Şimdi Ara

En güçlü akıllı telefonlar mercek altında; İşte piyasada olan ve yakında çıkacak iddialı modeller (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
1
Favori
69.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gurbab

DİKKATTTTT ANTİ İPHONE YORUMCULARI

OLMAYAN MODELLER ÜZERİNDEN SALLAMA YAPMAK YASAKLANMIŞTIR!!!

LÜTFEN BU FORMUMUN KURALLARINA UYALIM...

Bilgisizliğini bu mesajda da göstermiş oldun, tebrikler.
  • Eğlenceli arkadaşlar var bu konuda ama hepsinin aynı kişi olduğunu düşünmeye başladım.
  • olmayan modeller üzerinden SALLAMAYIN AARKADAŞLAR

bunun bilgisizlikle alakası yok

siz bulmuşsunuz bir hayal peşine takılmışsınız ip4 ü geçtiğini iddaa ettiğiniz tek bir model üzerinden kendi kendine atıp tutuyorsunuz

bilgisizlikten çok umursamamazlık benimkisi

olamayan modeller üzerinden bende başlarım sallayama o zaman görürsünüz
  • sgs II bi çıksada kurtulsak şu olaydan
  • motorola atrix'in ekrani digerlerine gore zayif kaliyor demis bir arkadasim ekran cozunurlugumu yoksa dokunmatik kalitesimi bahsettigiz durum ?
  • Google Apple gibi tek güncellemeli,ortak bir işletim sistemi mantığına geçmezse İphone ile Apple yine lider olur.Piyasada o kadar çok androidli cihaz var ve bu cihazlar o kadar dağınık ki...Birisine bakıyorsun daha 1.6 Donut kullanıyor güncelleme gelmemiş,diğerine bakıyorsun 2.3 ile almış başını yürümüş.Google mutlaka tüm androidli cihazlara ortak bir güncelleme haritası uygulamalı ve Androidli cihazları birbirinden ayıracak olan farklılıklar işletim sistemi sürümü değil,donanım-tasarım özellikleri olmalı.Eğer böyle bir yapılanmaya giderse Android ile Google bu pazarda açık ara lider olur bence.
  • şu an ıphone4 kullanıyorum ama, Xperia ARC ve Xperia play'i beğendim adamlar cok iyi yapmış
  • @ Myfranco

Demek istediğim önyargılı davranmanızdır, forumda yetkili olan birisi çıkıp da "eh işte derse ya da merdiven altı firması gibi tabir kullanırsa" kusura bakmayın ama bu haksızlık olur.

Evet hepimizin okuma yazması var değil mi,(gurbab hariç) ya da bu cihazları kullandık biliyoruz, apple'ın yazılımında problem yok mu ? ama ne hikmetse sorun da çıksada siz kabullenmişsiniz. restore yap, dfu moda al, başka bilgisayardan i-tunes yükle öyle dene vs.. Bunun sebebi neden oluyor? Genelde jb yapıp cihaza bi ton uygulama vs. yüklemek ve cihaza tam hakim olamayan kullanıcılar yüzünden. Aynı şey Android yada başka işletim sistemindede yaşanıyor ve hemen Apple kullananlar tarafından stabil değil damgası vuruluyor.

Burada tanıtılan telefonları görüp objektif olarak yorum yapılır ve biraz incelenirse ne kadar güzel telefonların çıktığını görmek ve bu sayede Apple tarafından size daha yüksek donanımlı cihazlar çıkartmasına zemin hazırlayan faktörler olduğunu unutmayız.

• Bu kadar parayı vermişken bence Galaxy S2 yada Droid X2 alınabilir durumda görünüyor...
    Haberde Google Nexus 2'den bi bilgi yok neden çıkmadı henüz...

Bu arada google telefonlara el atınca böylede bir site yapma ihtiyacı duymuşlar...

http://www.google.com/phone/#
  • ios a hızlı diyenler cydiayı kurcalamamış iphone daki özgürlük kilidini kırmamış olanlardır. ios da az biraz özgür olmak isteyince cihaz bildiğin cortluyor. Kilit ekranından çıkarken takılmalar, menü geçişlerinde donmalar. Kullandığım cydia uygulamaları (sbsettings, removebg) Androidde birileri tarafından kısıtlansa eminim o da stabil olacaktır. Yukarda bir arkadaş güzel söylemiş android ne istediğini bilen bilinçli bir kullanıcı için gayet stabildir. Ayrıca ios tek bir telefona uygualanıyor olmasının avantajı vardır. Tüm işletim sistemi bu donanıma göre yapılıyor. Fakat android genel bir işletim sistemi olduğu için birçok modele uygulanabilir ve bir çok donanıma destek sağlayan bir işletim sistemi olmak zorunda olduğu için tabiki işi iosdan daha zor ve zor olanı da başarıyor.

Sonyericssondan çift çekirdekli olması önemli değil ama yüksek çözünürlüğe sahip bir ekrana sahip arc gibi model geldiği zaman telefon değiştirmeyi düşünüyorum.

• kim tek kelime ile aralarindan en iyi telefonu soyleyebilir?
  • İphone u ilah yapan kızmasın ama (censored)

Bıktım bu ne ya mercedes araba çıkarsın iphone 4 daha hızlı diyenler var ya!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8946C419 -- 19 Mayıs 2011; 14:04:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurbab
    olmayan modeller üzerinden SALLAMAYIN AARKADAŞLAR

bunun bilgisizlikle alakası yok

siz bulmuşsunuz bir hayal peşine takılmışsınız ip4 ü geçtiğini iddaa ettiğiniz tek bir model üzerinden kendi kendine atıp tutuyorsunuz

bilgisizlikten çok umursamamazlık benimkisi

olamayan modeller üzerinden bende başlarım sallayama o zaman görürsünüz

Olmayan model ne demek ya? Adamlar cikarmis ve avrupada satisa sunmus!!!
    İphoneu karsilastirmak icin illa tr'de mi satisa cikmasi gerekiyormus?
    Nasil bir mantik? Nasil bir fanatikliktir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbloodedman
    ios a hızlı diyenler cydiayı kurcalamamış iphone daki özgürlük kilidini kırmamış olanlardır. ios da az biraz özgür olmak isteyince cihaz bildiğin cortluyor. Kilit ekranından çıkarken takılmalar, menü geçişlerinde donmalar. Kullandığım cydia uygulamaları (sbsettings, removebg) Androidde birileri tarafından kısıtlansa eminim o da stabil olacaktır. Yukarda bir arkadaş güzel söylemiş android ne istediğini bilen bilinçli bir kullanıcı için gayet stabildir. Ayrıca ios tek bir telefona uygualanıyor olmasının avantajı vardır. Tüm işletim sistemi bu donanıma göre yapılıyor. Fakat android genel bir işletim sistemi olduğu için birçok modele uygulanabilir ve bir çok donanıma destek sağlayan bir işletim sistemi olmak zorunda olduğu için tabiki işi iosdan daha zor ve zor olanı da başarıyor.

Sonyericssondan çift çekirdekli olması önemli değil ama yüksek çözünürlüğe sahip bir ekrana sahip arc gibi model geldiği zaman telefon değiştirmeyi düşünüyorum.

Cydia konusuna kesinlikle katiliyorum. Jb bariz hizi dusuruyor. 3GSte bunu cok rahat gorebiliyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence bu yılın en iyileri

Galaxy s II
    Sensation
    Ve çıkarsa iPhone5 olur.
    Bunlar birbirlerine çok yakın olmakla beraber benim tercihim galaxy s II olur.
  • Arkadaşlar daha forumda yazı nasıl yazılır bilmeyen kişilere niçin cevap yazıp duruyorsunuz? Adam bağırıp duruyor siz hala ona cevap yetiştirmeye çalışıyorsunuz. Bırakın kendi kendine bağırıp dursun. Forumda yazmayı bilmediği gibi üstüne de hangi telefonları var olduğunu bile bilmeden kendi kendine yorumlar yapıp duruyor.
    Büyüklerimiz cahillerle sohbet etmeyin diye söylememişlermi? Bizler ne yazarsak yazalım asla birşey anlatamayız. Sonunda bizi de kendi seviyesine çekecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dwightt

IPHONE 5 TE GÖZLÜKSÜZ 3D EKRAN OLMAZSA AT ÇÖPE

Bence i phone 5 te bluetooth olmazsa at çöpe
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andulin266
    Evet hepimizin okuma yazması var değil mi,(gurbab hariç)

• makale için teşekkürler. insanları gerçekten anlayamıyorum tamam iphone güzel bir telefon ama neden tüm iphone sahipleri veya bazılarının tabiriyle fanboyları onun dünya üzerindeki "tek" güzel telefon olduğuna bu kadar şartlanmış...
  • Galaxy S2 şu ana kadar gördüğüm en hızlı,en güçlü akıllı telefon. (Testleri baz alarak bu yorumu yapıyorum)

Fakat eksikleri var tabii, ekran çözünürlüğü mesela, pil gücü (daha iyi olan telefonlar var), 3D olmaması vb.

Ama bu eksiklere takılmamak gerek.

@Vüsal arkadaşımızın sorduğu gibi; kim tek kelime ile aralarindan en iyi telefonu soyleyebilir?

Samsung Galaxy s2 bana göre.

Dipnot: Gereksiz tartışmalara girmeye gerek yok arkadaşlar. Herkesin yorumu kendine, ben yukardaki yorumları yaptım, tam tersini iddaa edenler olacaktır. Olabilirler, herkesin farklı yorumu olacaktır. Burası forum, tartışma platformu bunların olması doğal. Tartışmanın dozunu kaçırmamak gerekli.(Bu arada akıllı telefonum yok :) Android bir telefon almayı düşünüyorum, şu sular bir durulsun da kararı o zaman verecem)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.