Şimdi Ara

En güçlü akıllı telefonlar mercek altında; İşte piyasada olan ve yakında çıkacak iddialı modeller (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
1
Favori
69.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung, Galaxy S2'ye son teknolojiyi koyuyo fakat ekran çözünürlüğünü rakiplerine göre düşük tutuyo
    O kadar araştırıp tamda almak istediğim telefonu buldum derken böylesine önemli bir ayrıntı beni telefondan soğuttu biraz
  • Ne kadar da fanatikler var burda ya. Tamam ayfon hepsini döver, diğer cihazları görmeden ne kadar da atıp tutuyorsunuz ya. Çözünürlük şuymuş buymuş. Sanki net bir şekilde ayırt edecek farklar var. Ufak tefek farklar var arasında. Her şy rakamdan ibaret değil. Kullanım kolaylığı ayfonu üstün kılıyor ama öte yandan sıkıcı, htc bu konuda göze ve zevke hitap eden arayüzüyle öne çıkıyor, samsung donanımıyla. Bu kadar basit
  • yeni iphone'a bak nerden biliyosunuz böyle olacağını
  • Iphone5tasarimi ne olmus oyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 4 ün gerçek katilini sonunda burda gördüm galiba ama hani nerdeeeeeeeeeeee

bilmem kaç ay sonra piyasaya çıkacakta bilmem kaç ay sonra türkiyeye gelecekte bir kaç karcının elinden gelecekte bilmem kaç yüz lira kazık yiceez dee alacaaz

sonra...

sonra iphone 5 çıkacak piyasadakileri süpürüp atacak o fahiş gfiyata aldığımız galaxy 2 nin yarı fiyatına satılacak da bizde o galxsy 2 yi elimizde tutacağız ya da karıyla satacağızzz :):):):):) pardon dilim sürçtü yarı fiyatına demek istedim belki daha da altın da

şu anı konuşalım

iphone katillerinin hepsini topla bir tane ip 4 etmez :)

KRALLL İPHONE!!!!!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Galaxy s 2 ortaligi supurur bence tasarimi da ozellikleri de oldukca iyi

Şöyle söyleyeyim size;

Yukarıdaki iPhone harici tü cihazların satış rakamlarını toplayacaksınız. 2 ile çarpacaksınız ama iPhone 5 in satış rakamına ulaşamayacaksınız.

Galaxy S kaç milyon satmış haberiniz varmı

• Ayfon un markadan başka artısı yok. Diğer cihazlar teknik özellikler olarak Ayfonu tokatlar. Android marketin geleceğide çok iyi.Ayfon 5 çıkınca SGS III çıkacak ya da Sensation 2.O yüzden HTC ve Samsung hetr zaman Ayfondan önde olacaklar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

quote:

Galaxy s 2 ortaligi supurur bence tasarimi da ozellikleri de oldukca iyi

Şöyle söyleyeyim size;

Yukarıdaki iPhone harici tü cihazların satış rakamlarını toplayacaksınız. 2 ile çarpacaksınız ama iPhone 5 in satış rakamına ulaşamayacaksınız.

Galaxy S kaç milyon satmış haberiniz varmı

Aynen.

• iphone un uygulama mağzası olmasa batar ancak adamlar parayı telefonun satışından çok uygulama satışından kazanıyor..uygulamalar kaliteli.android ios un kopyası işte.onun uygulamalarına benzer veya aynı uygulamaları kullanıyor ancak nedense daha çakma bi versiyonda sunuyor.o yüzden oyun grafikleri pek iyi değil...ben bada kullanıyorum...s8530 bada da güzel ama kat etmesigereken çok yol var.ama bana göre bada androidden daha iyi.bide samsung badaya biraz destek verse çok daha iyi sonuçlar alacak.tabii bu süreçleri yaşamak görmek için zaman gerekli.
    ne kadar konuşursak konuşalım ne kadar o iyidir bu iyidir desekte teknolojinin hızına yetişemeyiz...

bu gün en süper bir cihaz çıksa yarın o en süper cihazın süperide çıkacak ve bu böyle sürüp gidecek...biz teknoloji tutkunlarıda böyle tutkun tutkun bir hayat süreceğiz...
  • IPhone 4 ü gectim zaten vasat insallah ıphone 5 de bluetooth olur malum 4 de sorun yaşanıo veri alıp göndermede görüntü silmekte falan :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faux Carnival
    Bütün dünyanın $650 dolar verdiği alete 2500 TL vermeye hem çok meraklıyız, sonra bir de üstüne babamızın malı gibi ölümüne savunmakta da üstümüze yok. Geçmişte çok girdiğim bu tartışmalara bir kez daha girmek istemediğim için herkese iyi akşamlar diliyorum. Erasmus adlı kullanıcının provokatif mesajlarını da görmezden geliniz lütfen.

Ben hiç bir şey savunmadım. Sadece bir iddia attım ortaya. Hadda bu iddiamda o kadar iddialıyım ki isteyen ile yeni nesil iPhone 5'ine iddiasına girerim. Buna savunmak mı diyorsunuz siz? Ben geleceği görmek diyorum. Bakın ne kadar da iddialıyım;

2012 sonuna kadar iPhone 5 (Haziran'da çıkarsa.) yukarıda adı geçen tüm rakiplerinin (SGSII + HTC Sensation + LG Optimus 2X ve 3D + Motorola Atrix 4G + Motorola Droid X2 + Samsung Infuse 4G) toplamının 2 katından fazla satacak diyorum! Ortaya'da iPhone 5 koyuyorum! Var mı kendine güvenen biri?

Neye mi güveniyorum? Geçen senenin verilerine;

Aynı zamanda çıkan SGS ile iPhone 4 ün satış verilerini karşılaştırınca da aynı tabloyu görüyoruz. SGS : 14 milyon, iPhone 4 : 35 milyon adet satmış aynı sürede. iPhone tarihi boyunca asla satış anlamında bir önceki modelinin arkasında kalmamış. İşte bunlara güveniyorum.

Şimdi klasik "Çok satmış veya satacak olması iyi olduğunu göstermez." diyeceksiniz. Kabul ediyorum. Hiç itirazım olmaz. Hatta dünyanın en iyi telefonlarını Samsung'un üretiyor olması da umrumda değil. Hatta bu durumun Apple'ın hatta ve hatta Samsung'un da umrunda olduğunu sanmıyorum. Herhalde Samsung'da dünyanın en iyi telefonunu üretmektense iPhone gibi çok satan telefonu üretmeyi tercih ederdi.

Herkese aldıkları / almayı planladıkları cihazlar ile mutlulukla dilerim. Ben iPhone'dan şaşmam. Belki MeeGo'lu N9 u merak nedeni ile alabilirim. Tabii çıkarsa.

• iphone ile tanıştım hayatım değişti beeeeeee :)) diğerlerini elime alınca yere çalasım geliyor :))

alt yapı olayına iyi değindin

zaten en güzel yanı o bee

oynunun uygulamanın KRALI VAR

hangi markada o alt yapı desteği var???

nokianın movi mağazasındamı

ulan noki ne ki movi mağazası ne ola

o kıytırık telefonlarına ne yüklersen yükle boşşşşşş

uygulamalarda dandik

iphone 4 tansiyon bile ölçüyor varmı başka telefonda :)))

iphone varsın henüz tr de olmaya galaxsy 2 den yavaş olsun

olsun beeee bırak o da yawaş olsun

simlocku olsun fw sorunu olsun base band sorun olsun

olsun hepsi geçiliyor

nokia ve ya diğerlerine heves bile etmiyorum

yıllarca hurdalara para vermişiz haberim yok gettttttttttttttttt :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurbab

iphone ile tanıştım hayatım değişti beeeeeee :)) diğerlerini elime alınca yere çalasım geliyor :))

uygulamalarda dandik

olsun hepsi geçiliyor

iyinin de iyisi vardır, bunu unutuyorsunuz. bu çok iyimiş dersin, daha iyisi olamaz dersin, ama olabilir. zamanında ben nokia 6600 için bundan daha iyisi olamaz demiştim, bir hatırlatma olsun hepimiz için.

• quote:

iphone ile tanıştım hayatım değişti beeeeeee :)) diğerlerini elime alınca yere çalasım geliyor :)) alt yapı olayına iyi değindin zaten en güzel yanı o bee oynunun uygulamanın KRALI VAR hangi markada o alt yapı desteği var??? nokianın movi mağazasındamı ulan noki ne ki movi mağazası ne ola o kıytırık telefonlarına ne yüklersen yükle boşşşşşş uygulamalarda dandik iphone 4 tansiyon bile ölçüyor varmı başka telefonda :))) iphone varsın henüz tr de olmaya galaxsy 2 den yavaş olsun olsun beeee bırak o da yawaş olsun simlocku olsun fw sorunu olsun base band sorun olsun olsun hepsi geçiliyor nokia ve ya diğerlerine heves bile etmiyorum yıllarca hurdalara para vermişiz haberim yok gettttttttttttttttt :))

Alt yapı bluetooth varmı :D 2 bin üstü para veriosun baska bir telden veri alıp gönderemiosun ne diyim :D

• ben sanmıyorum iphone 4 katili bile ondan yaklaşık bir yıl sonra çıkamadağı bir ortamda orta vadede apple yi bu konuda geçebilecek kimsenin olduğunu sanmam

iphone öncü olur diperleri onu taklit eder galaxy 2 deki gibi veya diğer sözde iphone katilleri gibi

iphone 5 çıkarsa onu da en az 1 yıldan önce geçebileceklerini sanmam

ondan sonra ip 6 ... vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs vs :):):)

samsungun projeksiyonlu bir modeli var ben onu bekliyorum

dur bakalım çinliler olaya el atmışlar :))

hologram lı teller var daha dur hele :)
  • quote:

iphone ile tanıştım hayatım değişti beeeeeee :)) diğerlerini elime alınca yere çalasım geliyor :))

uygulamalarda dandik

olsun hepsi geçiliyor

Çok cahilce bi yorum

• yok valla ben 1300 aldım 32 lik o kadar da değil kAYIT MAYIT 1400 PATLADI :)

ALT YAPI DERKEN BLUTOUTH GİBİ BASİT ÖZLLİK AKLINA GELMESİN

ALT YAPIDAN KASIT PROGRAMSAL ALT YAPIDAN BAHSEDİYORUM

İ TUNES GİBİ

JB YAP OYUNUN KRALINI OYNA UYGULAMANIN KRALINI AT

ÜSTELİK BELEŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ :)),

NOKİA DA Kİ HANGİ 5 MP KAMERA İPHONE DEKİNİN ÇEYREĞİ OLABİLİR SÖYLERMİSİN??

HEM O KADAR BASİT ÖZELLİKLER OLMASIN BEN VE BANA BENZYEN KİŞİLER ONU İSTEMEZ

UĞRAŞIYM İSTERİZ BİZ

UĞRAŞMANIN KARŞILIĞINI DA ALMAK İSTERİZ

NOKİA İLE İPHONE NİN 100 KAT FALASI UĞRAŞTIM BELKİ PEKİ MEMNUNMUYUM

KESİNLİKLE HAYIR

ABİ BU MERET BU KADAR KÖTÜDE NEDEN BU KADAR ÇOK SATIYOR

BENCE KENDİNİZ ALDATMAYIN MİLYONLARCA İNSAN AYNI ANDA HATA YAPAMAZ

BENCE KENDİNİZİ NOKİ VB TELLERLE SINIRLAMAYIN

• SENİKİ DE KISA OLMAMIŞMI?

BİRAZ AYINLATSANA

ŞU GÜNEŞİNDEN BİZ DE İSTİFA DE EDERİZ HAAA...
  • iphone kullanıcısıyım..

HTC akıllı telefon pazarında en kaliteli ürünleri sunuyor kısa bi süre HD2 kullandım ve gayet memnun kaldım. HTC sunduğu ürünlerde malzeme kalitesini hissettiriyor. Daha önceki deneyimlerim samsung un ekran dışında kaliteli hiç birşey sunmadığını bana yazdırıyor. Samsung a bir türlü güvenemiyorum...

Akıllı telefonlarda donanım ne kadar harika olursa olsun unutulmaması gereken olmazsa olmaz özellik işletim sistemi. Fikrimce android in daha çoookkk fırın ekmek yemesi gerekecek ki IOS gibi güvenilir olsun...

Apple ve IOS a düşman olup flash tutkusu oluştu buna gerçekten anlam veremyorum. 4-5 inch ekranda neyin flashını arayıp da pil ömründe sorun yaşamak istiyorsunuz anlamıyorum...

Ben de KEŞKE diyorum ANDROID daha stabil olsa uygulama mağzası kontrolden gecerken daha dikkatli olunsa uygulama geliştiriciler buradan ciddi gelirler sağlasa da IOS u silip atsa... iphone 5 ile apple kullanıcıya değişik ne sunacak bilmiyorum ama akıllı telefon pazarı epey kızıştı...

sıralama;

1-HTC
    2-IPHONE
    3-SAMSUNG
    4-SONY
    5-LG

• quote:

yok valla ben 1300 aldım 32 lik o kadar da değil kAYIT MAYIT 1400 PATLADI :) ALT YAPI DERKEN BLUTOUTH GİBİ BASİT ÖZLLİK AKLINA GELMESİN ALT YAPIDAN KASIT PROGRAMSAL ALT YAPIDAN BAHSEDİYORUM İ TUNES GİBİ JB YAP OYUNUN KRALINI OYNA UYGULAMANIN KRALINI AT ÜSTELİK BELEŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ :)), NOKİA DA Kİ HANGİ 5 MP KAMERA İPHONE DEKİNİN ÇEYREĞİ OLABİLİR SÖYLERMİSİN?? HEM O KADAR BASİT ÖZELLİKLER OLMASIN BEN VE BANA BENZYEN KİŞİLER ONU İSTEMEZ UĞRAŞIYM İSTERİZ BİZ UĞRAŞMANIN KARŞILIĞINI DA ALMAK İSTERİZ NOKİA İLE İPHONE NİN 100 KAT FALASI UĞRAŞTIM BELKİ PEKİ MEMNUNMUYUM KESİNLİKLE HAYIR ABİ BU MERET BU KADAR KÖTÜDE NEDEN BU KADAR ÇOK SATIYOR BENCE KENDİNİZ ALDATMAYIN MİLYONLARCA İNSAN AYNI ANDA HATA YAPAMAZ BENCE KENDİNİZİ NOKİ VB TELLERLE SINIRLAMAYIN

bluetooth gibi basit özellik derken varmı ? ben göremedim ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.