• bakmadan almam
  • quote:

quote:

Vay ağzını, parmaklarını seveyim. At gibide bakılmaz yani yaşam'a.

• Apple'in pazar payı düşüyor. listeye alınmasada olurdu. NOKİA win7'li cihaz üretimine başlarsa eğer bu listede son sıradan yer bulabilir diye düşünüyorum.
  • Herkesin kendisine göre bir telefonu sevme veya sevmeme hakkına sahiptir. Bana göre benim her isteğime cevap veren telefon İphone'dur. Bundan önceki telefonum İphone 3GS di. Şimdiki ise İphone 4, insan Apple ürünü kullandıktan sonra başka marka kullanmak istemiyor şahsi görüşüm. Ne demişler " İphone olan birisinin yeni bir telefon almak istemesinin sebebi yeni bir İphone çıkmasıdır."
  • Bana sorarsanız en güzel duranı Xpreia Arc.Fakat beni şu konumda en çok sevindiren,eskiden nokia ve samsung dan başka telefon aldığında 2.eli falan çok düşüktü.Piyasa yoktu neredeyse.Fakat şimdi bu olay daha değişti her marka çok güzel işler yapıyor ve tabular yıkılıyor.
  • iphone'u begenmezsiniz yerersiniz her fırsatta yerin dibine sokarsınız.. ayyy ayfon telefon mu ayy o da ne pufff fısss falan..ama nedense hangi telefon cıkarsa cıksın ozellikle htc midir nedir (danik tv kumandaları gibi ismi var ) ıphone la kıyaslamaktan kimse kendini geri alamıyor.ıphone telefon degilse begenmiosanız gidin samsungla falan kıyaslayın.eger ki profesyonel cep telefonu tanıtım sitelerinde her akıllı telefonun karsına iphone cıkıosa demek ki bişe var.adamlar yapıyor yani cebine cuzdanına neresine girerse girsin parası, kullanırken problem yaratıyor mu hayır.tutupta telefonu kırarsan amaç dışında kullanırsan daha dogrusu telefon olarak degilde uzak mekiği falan zannederseniz ''ayyy ayfon 5 kurus etmezzz'' etmez tabi okadar seyi sizin beyninize yukleseler iflas edersiniz.bırakın yermeyi faydalı bilgi vericekseniz verin.kaldırıp indirmenize gerek yok.kıyaslama için onercegim cep telefonları trident vivident t mobile s mobile vik zik falan :d htcyi bunlarla kıyaslayabilirsiniz.iyi forumlar.

• Ben Iphone Fan'larından olsam direk önce ben mesajınızı silmeniz için uyarırdım. Yada doğru düzgün yazmanız için.
    Yalnız birşey farkettim. Böyle sizin gibi ne yazdığını bilmeden mesajlar yazanlar hep 50 mesajın altında. Niçin acaba?
  • çok mesaj atmak demek her attığın mesajın doğru olduğu anlmaına mı geliyor

ona buna güleceğine birazda kendine gül oku da

merak ediyorumda acaba sen ilk 50 mesajında neler saçmaladın...
  • bu işte reklamcılıkta çok önemli tabi itunes-appstore daki görsellikle androidmarket'in görselliği arasında fark var.buda ilk akıllı telefonu iphone olan kişiyi tutkuyla bağlayabiliyor ve böylece iphone fanları çoğalıp duruyor.sonuç olarak kimse tecrübe kazanmadan yorum yazmamalı buraya.ben 2buçuk sene iphone 3G kullandım yavaşlığı yüzünden değiştirmek zorunda kaldım.şuan htc desire kullanıyorum gayet memnunum istediğim bütün uygulamaları markette buluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurbab

çok mesaj atmak demek her attığın mesajın doğru olduğu anlmaına mı geliyor

ona buna güleceğine birazda kendine gül oku da

merak ediyorumda acaba sen ilk 50 mesajında neler saçmaladın...

Benim gözlerim Allah'a şükür sağlam. Bu kadar büyük yazmanıza gerek yoktu. Ama diğer mesajlarınızda da bunu sık sık yaptığınıza göre sizin şu at gözlüklerinden bir kurtulmanız lazım.

Demek arkadaşımızın saçmaladığının siz de farkındasınız. Ehh bu da bir gelişme. En azından bu konudaki en ipe sapa gelir mesajınız olmuş.

Sizin bu konudaki yazdığınız mesajlar ve size yazılan cevaplara bakarak kafamda oluşan profilinize göre; şimdi niçin 50 mesaj altı diye yazdığımı anlatacağım ama bir işe yaramayacağına inanarak vazgeçtim. Susmak en iyisi.

Bu arada benim tek bir nickim var ve her mesajımı bu nick ile yazıyorum. Bu yüzden mesaj sayım yüksek olabilir. Saçmalamak istediğimde başka bir nick kullanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 2 Haziran 2011; 0:20:12 >

• sony xperia play için ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: webislander

quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

Bugün Galaxy S2'yi görme, tutma, çalıştırma ve çeşitli 1080p, 720p videolar izleme imkanım oldu. Şu bizim ayfon fanları da bir dokunabilseler, bırakamayacaklarına eminim. Ama ah şu gözlükler.

iphone5 çıkınca biz de seni tutmaya ellemeye video izlemeye davet edicez merak etme,1 sene önceki teknolojiyle dalga geçmek kolay

hoca ne bu takım tutar gibi? ozaman iphone 5 daha iyi olursa merak etme iphone 5 daha iyi deriz. ancak geçmiş olsun iphone tahttan indi. 5-6-7 kaç çıkarırsa çıkarsın artık rakibi hem fazla hemde teknolojik olarak diğer firmalar iphone un önüne geçmeyi başarıyorlar... (çiftçekirdek,3D,...) yani ios muş androidmiş bunların ikiside devam eder intel ile amd gibi. nvidia ile ati gibi... bir o geçer bir o.

ancak iphone cular şunu kabullensin. her zaman brezilya şampiyon olmayacak.

• ilk defa akıllı telefon almayı düşünüyorum. artık bilgisayar çakması bir telefona geçmenin zamanının geldiğine karar verdim. inanın ne iphone umrumda isterse 5 değilk 15 çıksın nede galaxy s2-5-10 umrumda. ios muş androidmiş oda umrumda değil.

iphone 1-2-3-4 ile piyasaya bir müddet hakim olmuş gibi görünüyor ancak bu hükümlüğü sona ermiş. çünkü artık piyasada her program her telefon bir yer edinmiş durumda. hepsi benzer özellikler benzer boyutlar benzer teknolojiler sunuyor. artık takım tutar gibi akıllı telefon almanın anlamı yok bence. bu saatten sonra fiyat politikası, piyasanın hakimini belirler ki bu en iyi yapan samsung.

yani şu daha iyi bu daha iyi diye tartışanlara şaşırıyorum.
  • İphone 4S
  • Teknik olarak çok bilmem ama tasarım olarak Sony Ericcson NEO hoşuma gitti..Satılamaya başlanınca ve fiyatıda 1000 tl altında olursa almayı düşünüyorum....
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.