Şimdi Ara

En güçlü akıllı telefonlar mercek altında; İşte piyasada olan ve yakında çıkacak iddialı modeller (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
1
Favori
69.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ..Knight..

quote:

Orijinalden alıntı: hakanr

bunların hangisi DDR2 ram le çalışıyodu?

LG Optimus 3D

eyvallah
  • Lg Optimu 3D de 512mb DDR2 ramle geliyor. Acaba rem düşük kalırmı yada ramin hızı bunu tolere edermi Ey ahali
  • videolu yapsaydınız ne güzel olurdu :)
  • kullanmadan bişey diyemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perseus1

şuan galaxy s 2 muhteşem gözüküyor.iphoneun yeni modeli çıkınca bakalım ne olacak:)galaxy s 2 den daha iyi olması lazım ki ortalık kızışsın.bu arada iphone 4 sahibiyimandroid daha sağlam olsa 1 dakka durmam galaxy s 2 alırım da...işte android olmuyor olmuyor olmuyor.

walla bende htc var androidde pek güzel oluyor..iphone sahibi olan arkadaşlarım kıskandıkça kıskanıyor..bunun sebebini burda yazmıyom..sadece şu kadar diyim..lite versiyonlarla hiç uğraşmadım..hayatım full program ve oyunlarla geçiyor..yalnız şöyle bir problemim var HTC sahibi olarak : yepyeni laptopımı hiç kullanamadım HTC aldığımdan beri..doğru dürüst tv de izlemedim..Çok vaktimi alıyor bıktım devamlı elde HTC ..Yani kısacası hiç tavsiye etmem ne android neDe HTC...ALIŞKANLIK değil adeta benim bir parçam oldu..

• quote:

Orijinalden alıntı: tuffguy
    quote:

Orijinalden alıntı: Perseus1

şuan galaxy s 2 muhteşem gözüküyor.iphoneun yeni modeli çıkınca bakalım ne olacak:)galaxy s 2 den daha iyi olması lazım ki ortalık kızışsın.bu arada iphone 4 sahibiyimandroid daha sağlam olsa 1 dakka durmam galaxy s 2 alırım da...işte android olmuyor olmuyor olmuyor.

walla bende htc var androidde pek güzel oluyor..iphone sahibi olan arkadaşlarım kıskandıkça kıskanıyor..bunun sebebini burda yazmıyom..sadece şu kadar diyim..lite versiyonlarla hiç uğraşmadım..hayatım full program ve oyunlarla geçiyor..yalnız şöyle bir problemim var HTC sahibi olarak : yepyeni laptopımı hiç kullanamadım HTC aldığımdan beri..doğru dürüst tv de izlemedim..Çok vaktimi alıyor bıktım devamlı elde HTC ..Yani kısacası hiç tavsiye etmem ne android neDe HTC...ALIŞKANLIK değil adeta benim bir parçam oldu..

En son kisimdaki Tavsiyelerini göz önünde bulunduracağız, sen hiç canını sıkma ...

• Bugün Galaxy S2'yi görme, tutma, çalıştırma ve çeşitli 1080p, 720p videolar izleme imkanım oldu. Şu bizim ayfon fanları da bir dokunabilseler, bırakamayacaklarına eminim. Ama ah şu gözlükler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 20 Mayıs 2011; 21:08:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

Bugün Galaxy S2'yi görme, tutma, çalıştırma ve çeşitli 1080p, 720p videolar izleme imkanım oldu. Şu bizim ayfon fanları da bir dokunabilseler, bırakamayacaklarına eminim. Ama ah şu gözlükler.

iphone5 çıkınca biz de seni tutmaya ellemeye video izlemeye davet edicez merak etme,1 sene önceki teknolojiyle dalga geçmek kolay
  • nokyaci yokmu buralarda 5800 hepsini dover
  • apple'ın muazzam başarısı çok stabil olması ve yazılım desteğinden kaynaklanıyor ama bence önümüzdeki 2-3 sene içerisinde android apple'ı geçer çünkü apple herşeyi ben yapayım politikasıyla kişisel bilgisayarlarda tahtını microsofta kaptırmıştı. ben yazılımcı olsam ilk android e uygulama yazarım çünkü pazar genişliği daha fazla
  • iphone5 eğer şarz süresini uzatabilir ve flash desteği verirse,yeni modele geçerim,hadi şarzımın her akşam olmasına alıştım ama sürekli girdiğim betsson ve imkb nin sitesinin götüntülenme problemine bir türlü alışamadım.kullandığım en iyi telefon kesinlikle ip4 ancak bunlara çare olacak bir telefonada anında atlarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webislander

quote:

Bugün Galaxy S2'yi görme, tutma, çalıştırma ve çeşitli 1080p, 720p videolar izleme imkanım oldu. Şu bizim ayfon fanları da bir dokunabilseler, bırakamayacaklarına eminim. Ama ah şu gözlükler.

iphone5 çıkınca biz de seni tutmaya ellemeye video izlemeye davet edicez merak etme,1 sene önceki teknolojiyle dalga geçmek kolay

Ben tutmam mı dedim. Burada kim iphone 5 çok kötü diye birşey söylediki? Kaldıki çıkmayan bir telefona kim ne diyebilir. iphone 5 görücüye bir çıksın. Biz bazı fanboyların yaptığı gibi yiğidi öldürüp hakkını yemeyiz.
    Hem iphone 4, hem Atrix 4G, hem optimum 2X hem de bugün Galaxy s2 elimden geçmiş oldu. Yaptığım testlerime göre de oyum açık ara S2'nin. Zaten diğer telefonlar hakkında da hiç yorum yapmadım.

Kaldıki imzamdan da göreceğiniz üzere samsung fanlığı gibi bir derdim yok. Şu 8.9 Tab bir çıksın hele, onlarada bakacağız tabiki. ipad2 mi, Tab 8.9 mu, yoksa Tab 10.1 mi diye. Hoş fırsatım olur da Xoom'a da bakabilirsem ne mutlu bana.

Siz üzerinize alınmayın ama işkembeden atmakla sadece rezil olunuyor. Hoş kimse birbirini tanımadığı için bazı arkadaşlar yerin dibine girecek duruma da gelseler umurlarında değil ama olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: RhiFaT

appleın muazzam başarısı çok stabil olması ve yazılım desteğinden kaynaklanıyor ama bence önümüzdeki 2-3 sene içerisinde android appleı geçer çünkü apple herşeyi ben yapayım politikasıyla kişisel bilgisayarlarda tahtını microsofta kaptırmıştı. ben yazılımcı olsam ilk android e uygulama yazarım çünkü pazar genişliği daha fazla

bak bu yorum güzel olmuş..hatırlarımda 20 sene önce ilk macintoshla oynadığım günleri..aynı iphone gibiydi..ama ne yapmıştım hemen IBM PC compatible ve DOS -Windows olayına geçmiştim aynı bugün androide geçtiğim gibi..Kanser olduguna ilk battığı günkü gibi üzülmüştüm Steve kardeşime..ama benim bencil herşey beni olsun diyen steve kardeşim olmuyor öyle 3000-4000 dolarlara mac kaktırmak..gene yenileceksin bu filmi daha evvelde izlemiştik..yaşasın açık yazılımlar ve platformların kardeşliği..Zafer paylaşanların olacaktır...asla bencillerin değil steve..

• atrix kullanicisiyim ki kullanmadigim android cihaz kalmadi neredeyse bence muthis hizli ve kaliteli cihaz gingerblur rom kullaniyorum quadrant 4000 de cikiyor lagfix felan yok zaten bence atrix mukemmel bir cihaz digerleride guzel deneyecez insallah :-)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: androidfurkan

atrix kullanicisiyim ki kullanmadigim android cihaz kalmadi neredeyse bence muthis hizli ve kaliteli cihaz gingerblur rom kullaniyorum quadrant 4000 de cikiyor lagfix felan yok zaten bence atrix mukemmel bir cihaz digerleride guzel deneyecez insallah :-)))

Şu salak Quadrant için aşağıdaki yazımı paylaşayım da artık yazmanın bile manasız olduğunu görün.

quote:

Quadrant'ı hiç merak bile etmiyorum.
    Bu kadar salakça bir ortalama alınırmı ya. Allah aşkına bırakın artık şu salak şeyi.

CPU: 4000'li seviyelerde
    Memory: 1600'lü seviyelerde
    I/O: 1500'lü seviyelerde
    2D: 300'lü seviyelerde
    3D: 700'lü seviyelerde.

Sen tut bu 5 rakamı basitçe topla sonra 5'e böl. Sonra da işte ortalaman de. Böyle bir mantık olurmu ya! Sen 4000'li bir rakam ile 300'lü bir rakamı nasıl toplayıp 2'ye böler ve işte ortalaman dersin. Bu sistemin bir halta yaramadığını şöyle bir örnek ile açıklayayım:

CPU: 4250
    Memory: 1650
    I/O: 1530
    2D: 275
    3D: 720

olsun. Ortalama nedir?
    4250+1650+1530+275+720 = 8425
    ortalama : 8425 / 5 = [B]1685[/B]

Şimdi müthiş bir 2D hızlandırması yaptık ve neredeyse [B]2 kat[/B] hızlandırarak 500'e çıktı diyelim. Şimdi yeniden hesap yapalım:

CPU: 4250
    Memory: 1650
    I/O: 1530
    2D: 500
    3D: 720

4250+1650+1530+500+720 = 8650
    ortalama : 8425 / 5 = [B]1730[/B]

Eee ne oldu? Hani 2 kat hızlanmıştı 2D? Aradaki fark zaten her test yaptığınızda bile değişen bir fark. Hanginiz her seferinde sabit bir değer elde ettiniz? Ben üst üste 900 ile 1300 arası bile değerler elde ettim.

Bana derseniz ki CPU kaç çıkıyor, yada 3D kaç çıkıyor eyvallah. Ama Quadrant kaç derseniz sallamam.

quote:

Yukarıda verdiğim örnekler zaten benim şu anda CM7 ile aldığım ortalama skorlardı.

CPU: 4629
    Mem: 1717
    I/O: 1515
    2D: 310
    3D: 685

En güçlü akıllı telefonlar mercek altında; İşte piyasada olan ve yakında çıkacak iddialı modeller

hahahaha.
    Elim yanlışlıkla tekrar test'e değdi. bir de ne göreyim. Cuk oturdu valla. Arka arkaya yapılan 2 test ve sonuçlar: :D

CPU: 4057
    Mem: 1622
    I/O: 1513
    2D: 300
    3D: 691

En güçlü akıllı telefonlar mercek altında; İşte piyasada olan ve yakında çıkacak iddialı modeller

• Çok teşekkürler, bu piyasa iyice kızıştı.
  • bazı arkadaslar quadrant odaklı bakabiliyor olaya ondan yazdım chatın abı benım ıcın kullanım rahatlıgı ve hızlılıgı onemlıki cıhaz guzel ve ucuyor parmak ızı okuyucusu yetlyor :-))))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuffguy

quote:

Orijinalden alıntı: RhiFaT

appleın muazzam başarısı çok stabil olması ve yazılım desteğinden kaynaklanıyor ama bence önümüzdeki 2-3 sene içerisinde android appleı geçer çünkü apple herşeyi ben yapayım politikasıyla kişisel bilgisayarlarda tahtını microsofta kaptırmıştı. ben yazılımcı olsam ilk android e uygulama yazarım çünkü pazar genişliği daha fazla

bak bu yorum güzel olmuş..hatırlarımda 20 sene önce ilk macintoshla oynadığım günleri..aynı iphone gibiydi..ama ne yapmıştım hemen IBM PC compatible ve DOS -Windows olayına geçmiştim aynı bugün androide geçtiğim gibi..Kanser olduguna ilk battığı günkü gibi üzülmüştüm Steve kardeşime..ama benim bencil herşey beni olsun diyen steve kardeşim olmuyor öyle 3000-4000 dolarlara mac kaktırmak..gene yenileceksin bu filmi daha evvelde izlemiştik..yaşasın açık yazılımlar ve platformların kardeşliği..Zafer paylaşanların olacaktır...asla bencillerin değil steve..

Helal olsun dediklerine harfi harfine katılıyorum. Stevenin yaptığı ayfona 2500 lire değer biçmek ben 2500 liraya öyle bi bilgisayar toplarımki beni 3 sene rahat rahat götürür bu ne saçma iştir be bilader. Millette de ne para varmış daha elindekini kullanmayı eskitmeyi başaramadan adam yeni model çıkardıkça gidip mal gibi alanlar var. Ben anlamıyorum harbiden anlamıyorum. Heh şimdi çıkacak bi kaç kişi burda dediklerime cevap verecek o kişilerde Vahşi Capitalizmin Bekçileri yani.

• quote:

Helal olsun dediklerine harfi harfine katılıyorum. Stevenin yaptığı ayfona 2500 lire değer biçmek ben 2500 liraya öyle bi bilgisayar toplarımki beni 3 sene rahat rahat götürür bu ne saçma iştir be bilader. Millette de ne para varmış daha elindekini kullanmayı eskitmeyi başaramadan adam yeni model çıkardıkça gidip mal gibi alanlar var. Ben anlamıyorum harbiden anlamıyorum. Heh şimdi çıkacak bi kaç kişi burda dediklerime cevap verecek o kişilerde Vahşi Capitalizmin Bekçileri yani.

Dediklerine verilecek fazla bir cevap yok. Türkiye'de Gold Bilgisayar yada diğer fırsatçılar tarafından satılan iphone'ların fiyatlarının hala Apple tarafından belirlendiğini zanneden güzel yurdumun güzel insanlarına söz söylemeye ne hacet.
    Sizin sahip olduğunuz fikirlerin hala Amerika'da iphone'un 200 dolar olduğunu zanneden insanların fikirlerinden hiç bir farkı yok.
    Senede bir model çıkaran bir üreticiyi daha eskisini kullanamadan yenisini çıkarıyor diye eleştirmek gerçekten nasıl bir mantığa sığıyor hayret yani.

Tanımadığınız insanlara vahşi kapitalizm bekçileri demeden önce yazdıklarınızın altını dolduracak bilgi birikimine sahip olmanızı tavsiye ederim.

Bu arada millete mal derken asıl kendin o söylediğin kelime gibi davranıyorsun. Sizden daha ileri model bir m.... bulunmaz malesef...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertgraph1979 -- 26 Mayıs 2011; 14:44:46 >

• samsung galaxy s2 ne kadar donanım olarak ıyı dursada cok taklıt kokuyor kı hatta mahkeme apple'ın actıgı dava sonrası samsung'un tüm çıkaracağı telefonları apple'ın kontrol etmesi kararı aldı. bundan sonra samsung'dan bir cacık olmaz. galaxy s2 belki son alınacak tel olabilir samsung'da.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.