Şimdi Ara

En güçlü akıllı telefonlar mercek altında; İşte piyasada olan ve yakında çıkacak iddialı modeller (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
1
Favori
69.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chatin_62

Ben Iphone Fan'larından olsam direk önce ben mesajınızı silmeniz için uyarırdım. Yada doğru düzgün yazmanız için.
    Yalnız birşey farkettim. Böyle sizin gibi ne yazdığını bilmeden mesajlar yazanlar hep 50 mesajın altında. Niçin acaba?

sen git htc kullan liseli
  • quote:

Orijinalden alıntı: bascil

quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

Ben Iphone Fan'larından olsam direk önce ben mesajınızı silmeniz için uyarırdım. Yada doğru düzgün yazmanız için.
    Yalnız birşey farkettim. Böyle sizin gibi ne yazdığını bilmeden mesajlar yazanlar hep 50 mesajın altında. Niçin acaba?

sen git htc kullan liseli

İltifatınız için teşekkür ederim.

• rica ederim nedemek
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurbab

olmayan modeller üzerinden SALLAMAYIN AARKADAŞLAR

bunun bilgisizlikle alakası yok

siz bulmuşsunuz bir hayal peşine takılmışsınız ip4 ü geçtiğini iddaa ettiğiniz tek bir model üzerinden kendi kendine atıp tutuyorsunuz

bilgisizlikten çok umursamamazlık benimkisi

olamayan modeller üzerinden bende başlarım sallayama o zaman görürsünüz

hocam ben bir video izledim yani eğer o samsung el yapımı gibi görünmüyor :S. bir bak istersen. evet, biraz hayaldi gerçek oldu :))
  • bu 8800 sirocco, arteye para verilmez diyenlerin topunu kınıyorum burdan. zekalarındanda şüphe ediyorum bir ssk ya uğrasınlar.

eskiden 8800 vs telefon aldıkmı la bune para. para çok, üstüne koy şahin al turla, gibi gerzkalı yorumlar yapılırdı, kimse anlamaz biz niye alıoz o telefonu. şimdi millet gidip ip4e 2000-2500 liralar basıyor facebuka girebilmek aptal minik oyunlarla vaktini kaybetmek için, sırf beyaz rengine 200-300 lira fazla veriyor birde forumlarda açıp cebinde bir paket sigara parası yokken 25 liralık öğle yemeği pahalı gelirken böyle bir telefonun avuklatlığını yapıyorlar. yani arte carbon kullanıyorum. ilk aldığımda arkadaşlarım bu kadar para ben vermem dediler şimdi hep iphone görür oldum ki daha ucuz alternatifleri varken illa iphone alıyorlar masa üstünde hava atmalar vs.... çok çok verceğiniz 500 lira alacanız bir netbook. amaç internete girmekse.

bir diyorlar ülke fakirleşiyor işsizlik varmış vss bu kadar 1000 liralık akıllı telefonu babammı alıyor!!!!! daha dün n serisi telefonlar 800-900lirayken millet pahalı diyordu! noldu ne değişti? >:(

• Tüm yazılanları baştan sona okudum. kısır bir şekilde iphone tayfasıyla androidde lider samsung/htc'nin lider olduğunu öngören tayfa atışmış. Benim söyleyeceklerim sizin söyledikleriniz gibi kanun niteliği taşımıyor rahatça reddedebilirsiniz, baştan bilgilendireyim dedim.

Benim şahsi fikrim, haberde bahsi geçen firmalardan SonyEricsson veya Motorola bir telefon almanın diğer markalara kıyasla daha mantıklı olacağıdır. Ben forumlarda 1999 yılından beri cep telefonları konusunda bilgisini paylaşan ve yer yer münazara eden birisiyim. Her zaman için piyasayı ve telefonları takip etmişimdir. İşim gereği de bu işin mutfağından biraz anlamak zorundayım. Çok fazla detaya girmiyorum, biz o yıllarda telefonları tartışırken de listelerde SonyEricsson (o zamanlar sony ve ericsson birleşmemişti) ve Motorola vardı şimdi de bu iki marka listelerde var.Ericsson ve Motorola markalarını incelerseniz diğer bahsi geçen markalar gibi sadece telefon ya da telefon + buzdolabı + televizyon vs. gibi ürünler üretmiyorlar. Bu markalar telekomünikasyonla ilgili aklınıza gelebilecek en kritik yerlerde varlar. Kaçınız Turkcell'in baz istasyonlarının Ericsson marka olduğunu bilir? Iphone denen aletin diğer aletlerden hiç bir üstünlüğü yoktur. Sadece objective-c gibi pointer tabanlı bir işletim sistemiyle yazıldığı için görece daha hızlıymış hissi vermektedir.

Gelelim diğer markalara. Htc genç bir marka. Başarılı bulduğum bir marka. Lakin eksiklikleri var. Lg'yi konuşmak dahi istemiyorum. O da samsung gibi kendi yazılımı üzerinde gereğinden fazla ısrar etmiş ve sonradan aklı başına gelmiş bir marka.Fakat hız aşırtmaya izin verebilmeleri ve kendi işlemcilerini üretebiliyor olmaları (tüm eski çirkinlik ve ucuzluklarına rağmen) bende saygı uyandırıyor.Motoroladan az önce de bahsetmiştim. Daha insanlar cep telefonlarında sybian vs Java tartışması yaparken motorola marka bir telefona rahatlıkla linux yükleyebiliyorduk. Nokia'ya burada değinilmemiş. Nokia firması da SE ve Motorola gibi komple bir telekomünikasyon şirketidir. Fakat Nokia'nın telefon dış tasarımı ve yazılım tasarımları bana oldukça itici geldiğinden ve hayran kitlesinin şimdiki Iphone hayran kitlesi gibi davranıyor olmasından dolayı ısınamadım bir türlü. Fakat Nokia markası bitmiş falan değildir, kesinlikle ilk 5'te kendine sağlam bir yer edinecektir, bunu izleyerek göreceğiz.

Gelelim SonyEricsson'a...Çok açık bir şekilde SonyEricsson fanıyım ben de. Bugüne kadar bir çok modelini kullandım ve bir diğerinden ötekine geçerken bile üzülerek ayrıldım. Eski modellerinin çoğu evde çalışır durumda çekmecede durur. SE hem dış tasarım, hem yazılımdaki şıklık ve kullanıcı odaklı düşünce tarzı, hem de donanımınında barındırdığı ve sizin telefon kırılıncaya kadar farkına bile varamadığınız özellikleriyle baş tacım olmuştur. Bir de bu markaya sürekli haksızlık yapıldığı için de ayrı bir sempati duyarım. Eski ericssoncular şimdi farklı telefonlar kullanıyo bile olsalar hala anlatacakları bir GA 628 , A1018 vs. anıları vardır. Kimse kalkıp Siemens S45 anısını anlatmaz halbuki. Fakat devir değişti, telefonlar akıllandı, artık telefondaki işlemcinin kaç GHz olduğundan hatta kaç çekirdekli olduğundan bahsediliyor derseniz de, SONY firmasının PS3'te kullandığı 9 çekirdekli işlemcinin henüz biz çift 4 çekirdeklileri merakla beklerken tasarlandığını ve SONY'nin SE cephesine teknoloji akıttığını ileri sürerek (hatta bu çok füturistik bir yaklaşım oldu şimdilik SE'nin Texas Instruments ile anlaşma yaptığından bahsederek) içinizi ferah tutmanızı önerebilirim. BRAVIA Engine'in ekranlarda standart hale gelmesiyle ekran parlaklığı gibi konularda da içinizi ferah tutmanızı ve gerçekten gerekli olduğuna inandığım kamera özelliğinin de oldukça iyi olduğunu (belki de en iyisi) size garanti edebilirim. Ama firmanın Motorola gibi çılgınlıklar yapıp 1gb RAM desteği vereceğini şu an için garanti edemem, öyle bi bilgim yok henüz. Bir de tasarım olarak hiç kimse SE'nin özgün tasarımlarına (benzersizlik olarak) laf edemez. Yok Iphone çakması, yok Blackberry çakması gibi laflar duyamazsınız. Şu an için Türkiye distribütörlüğü hakkında çok olumlu geri dönüşler alamasam da , markanın ilerleyen yıllar için bizlere vaadettiği çok büyük sürprizler olduğunu da eklemekten mutluluk duyuyorum. Burada bahsetmekte ne kadar fayda var bilmiyorum ama SE firması geri dönüşümlü malzeme kullanarak da çevre dostu ürünler üretmeyi bi ilke haline getirmiş durumda. Henüz farkında değiliz ama 10 sene sonra bu konular konuşulurken SE firmasının hakkını hepimiz veriyor olacağız çevre konusunda.

Tamam hepsini geçtim, SE şu an için tam anlamıyla toparlanabilmiş durumda değil. O yüzden android güncellemelerindeki gecikmeler, satış ve satış sonrası gibi durumlar bazında ele aldığımızda maksimum seviyeye ulaşmamış olabilir. Fakat kullanırken keyif alacağınız bir telefon olduğunu garanti edebilirim (Aslında buraya kadar anlatırken hep SE Arc modelinden bahsettiğimi en başta söylediğimi farzederek yazdım çünkü haberde diğerlerine kafa tutabilecek tek model o , yine de belirtmekte fayda görüyorum.)

İlk mesajlarda bir sıralama yapılmıştı. Ben de kendi sıralamamı yaparak yazımı sonlandırıyorum.

1-) SonyEricsson
    2-) Samsung / HTC
    3-) Motorola / Iphone
    4-) Nokia / LG
    5-) Acer
    6-) Blackberry

Not: SonyEricsson firmasının sahibi değilim ve/veya orada çalışmıyorum.Yazının tamamını okumayanlar için hatırlatma : 1996 yılından beri SE fanatiğiyim(o zamanlar Ericsson ve Sony ayrıydı fakat iki markanın telefonlarını da çok seviyordum).

• Her Android konusuna musallat olan iFan'ların derdini anlayabilmiş değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 011235813
    Tüm yazılanları baştan sona okudum. kısır bir şekilde iphone tayfasıyla androidde lider samsung/htc'nin lider olduğunu öngören tayfa atışmış. Benim söyleyeceklerim sizin söyledikleriniz gibi kanun niteliği taşımıyor rahatça reddedebilirsiniz, baştan bilgilendireyim dedim.

Benim şahsi fikrim, haberde bahsi geçen firmalardan SonyEricsson veya Motorola bir telefon almanın diğer markalara kıyasla daha mantıklı olacağıdır. Ben forumlarda 1999 yılından beri cep telefonları konusunda bilgisini paylaşan ve yer yer münazara eden birisiyim. Her zaman için piyasayı ve telefonları takip etmişimdir. İşim gereği de bu işin mutfağından biraz anlamak zorundayım. Çok fazla detaya girmiyorum, biz o yıllarda telefonları tartışırken de listelerde SonyEricsson (o zamanlar sony ve ericsson birleşmemişti) ve Motorola vardı şimdi de bu iki marka listelerde var.Ericsson ve Motorola markalarını incelerseniz diğer bahsi geçen markalar gibi sadece telefon ya da telefon + buzdolabı + televizyon vs. gibi ürünler üretmiyorlar. Bu markalar telekomünikasyonla ilgili aklınıza gelebilecek en kritik yerlerde varlar. Kaçınız Turkcell'in baz istasyonlarının Ericsson marka olduğunu bilir? Iphone denen aletin diğer aletlerden hiç bir üstünlüğü yoktur. Sadece objective-c gibi pointer tabanlı bir işletim sistemiyle yazıldığı için görece daha hızlıymış hissi vermektedir.

Gelelim diğer markalara. Htc genç bir marka. Başarılı bulduğum bir marka. Lakin eksiklikleri var. Lg'yi konuşmak dahi istemiyorum. O da samsung gibi kendi yazılımı üzerinde gereğinden fazla ısrar etmiş ve sonradan aklı başına gelmiş bir marka.Fakat hız aşırtmaya izin verebilmeleri ve kendi işlemcilerini üretebiliyor olmaları (tüm eski çirkinlik ve ucuzluklarına rağmen) bende saygı uyandırıyor.Motoroladan az önce de bahsetmiştim. Daha insanlar cep telefonlarında sybian vs Java tartışması yaparken motorola marka bir telefona rahatlıkla linux yükleyebiliyorduk. Nokia'ya burada değinilmemiş. Nokia firması da SE ve Motorola gibi komple bir telekomünikasyon şirketidir. Fakat Nokia'nın telefon dış tasarımı ve yazılım tasarımları bana oldukça itici geldiğinden ve hayran kitlesinin şimdiki Iphone hayran kitlesi gibi davranıyor olmasından dolayı ısınamadım bir türlü. Fakat Nokia markası bitmiş falan değildir, kesinlikle ilk 5'te kendine sağlam bir yer edinecektir, bunu izleyerek göreceğiz.

Gelelim SonyEricsson'a...Çok açık bir şekilde SonyEricsson fanıyım ben de. Bugüne kadar bir çok modelini kullandım ve bir diğerinden ötekine geçerken bile üzülerek ayrıldım. Eski modellerinin çoğu evde çalışır durumda çekmecede durur. SE hem dış tasarım, hem yazılımdaki şıklık ve kullanıcı odaklı düşünce tarzı, hem de donanımınında barındırdığı ve sizin telefon kırılıncaya kadar farkına bile varamadığınız özellikleriyle baş tacım olmuştur. Bir de bu markaya sürekli haksızlık yapıldığı için de ayrı bir sempati duyarım. Eski ericssoncular şimdi farklı telefonlar kullanıyo bile olsalar hala anlatacakları bir GA 628 , A1018 vs. anıları vardır. Kimse kalkıp Siemens S45 anısını anlatmaz halbuki. Fakat devir değişti, telefonlar akıllandı, artık telefondaki işlemcinin kaç GHz olduğundan hatta kaç çekirdekli olduğundan bahsediliyor derseniz de, SONY firmasının PS3'te kullandığı 9 çekirdekli işlemcinin henüz biz çift 4 çekirdeklileri merakla beklerken tasarlandığını ve SONY'nin SE cephesine teknoloji akıttığını ileri sürerek (hatta bu çok füturistik bir yaklaşım oldu şimdilik SE'nin Texas Instruments ile anlaşma yaptığından bahsederek) içinizi ferah tutmanızı önerebilirim. BRAVIA Engine'in ekranlarda standart hale gelmesiyle ekran parlaklığı gibi konularda da içinizi ferah tutmanızı ve gerçekten gerekli olduğuna inandığım kamera özelliğinin de oldukça iyi olduğunu (belki de en iyisi) size garanti edebilirim. Ama firmanın Motorola gibi çılgınlıklar yapıp 1gb RAM desteği vereceğini şu an için garanti edemem, öyle bi bilgim yok henüz. Bir de tasarım olarak hiç kimse SE'nin özgün tasarımlarına (benzersizlik olarak) laf edemez. Yok Iphone çakması, yok Blackberry çakması gibi laflar duyamazsınız. Şu an için Türkiye distribütörlüğü hakkında çok olumlu geri dönüşler alamasam da , markanın ilerleyen yıllar için bizlere vaadettiği çok büyük sürprizler olduğunu da eklemekten mutluluk duyuyorum. Burada bahsetmekte ne kadar fayda var bilmiyorum ama SE firması geri dönüşümlü malzeme kullanarak da çevre dostu ürünler üretmeyi bi ilke haline getirmiş durumda. Henüz farkında değiliz ama 10 sene sonra bu konular konuşulurken SE firmasının hakkını hepimiz veriyor olacağız çevre konusunda.

Tamam hepsini geçtim, SE şu an için tam anlamıyla toparlanabilmiş durumda değil. O yüzden android güncellemelerindeki gecikmeler, satış ve satış sonrası gibi durumlar bazında ele aldığımızda maksimum seviyeye ulaşmamış olabilir. Fakat kullanırken keyif alacağınız bir telefon olduğunu garanti edebilirim (Aslında buraya kadar anlatırken hep SE Arc modelinden bahsettiğimi en başta söylediğimi farzederek yazdım çünkü haberde diğerlerine kafa tutab

Ben bu sıralamanızda LG markasına haksızlık ettiğinizi düşünüyorum. Samsung ve htc'den hiçbir eksiği olmayan ve noki'den de kıyaslanamayak kadar üstün olan bir markadır ve her türlü ihtiyaca cevap veren modelleri mevcut. Benim 2 yıl önce aldığım emektar kc910 renoir'in üzerine hem sağlam hem de dokunmatik bir telefon yok. (zira telefonu 3m yükseklikten düşurmüş olmam, tuvalete düşürmüş sonrasında sabunlayıp gusül aldırmış olmam, defalarca yere çarpmam bunun ispatlarından birkaçıdir.) Yine eşime hediye ettiğim bl40 newchocolate bence ve eşimin arkadaşlarınca bir tasarım harikası. Bunlardan önce de kp500 cookie kullandım, o da sınıfının ileri gelen modelleri arasındadır diye düşünuyorum. Şimdi ise kc910'umu arkadaşa hediye ettim, sıra p990 opt 2x'te ki bu marka ve modele bu tecrubelerimden sonra gözüm kapalı girerim. Yani kimse bu tecrubelerimden sonra lg'nin ilk 3'ün dışında kalacağına beni ikna edemez ki bunu iddia eden arkadaşlar kaç çeşit marka telefon kullanmışki? Ben her sene bir tane son model tel alır, eskisini de hediye ederim. Benim sayemde hediye ettiğim arkadaş ve akrabalarım da lg ye hayranlık duymaya başladılar:-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• htc evo 3d gelsın de alalım:D
  • quote:

Tüm yazılanları baştan sona okudum. kısır bir şekilde iphone tayfasıyla androidde lider samsung/htc'nin lider olduğunu öngören tayfa atışmış. Benim söyleyeceklerim sizin söyledikleriniz gibi kanun niteliği taşımıyor rahatça reddedebilirsiniz, baştan bilgilendireyim dedim.

Tamam hepsini geçtim, SE şu an için tam anlamıyla toparlanabilmiş durumda değil. O yüzden android güncellemelerindeki gecikmeler, satış ve satış sonrası gibi durumlar bazında ele aldığımızda maksimum seviyeye ulaşmamış olabilir. Fakat kullanırken keyif alacağınız bir telefon olduğunu garanti edebilirim (Aslında buraya kadar anlatırken hep SE Arc modelinden bahsettiğimi en başta söylediğimi farzederek yazdım çünkü haberde diğerlerine kafa tutabilecek tek model o , yine de belirtmekte fayda görüyorum.)

İlk mesajlarda bir sıralama yapılmıştı. Ben de kendi sıralamamı yaparak yazımı sonlandırıyorum.

1-) SonyEricsson
    2-) Samsung / HTC
    3-) Motorola / Iphone
    4-) Nokia / LG
    5-) Acer
    6-) Blackberry

Not: SonyEricsson firmasının sahibi değilim ve/veya orada çalışmıyorum.Yazının tamamını okumayanlar için hatırlatma : 1996 yılından beri SE fanatiğiyim(o zamanlar Ericsson ve Sony ayrıydı fakat iki markanın telefonlarını da çok seviyordum).

hocam hislerime tercüman oldunuz , yazdıklarınıza katılıyorum

• İphone 4 kullanıcısı olarak şuan benim düşüncem '' Daha apple son sözünü söylemedi '' beklemedeyiz olucaktır.

Amma velakin 1 yıldır kullandığım ip 4 den sıkılmış durumdayım appstore bile ayda bir girer oldum merak bile uyandırmıyor. Bu sene içerisinde yeni cihaz tanıtır ve mevcut markalara göre ciddi özellikler katarsa alabilitem olucaktır yoksa benim gözümde hiç şansı yok. Şuanki cihazlardanda galaxsy s2 ve se arc hoşuma gidiyor özellikle arc aklımı biri çelerse anında ip 4 ü verip alabilirim hemen.

fan man değilim bu arada rahatına düşkün isteklerime cvp vericek telefon kullanıcısıyım.
  • Yazıya başlamadan önce belirteyim bir ay öncesine kadar aklımda akıllı telefon alma düşüncesi yoktu. Elimde ki 2003 yıllarından kalma Sony Ericsson'um la gayet memnundum. Sonra farkettim ki etrafımda ki insanlar telefonu sadece konuşmak, mesajlaşmak için değil heryerde internete girebilmek, en iyi telefonu alıp çevresindekilere gösterebilmek için almaya başlamışlar. Her yıl telefon değiştirip teknolojiyle yarıştıklarını görmeye başladım [Bir bakıma maymun iştah diyebiliriz]. Eh dedim madem öyle ben de bir bakayım nedir bu yeni telefonlar, neyine göre alıyorlar artık ? Anlaşılan telefonun öncelikle markasına (!), işlemci hızına, çözünürlüğüne, işletim sistemine vs. Durum böyle olunca aklıma Samsung'un Galaxy modeli geldi. Ne de olsa her yerde onu görüyordum. Sürekli reklamlarda, çeşitli sitelerde önüme çıkan bu telefonun özelliklerini araştırdım. O sırada Galaxy' e karşı savunulan HTC Sensation' ı okudum. Hoşuma gitti tamam dedim bunu alırım. Derken karşıma iPhone çıktı yıllardır milletin bayıldığı bu telefonumsu şeye uzun uzun baktım. Bari dedim bu kadar marka var hepsine tek tek bakayım. Tek tek araştırdım hepsini. Her birini farklı araçlarla aynı amaçları vaaddediyordu. Hız, sağlamlık, kullanılabilirlik. Madem hepsi böyle biz hangisini tercih etmeliyiz ? İşte burda araya o farklı araçlar giriyor. Piyasa da en iyi telefon diye bir şey yok ! Kişinin ihtiyaçlarını en iyi karşılayabilecek telefon var. Zaten en iyi telefonu elde edebilmek demek teknolojiyle paralel gidebilmek anlamına gelir. Ki bu imkansız. Hadi imkansız demeyelimde çok uğraş gerektiren bir zaaf diyelim. Bu yüzden burda her zaman şu marka iyidir diyebilmek cahillikten başka birşey değil. Belki de artık bu marka şavaşına son verip kendi ihtiyaçlarınızı karşılayan telefonu almalıyız.

• valla türkiyenin eğitim durumu belli...Sadece karizma diye bir kılıf uydurarak kendini haklı çıkarmaya çalışan kıyastan anlamayan arkadaşlar mutlaka iphone alsınlar resim çeker video çeker televizyona bağlanmaz diğer telefonlara dosya gönderemez bluetooth ile her donanımı tanımaz daha birçok mükemmel olmayan ozellikleri ile muhteşem iphone a ısrarla devam edin milleti zengin edin arkadaşlar...birileri aptal olmalı ki akıllı kavramı olsun ...Lütfen elma ile başka şeyleri kıyaslamıyalım özür dilerim yanlış söyledim ısırılmış tükürülmüş elma ile diğer şeyleri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

iPhone 4 kullanmasam inanacağım, telefon yavaş. Bunu uzun süredir günlük kullanan kime sorsanız söyler. Scroll yaparken sayfayı render edemeyip satranç tahtası çıkınca telefon hızlı zannediyorlar. Site dolmadan gezinmeye çalışın, pinch to zoom yapın bakalım. Bir de Galaxy S II videolarını izleyin adam neler yapıyor daha sayfa dolmadan. Hatta 720p Flash içeriği oynarken bile yap gibi pinch to zoom yapılan videolar var.

Her şeyi geçtim, kendim iPhone kullanıcısıyım. Hem de ilk çıktığı günden beri. Daha işletim sisteminin adı iOS değilken, iPhone OS iken 1.1.2 versiyonunda Turbosim ile donanımsal unlock edebiliyorduk. Daha ne copy-paste, ne MMS hatta ne App Store vardı... Bütün dünyanın $650 dolar verdiği alete 2500 TL vermeye hem çok meraklıyız, sonra bir de üstüne babamızın malı gibi ölümüne savunmakta da üstümüze yok. Geçmişte çok girdiğim bu tartışmalara bir kez daha girmek istemediğim için herkese iyi akşamlar diliyorum. Erasmus adlı kullanıcının provokatif mesajlarını da görmezden geliniz lütfen.

(Bütün dünyanın $650 dolar verdiği alete 2500 TL vermeye hem çok meraklıyız, sonra bir de üstüne babamızın malı gibi ölümüne savunmakta da üstümüze yok) bence de cok haklısın

• quote:

1-) SonyEricsson
    2-) Samsung / HTC
    3-) Motorola / Iphone
    4-) Nokia / LG
    5-) Acer
    6-) Blackberry

süper olmuş bende sıkı SE hayranıyım w810i satıp C905 alırken ne kadar uzuldum keske ıkısıde dursaydı satmasaydım dıyorum su an aramızda sevgı bagı olusmus :D ama bu telefonlara bakında xperia arc canavar bı telefon sıradakı telefonum ya satio ya arc

• quote:

Orijinalden alıntı: kallesnikof

quote:

Orijinalden alıntı: irfanmandirali

ben siralamayi yapayim hemen model olarak degilde marka olarak:1.apple (tek model cikarir, yeter.)2.samsung (apple urunlerini kopyalar.)3.sony ericsson (kendi tarzi, kopyalamaz!)4.htc (eh iste..)5.6.99.nokia (symbian`a devam :::::::::::::::D)

HTC ye eh işte diyebilecek insanların olması insanlık tarihi açısından hayretle izlenecek bir tablo ALLAH yardımcınız olsun durumunuz çok vahim sanırım elmda zehirlenmesi yaşıyorsunuz...

bence de htcnin telefonları cok kalıtelı ıphone kullanmadım ama htc gercekten kalıte... SE ise hem kalıte hem tasarım acısından ve ve kamera acısından rakipsiz bence
  • stabilite konusunda bada lı wave leri tek geçerim.

android düşük işlemcili sistemlerde başarımı düşük.

bada hem düşükte hem yüksekte daha stabil.
  • tüm yazılanları baştan sona okudum
    çevremde çok sık telefon değiştiren bir kişi olarak tanınıyorum.
    ericcson-alcatel-nokia-motorola-sonyericcson-samsung -lg-benqsiemens-iphone kullandım son olarakta
    htc desire hd aldım.
    tüm herkes nokia telefonları savunurken hep sony ericssonu savunmuşumdur.
    akıllı telefonların babası sonyericson ve motoroladır mpx200 ve se p800 dür
    tüm çevrem 5110 kullanırken p800 kullandım bir akıllı telefon için mpx kardeşliği bile kurulmuştur.
    sonyericcsonda motorolada bu yarışta geri kalmışlardır. zannedersem aynı durum apple içinde buna benzer olabilir.
    boynuz kulağı geçer misali tabi bu benim şahsi fikrim.
    ama şunuda belirmekte fayda buluyorum şu anda htcde kullansam bir p910i yada mpx gibi olmayacaktır benim için
    özellikle sonyericcson telefonlarını beğenerek kullandım
    bende şu andaki duruma göre sıralıyorum

1 htc
    2-sonyericsson
    3-iphone
    4-motorola
    5-lg

not: her kullandığım samsung ürününde kalite problemi yaşadım samsung tasarım olarak iyi kalite olarak kötü bir telefon

• Nokia N8 kullanıcısıyım.Ama Galaxy S 2 nin bu yıl silip süpüreceğini düşünüyorum.iPhone'ye para o kadar para verenede anca acınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [BAZAROV]
    Nokia N8 kullanıcısıyım.Ama Galaxy S 2 nin bu yıl silip süpüreceğini düşünüyorum.iPhone'ye para o kadar para verenede anca acınır.

Evet İ PIHONE' ye o kadar para verilmez dostum haklısın

Ahahahahahaa i pihone
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.