Şimdi Ara

En güçlü akıllı telefonlar mercek altında; İşte piyasada olan ve yakında çıkacak iddialı modeller (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
1
Favori
69.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gurbab

iphone 4 tansiyon bile ölçüyor varmı başka telefonda :)))

evet var, tum androidli telefonlar icin google market'ten envai çeşit tansiyon programı indirilebilir. 500-600 tl lik andorid teller dahil
  • quote:

yok valla ben 1300 aldım 32 lik o kadar da değil kAYIT MAYIT 1400 PATLADI :)

ALT YAPI DERKEN BLUTOUTH GİBİ BASİT ÖZLLİK AKLINA GELMESİN

ALT YAPIDAN KASIT PROGRAMSAL ALT YAPIDAN BAHSEDİYORUM

İ TUNES GİBİ

JB YAP OYUNUN KRALINI OYNA UYGULAMANIN KRALINI AT

ÜSTELİK BELEŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ :)),

NOKİA DA Kİ HANGİ 5 MP KAMERA İPHONE DEKİNİN ÇEYREĞİ OLABİLİR SÖYLERMİSİN??

HEM O KADAR BASİT ÖZELLİKLER OLMASIN BEN VE BANA BENZYEN KİŞİLER ONU İSTEMEZ

UĞRAŞIYM İSTERİZ BİZ

UĞRAŞMANIN KARŞILIĞINI DA ALMAK İSTERİZ

NOKİA İLE İPHONE NİN 100 KAT FALASI UĞRAŞTIM BELKİ PEKİ MEMNUNMUYUM

KESİNLİKLE HAYIR

ABİ BU MERET BU KADAR KÖTÜDE NEDEN BU KADAR ÇOK SATIYOR

BENCE KENDİNİZ ALDATMAYIN MİLYONLARCA İNSAN AYNI ANDA HATA YAPAMAZ

BENCE KENDİNİZİ NOKİ VB TELLERLE SINIRLAMAYIN

itunes mu? itunes'un sana tek bir yararını söyle, tamam diyeceğim. ayrıca nokia da nokia diyorsun da nokia zaten bitti, ona bir şey diyen yok. androidli telefon kullanmadan iphone daha iyi diyorsun, ona laf ediyoruz. daha hiç android lafı geçmedi. sen iphone ile uğraşabiliyorsan, android'in özgürlüğünü görünce kafayı yersin herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler Bing -- 18 Mayıs 2011; 23:40:59 >

• nokıa androide geçse heralde fiyatı 2000tlden başlar
    üst sınıf dediği E7 1400tl
  • Apple'ın bu pazarlama taktiği çok iyi. Ne kadar Android telefon çıkarsa çıksın Apple'ın yeri bambaşka.
  • iphone para vercegime Galaxy S alırım Bakarım keyfime.....
  • o değilde telefonlarda bu kadar işlem gücü olunca ne yapacağız? telefon işi amacından sapıp,şey yarışına döndü gibi.çok fuzuli şeyler kıyaslanıyor,ms mertebesinde zamanlar kyaslanıyor,yok efendim neymiş 100ms önce sayfa yüklüyormuş, normal tuşlu 1100 kullanın hepsinden hızlı:)

bu kadar işlem gücü yüklemek yerine yarıiletken teknolojileri daha mantıklı alanlara yyöneltileilir,mesela düşük güç tüketimi gibi.

telefonda 1.2 ghz çift çekirdek ne demek,biraz işin altyapısını anlayanlar dediğimi anlar.acaba gerçekten bu güce ihtiyaç var mı,yoksa yenisi iyidir mantığı ile birşeyler iteleniyor mu acaba?
  • KARDEŞİM BEN DİĞERLERİNİ SAYMIYORUM BİLE YAAA

SEN BENİ YANLIŞ ANLADIN

SENDE TUTTURMUŞSUN ANDROİD ANDROİD

NOKİANIN SÖZ KATİL TELEFONLARI İÇİN UYDURDUĞU KOCAAAAAAAAA BİR HAYAL

HANİ NERDE ANDROİD ALT YAPISI HER MARKA DA FARKLILIK GÖTERİYOR BİR DEFA

BEN ANDROİDİ SAYMIYORUM BİLE SYM BİANIN BİRA ZGELİŞMİŞİ

ONUN ÇALIŞTIĞI İŞLEMCİLERE HASARI ÇOK OLUYOR BOZULMA OLASIĞI YÜKSEK

JAVA GİBİ İŞLEMCİ CANAVARI KASIYOR

TELEFONA SOĞUTUCU ALMAN GEREK :) VEYA FAN TAKKTIRIRSINIZ ARTIKIN :):)

İOS 4 ÖLE DEĞİL

ÜSTELİK TAKOZ GİBİ MODELLERİ VAR HİÇ BİRİSİ İP 4 DEKİ ESTETİĞE SAHİP DEĞİLLER

SIRF FARKLILIK OLSUN DİYE ÇIKARILMIŞ ÖYLE SAÇMA MODEL VE MENÜLER VARKİ

ÜSTELİK ŞU AN YENİ ÇIKACAK OLAN MODELLERİN SADECE İNTERNET İ ÇOK HIZLI GÖRÜNÜYOR DİĞER ÖZELLİKLERDEN KİMİN HABERİ VAR

DİĞER ÖZELLİKLERİN BU KADAR ARTISI VARMI ACABA??

DİĞER TELEFONLAR FARKLI BİR ÖZELLİK İŞE YARAR BİR ÖZELLİK ÇIKARMAKTAN ACİZLER Bİ DEFA

HEP TAKLİT HEP TAKLİT

• quote:

KARDEŞİM BEN DİĞERLERİNİ SAYMIYORUM BİLE YAAA

SEN BENİ YANLIŞ ANLADIN

İOS 4 ÖLE DEĞİL

ÜSTELİK ŞU AN YENİ ÇIKACAK OLAN MODELLERİN SADECE İNTERNET İ ÇOK HIZLI GÖRÜNÜYOR DİĞER ÖZELLİKLERDEN KİMİN HABERİ VAR

DİĞER TELEFONLAR FARKLI BİR ÖZELLİK İŞE YARAR BİR ÖZELLİK ÇIKARMAKTAN ACİZLER Bİ DEFA

HEP TAKLİT HEP TAKLİT

abbo ki ne abbo bu yazdığından sonra... hocam sana tavsiyem bence sen telefonunu kullan, ama hakkında atıp tutma, sev o telefonu, bilgiliyim diye gezme.

• KLASİK ANTİ İPHONE DAVRANIŞI

HOŞ GÖRÜYORUM BENİM İÇİN SORUN YOK...
  • quote:

KLASİK ANTİ İPHONE DAVRANIŞI

1) nokia'nın androidli telefonu yok, bir de nokia'nun uydurduğu hayal(?) diyorsun.

2) androidli telefonlar aşağı yukarı aynıdır, markalar tasarım yönünden yorum katarlar. altyapı dediğin de appstore gibi bir şey sanırım, o da var android market. ve ne kadar androidli telefon varsa hepsi aynı android market'i paylaşır.

3) symbian ne alaka? android'le symbian arasında nasıl bir bağ var? o zaman windows'a da symbianın biraz gelişmişi diyelim...

4) böyle bir şey yok. tamamen cahilce bir yorum olmuş.

5) java gibi demişsin... java 10 küsür yıldır telefonlarda var ve hepsi mi kasıyordu? javaya sahip hangi telefon kasıyordu? ne yaparken? bence tüm bildiklerinizi yazıp, arasında bağlantı kurmaya çalışmışsınız, tabi olmamış.
    İOS 4 ÖLE DEĞİL

6) bu kişisel bir yorum. bir sürü androidli telefon var ve iphone 4'ten daha küçük ve bence daha şık modeller var. ha ama diyorsan arkasında elma yok, o başka...

7) ne demek diğer özelliklerinden kimin haberi var? gir youtube'a her bir özelliğin videosu var. mağarada mı yaşıyoruz kimin ne haberi var diyorsun? ayrıca bırak yeni çıkacakları, şu anki üst segment androidli telefonların iphone'dan hız yönünden hiç bir eksiği yok.

HEP TAKLİT HEP TAKLİT

8) tasarımda taklit konusuna katılıyorum. ama apple da değil ilk dokunmatik ekranlı telefonu çıkaran, gündeme bu denli getiren o, onu taklit ediyor sayabiliriz diğer markaları, bu konuda haklısın.

• Saddama Selam Symbiana Devam!
  • Son yorumlar cok cahilce olmuş!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

quote:

KLASİK ANTİ İPHONE DAVRANIŞI

1) nokia'nın androidli telefonu yok, bir de nokia'nun uydurduğu hayal(?) diyorsun.

2) androidli telefonlar aşağı yukarı aynıdır, markalar tasarım yönünden yorum katarlar. altyapı dediğin de appstore gibi bir şey sanırım, o da var android market. ve ne kadar androidli telefon varsa hepsi aynı android market'i paylaşır.

3) symbian ne alaka? android'le symbian arasında nasıl bir bağ var? o zaman windows'a da symbianın biraz gelişmişi diyelim...

4) böyle bir şey yok. tamamen cahilce bir yorum olmuş.

5) java gibi demişsin... java 10 küsür yıldır telefonlarda var ve hepsi mi kasıyordu? javaya sahip hangi telefon kasıyordu? ne yaparken? bence tüm bildiklerinizi yazıp, arasında bağlantı kurmaya çalışmışsınız, tabi olmamış.
    İOS 4 ÖLE DEĞİL

6) bu kişisel bir yorum. bir sürü androidli telefon var ve iphone 4'ten daha küçük ve bence daha şık modeller var. ha ama diyorsan arkasında elma yok, o başka...

7) ne demek diğer özelliklerinden kimin haberi var? gir youtube'a her bir özelliğin videosu var. mağarada mı yaşıyoruz kimin ne haberi var diyorsun? ayrıca bırak yeni çıkacakları, şu anki üst segment androidli telefonların iphone'dan hız yönünden hiç bir eksiği yok.

HEP TAKLİT HEP TAKLİT

8) tasarımda taklit konusuna katılıyorum. ama apple da değil ilk dokunmatik ekranlı telefonu çıkaran, gündeme bu denli getiren o, onu taklit ediyor sayabiliriz diğer markaları, bu konuda haklısın.

Bir 3gs sahibi olarak samsung s2 almayi dusunuyorum.

Apple devri bitiyor. Artik herkeste var ve diger markalar daha cok ilgi cekiyor.
    İphone4e de estetik diyorsan zaten sozum yok. Yukarda sayilanlardan en takozu o.
    Applein en guzel ozelligi ikinci el piyasasi, cunku daha itunes nedir bilmeyen bile iphone sahibi olmak istiyor. Halbuki o prestiji kalmadi artik.
    Adamlar samsungla overclock yaparken apple grubu jb yapadursun.

Bunlari da iphone3gs telefonumdan yaziyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• huawei x5 nerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathulazam

huawei x5 nerde

luks arabalarin arasindan sahin tofas gibi birseyler aramak gibi olmus
  • bu modeller birde Türkiye ye gelse ama fiyatı faiş olmasa ...
  • Şekil olarak Arc farklı ve müthiş görünüyor.
    Keşke çift çekirdekli bir model yapsa SE.
    Gerçi şu an için çok da önemli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andulin266

@Myfranco

sorunun nedir Samsung'la bilmiyorum ama küçüklüğüne inmek gerekebilir düşüncesi uyandırıyorsun bende.

Gereksiz bir tabir olmuş. 38 yaşındayım, benim çocukluğumda siyah-beyaz televizyon vardı. Samsungla bir sorunum varsa bile çocukluğumda bulamazsın. Allahtan ilkokula giderken interneti olanlardan değilim. O yüzden çocukluğum temiz.
  • iphone 2g olmasaydı bu modelleri zor görürdük
  • yazının tamamını okudum nokiayo göremedim nedense
    üç aşşağı beş yukarı aynı tür özellikler var.
    Ben 3d telefonların pek fazla tutacağını sanmıyorum en azından şu an için.
    Motorola 1950mah ile göz dolduruyo hey maşallah
    Ama Nokia olmadığı için üzüldüm harbi haa...
    gözlerim hep nokia incelemelerine alışmış....
    Nokia Güçlü donanımlı symbian bi telefon çıkarsada alsam
    Neyse para biriktirelim bari... en az 1500 tl :D ,
    mesajda şiir gibi oldu

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.