Şimdi Ara

En güçlü akıllı telefonlar mercek altında; İşte piyasada olan ve yakında çıkacak iddialı modeller (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
1
Favori
69.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: irfanmandirali

ben siralamayi yapayim hemen model olarak degilde marka olarak:
    1.apple (tek model cikarir, yeter.)
    2.samsung (apple urunlerini kopyalar.)
    3.sony ericsson (kendi tarzi, kopyalamaz!)
    4.htc (eh iste..)
    5.
    6.
    99.nokia (symbian`a devam :::::::::::::::D)

aynen katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Donanım ve ekranıyla Galaxy S II kesinlikle göz kırpıyor diğerleri arasından fakat Sony Ericsson sıra dışı tasarımlarıyla gerçekten göz dolduruyor. HTC maalesefki Nokia/Samsung gibi sürekli yeni model çıkartarak gözden düşmeye başladı. LG nedense akıllı telefon dünyasındaki tırmanışını bir türlü istediği çıtaya taşıyamıyor. IPhone = Ios değişmiyor.

HTC nın toplam model sayısı çok fazla değil pazarda en yenilerden diyebiliriz yükselişi ise bence engellenemz gerek arayüzü gerek telefonlardaki kalite ile, desire HD o çok övülen optimus 2x le nerdeyse aynı browser zamanlamasını yakalıyorsa HTC nin yeri yadsınamaz demektir...
  • vurucu
  • galaxy s2 yi büyük bir merakla bekliyorum.umarım abartı rakamlarla çıkarmazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kallesnikof

quote:

Orijinalden alıntı: irfanmandirali

ben siralamayi yapayim hemen model olarak degilde marka olarak:1.apple (tek model cikarir, yeter.)2.samsung (apple urunlerini kopyalar.)3.sony ericsson (kendi tarzi, kopyalamaz!)4.htc (eh iste..)5.6.99.nokia (symbian`a devam :::::::::::::::D)

HTC ye eh işte diyebilecek insanların olması insanlık tarihi açısından hayretle izlenecek bir tablo ALLAH yardımcınız olsun durumunuz çok vahim sanırım elmda zehirlenmesi yaşıyorsunuz...

Iphone ve ipad(1 aya yenisi gelecek) kullanan biri olarak tek alternatifi HTCdir. Gerçekten yapmayın. Eh işte denilecek telefon değil. Samsunga eh işte denilir ama iphone'un tek alternatifi HTCdir. Taklit değildir, yenilikçidir, destekçidir. Şimdi yiğidi öldürelim ama hakkını yemeyelim.

• S II gel artıkkkkk
  • quote:

Orijinalden alıntı: realbrutal

galaxy s2 yi büyük bir merakla bekliyorum.umarım abartı rakamlarla çıkarmazlar.

aynen
  • @Myfranco

sorunun nedir Samsung'la bilmiyorum ama küçüklüğüne inmek gerekebilir düşüncesi uyandırıyorsun bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Galaxy s 2 ortaligi supurur bence tasarimi da ozellikleri de oldukca iyi

Şöyle söyleyeyim size;

Yukarıdaki iPhone harici tü cihazların satış rakamlarını toplayacaksınız. 2 ile çarpacaksınız ama iPhone 5 in satış rakamına ulaşamayacaksınız.

Nokta koyulmuş. Dağılabiliriz.

• Daha neyi tartışıyoruz ki? HTC'nin amiral gemilerinden Thunderbolt'ta bile scrolling, pinch to zoom ne halde? iPhone 4 bile çok yavaş kalıyor Galaxy S II yanında. Galaxy'de lag'den ya da tereddütten eser yok gezinirken. Yaptığı hiçbir işte takıldığı daha görülmüş şey değil.
  • @Faux Carnival

Bunları görmek için apple gözlüklerini çıkarmaları gerek, hiçbir zaman bi markanın fanatiği olmadım ama haksızlık yapıldığında da yorumsuz kalamıyorum.
  • Galaxy S II en iyisi.Çözünürlük işini de piksel başına 8 yerine 12 subpiksel kullnarak halletti
  • cep telefonunda 3d kamera ne kadar saçma bir iş arkadaş 3d kamera koyacağına var olan özellikleri en iyi şekilde yap
  • iPhone 4 kullanmasam inanacağım, telefon yavaş. Bunu uzun süredir günlük kullanan kime sorsanız söyler. Scroll yaparken sayfayı render edemeyip satranç tahtası çıkınca telefon hızlı zannediyorlar. Site dolmadan gezinmeye çalışın, pinch to zoom yapın bakalım. Bir de Galaxy S II videolarını izleyin adam neler yapıyor daha sayfa dolmadan. Hatta 720p Flash içeriği oynarken bile yap gibi pinch to zoom yapılan videolar var.

Her şeyi geçtim, kendim iPhone kullanıcısıyım. Hem de ilk çıktığı günden beri. Daha işletim sisteminin adı iOS değilken, iPhone OS iken 1.1.2 versiyonunda Turbosim ile donanımsal unlock edebiliyorduk. Daha ne copy-paste, ne MMS hatta ne App Store vardı... Bütün dünyanın $650 dolar verdiği alete 2500 TL vermeye hem çok meraklıyız, sonra bir de üstüne babamızın malı gibi ölümüne savunmakta da üstümüze yok. Geçmişte çok girdiğim bu tartışmalara bir kez daha girmek istemediğim için herkese iyi akşamlar diliyorum. Erasmus adlı kullanıcının provokatif mesajlarını da görmezden geliniz lütfen.

• İlk çıktığından bu yana iPhone kullanan biri olarak iphone'un yeni modelini beklemek daha mantıklı geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbokerem55

cep telefonunda 3d kamera ne kadar saçma bir iş arkadaş 3d kamera koyacağına var olan özellikleri en iyi şekilde yap

kullanınca vay be adamlar yapmış diceksin
  • Galaxy S2 haziran sonu tr de satışa çıkıcak. fiyatıda 1599 lira saygılar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takao

quote:

Orijinalden alıntı: turbokerem55

cep telefonunda 3d kamera ne kadar saçma bir iş arkadaş 3d kamera koyacağına var olan özellikleri en iyi şekilde yap

kullanınca vay be adamlar yapmış diceksin

elbette derim ama bu gereksiz olduğunu değiştirmez
  • iphonedan şaşmıcan abicim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

Daha neyi tartışıyoruz ki? HTCnin amiral gemilerinden Thunderboltta bile scrolling, pinch to zoom ne halde? iPhone 4 bile çok yavaş kalıyor Galaxy S II yanında. Galaxyde lagden ya da tereddütten eser yok gezinirken. Yaptığı hiçbir işte takıldığı daha görülmüş şey değil.

karşılaştırma biraz adaletsiz olmuş galaxy s 2 yi HTC sensation ile karşılaştırmak daha güzel olur

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.