Şimdi Ara

En güçlü akıllı telefonlar mercek altında; İşte piyasada olan ve yakında çıkacak iddialı modeller (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
1
Favori
69.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ama
    iphone'nun orjinal tarz olma saplantısı
    ve onun taklidini yapmaya çalışan samsung iyice imaj kaybediyor.
  • @erencexor

Galaxy S2'nin iPhone'un takliti olmadığı boyutlarından belli. Doğrudur ön tarafı çok benzemiş fakat taklit yapması için birebir aynısı (Çin yapımı telefonlar ve Trident de olduğu) olması lazım boyutlarıyla dahil. Akıllı telefonların tasarımına bakarsan çoğu aynıdır, kimileri köşeleri yumuşatılmış kimileri böyle...

Rakip firmadaki teknolojileri alıp işletmenin kendi bünyesine katması o firmanın gidişatının iyi olduğuna işarettir. Bunu yapmayan firmalar batar zaten, düşüşe geçer (Nokia örneğin yerinde sayıyor.)

İnovasyon anlamında Galaxy S2 ye Super Amoled+ ekran konumlandırdılar. Canlılık ve netlik anlamında rakiplerini sollamış durumda. Onunda çözünürlüğü düşük o ekrana oranla.
  • iphone forever
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurbab

olmayan modeller üzerinden SALLAMAYIN AARKADAŞLAR bunun bilgisizlikle alakası yok siz bulmuşsunuz bir hayal peşine takılmışsınız ip4 ü geçtiğini iddaa ettiğiniz tek bir model üzerinden kendi kendine atıp tutuyorsunuz bilgisizlikten çok umursamamazlık benimkisi olamayan modeller üzerinden bende başlarım sallayama o zaman görürsünüz

anladık baban sana telefon almış
  • bunların hangisi DDR2 ram le çalışıyodu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ken Masters

quote:

Orijinalden alıntı: gurbab olmayan modeller üzerinden SALLAMAYIN AARKADAŞLAR bunun bilgisizlikle alakası yok siz bulmuşsunuz bir hayal peşine takılmışsınız ip4 ü geçtiğini iddaa ettiğiniz tek bir model üzerinden kendi kendine atıp tutuyorsunuz bilgisizlikten çok umursamamazlık benimkisi olamayan modeller üzerinden bende başlarım sallayama o zaman görürsünüz

+1 .d
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanr

bunların hangisi DDR2 ram le çalışıyodu?

Haberde yazıyodur büyük ihtimal bilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ken Masters

quote:

Orijinalden alıntı: gurbab olmayan modeller üzerinden SALLAMAYIN AARKADAŞLAR bunun bilgisizlikle alakası yok siz bulmuşsunuz bir hayal peşine takılmışsınız ip4 ü geçtiğini iddaa ettiğiniz tek bir model üzerinden kendi kendine atıp tutuyorsunuz bilgisizlikten çok umursamamazlık benimkisi olamayan modeller üzerinden bende başlarım sallayama o zaman görürsünüz

+1 :D:D
  • Media market haziran sayısın da Samsung Galaxy S II fiyat olarak 1.699 TL...
  • Mesajım bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Krst_

Şekil olarak Arc farklı ve müthiş görünüyor.
    Keşke çift çekirdekli bir model yapsa SE.
    Gerçi şu an için çok da önemli değil.

Arc'ın sadece şekli var zaten diğerlerine göre + bir numarası yok
  • Çok güzel hepsi ya
  • evo 3d beni benden alıyor ya çok güzel
  • Droid X2 Fenaaaaaa [simage][/simage]
  • s2.yi begendim... özelliklede ekranını...

ama s2 almicam buna kesin eminim...

bu tarz bi cihaz alıcak olursam alıcam cihaz bootloader.ı kitli olsada atrix gibi gözüküyor suan için... droid x2de olabilir... bakalım sony ve htc.nin yeni modelleri neler getiricek... ama şuan samsung için aklıma yatan tek cihaz s2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 20 Mayıs 2011; 12:47:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanr

bunların hangisi DDR2 ram le çalışıyodu?

LG Optimus 3D
  • Droid X2'nin tasarımı çok hoşuma gitti ama gönlüm Evo'dan yana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan yeter çıkarmayın yeni model, senenin başında Galaxy S aldım daha onun tadına varamadım şimdi diyorsunuz ki Galaxy S 2 çıkıyor acıyın lan bize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çok da nickimde

Lan yeter çıkarmayın yeni model, senenin başında Galaxy S aldım daha onun tadına varamadım şimdi diyorsunuz ki Galaxy S 2 çıkıyor acıyın lan bize.

Galaxy S 3 hakkında bilgiler var 2 yi çıkartmadan 3 ün lafları dolanıyor
  • sabahtan akşama yeni bir ürün çıkıyor.evet ya protesto edelim yeni birşey yapmasınlar artık iphone 3 var bende; yeni yeni telefonu çözerken iphone 4 çıktı ALLAH'tan çok fark yoktu yoksa hasetimden çatlardımşimdide iphone 5 geliyor diyorlar. ozaman biz iphon'lulara kampanya yapsınlar eskiyi alıp üzerine fark verelim ve yeni modeli alalım yoksa bu iphone mühendisleri bize kafayı yedirecek.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.