Şimdi Ara

En güçlü akıllı telefonlar mercek altında; İşte piyasada olan ve yakında çıkacak iddialı modeller (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
1
Favori
69.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • IPHONE 5 TE GÖZLÜKSÜZ 3D EKRAN OLMAZSA AT ÇÖPE
  • Android olmasa s2 alirdim ama iostaki akicilik ve saglamlik bu mereti hayatin bi parcasi yapti,I padde ayni kezâ elimiz ayagimiz tabiri caizse.Iostan sonra androidi yasatmasin kimseye:)..Benim için mutlu son;torch,galaxy s ve sonunda iPhone oldu ama umarim birisi sadece donanimda degil yazilimdada apple iOS'u geçer ve çigir açar,bizlerde kurtuluruz iOSun tekelciliginden..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İŞİN ÖZÜ TEKNOLOJIYLE YARIŞ OLMAZ bu kadar kaptırmayın kendınızı, ama param çok sıvarım dıyorsan her ay yenı bı tane alırsın
  • Bence Htc, Apple firmasının en yakın takipçisidir.Yenilikçi,göze hoş gelen modeller çıkarmasıyla piyasadan asla silinmez diye düşünüyorum.Android işletim sisteminin gün geçtikçe gelişmesiyle,piyasada çıkaracağı yeni modeller ile 2.liğini perçinleyecektir :)) Apple sevmeyenler sevmeye dursun yazılım olarak android gibi emekleyen bir işletim sistemini tokatladığı su götürmez bir gerçek.Fanatiklik yapmıyorum ama bir iphone 4 kullanıcısı olarak,iphone'dan başka telefon bu saatten sonra kullanacağımı düşünmüyorum.Gelecekte piyasa liderinin hep Apple olacağını,bu yarışı ihmal edip bırakacağını da düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: panelci

umarim birisi sadece donanimda degil yazilimdada apple iOS'u geçer ve çigir açar,bizlerde kurtuluruz iOSun tekelciliginden..

Apple iOS'u nasıl geçecek merak ediyorum? iOS Apple'ın ve ona rağmen iOS'imi geçecek? Yorum yapacam diye çok kasıyosunuz ayfon fanları sonra da böyle anlam terk, cümleler ortaya çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.kiLLerMan

quote:

umarim birisi sadece donanimda degil yazilimdada apple iOS'u geçer ve çigir açar,bizlerde kurtuluruz iOSun tekelciliginden..

Apple iOS'u nasıl geçecek merak ediyorum? iOS Apple'ın ve ona rağmen iOS'imi geçecek? Yorum yapacam diye çok kasıyosunuz ayfon fanları sonra da böyle anlam terk, cümleler ortaya çıkıyor.

burda android'den bahsediyor ama direk okuyunca sizin anladığınız gibi anlaşılıyor

• iphone 4 u satip motorola atrix 4g aldim mutluyum

• quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

iphone 2g olmasaydı bu modelleri zor görürdük

hocam yanlis anlama ama nedir bu ayonculardaki mantik ayfon olmasa bir baska marka cikartacaktir ayfon cikarmasaydi hic dokunmatik telefonlari goremiyecektik cok uzucu bir durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.kiLLerMan

quote:

Türkçenmi bozuk?ilerde bi firma apple iOSu gecer insallah demisim yeterince anlasilir ama sen Anlamamak icin sartlanmissin..klasik apple düsmanligi daha okudugunu Anlamadan karalama:)rezillikten baska birsey degilsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: superposition
    o değilde telefonlarda bu kadar işlem gücü olunca ne yapacağız? telefon işi amacından sapıp,şey yarışına döndü gibi.çok fuzuli şeyler kıyaslanıyor,ms mertebesinde zamanlar kyaslanıyor,yok efendim neymiş 100ms önce sayfa yüklüyormuş, normal tuşlu 1100 kullanın hepsinden hızlı:)

bu kadar işlem gücü yüklemek yerine yarıiletken teknolojileri daha mantıklı alanlara yyöneltileilir,mesela düşük güç tüketimi gibi.

telefonda 1.2 ghz çift çekirdek ne demek,biraz işin altyapısını anlayanlar dediğimi anlar.acaba gerçekten bu güce ihtiyaç var mı,yoksa yenisi iyidir mantığı ile birşeyler iteleniyor mu acaba?

Forumu tamamen okudum en mantıklı yorum bu...

Zira iPhone 3GS de cortex 600 mhz işlemci var ama stabillik ve hız 10 üzerinden 10. Eminim ki 3GS stabillikte samsung galaxy s 2 yi gecer , burada önemli olan işlemci ve işletim sistemi ikilisinin tam uyumlu ve birbirlerinden tam anlamıyla istifade ediyor olmasıdır.

Bende HTC HD2 vardı, maksimum 1 ay kullanabildim (1ghz işlemci 512ram) ardından 3GS ile takas ettim (600ghz, 256ram)
    Ama resmen uçağa binmiş gibi oldum...samsung galaxy de aldım, hız vasat iPhone a göre ama en kötü durum ise uygulamaların kalitesizligi, iOS da alıştığım programları yüklüyorum ancak kalite cok düşük aynı fonksiyonlar yok, hatta bazı programlar yok özellikle bankacılık programları, vodafone mobile tv (ne aptallik mobiltv destegi var ama markette programı yok! )
    AppStore da ki programlar gercekten benim islerimi kolaylaştırıyor iPhone 4 sattım 1 hafta sonra bır tane daha alacaktım inanın o 1 hafta nerdeyse laptopsiz kaldım o derece islerimi etkiledi, ardından hemen bır tane daha aldım yurt disından.

Ancak androidin tek hoşuma giden özelliği ;

-widget özelliği
    - gercek multitasking (harbiden iOS da ki is değil )
    - hafıza kartı olayı

Onun dısında bır de dokunmatik kayma algoritması iPhone dan farklı, iPhone tabiri caizzse siteleri yağ gibi ve güce göre kaydıriyor ancak android de bu biraz daha farklı , android cok ince tepkimeleri vermiyor, internet deneyimini ben hiç beğenmedim

Fakat iOS 5 ve iPhone 5 geliyor, iPhone un bır cok kusurunu kapatacagini tahmin ediyorum (Flash değilde Flash benzeri bır zimbirti getireceklerini soyledilr en basitinden).

Sonuc; ben suanda android telefonlara bakmıyorum , çünkü kalite olarak henüz iOS U yakalayamadilae

Ayrıca işlemci gücünün cok önemi yok, bana güç olarak 3GS de ki 600 mhz işlemci de yetiyor , cihazımda 8-10 sayfa oyun uygulama yüklü , hiçbir takılma vs yok, demekki yazılım tam stabil değil sorunu ortaya cikiyor

• @bizhy html5 i destekliyorlar iste Flash yerine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takao
    @bizhy html5 i destekliyorlar iste Flash yerine

Hocam benim Flash ile zaten isim yok; şayet her sayfanın iPhone için özel sekli var (bu da iOS un piyasada ki konumunu gösterir )

Ancak Flash türküsü cigiranlara söyledim onu
    :)

• Samsung galaxy s 2 forever
  • @bizhy

Hocam merak ettiğim bir nokta var yazınızda. Windows Mobile olan HTC HD2'ye android mi kurdunuz? Ya da android cihaz kullandınız mı hiç?
    Keza HD2 ile Androidin hızı arasında uçurum var.
  • Stabilite argümanı son derece yanlış ve komik. Bir yerden duymuşsunuz Android stabil değil diye, tutturmuş gidiyorsunuz. Aynen Windows stabil değildir demek gibi. Android açık bir ortam, isteyen istediği programı yazıp sunabilir internet üzerinden. Yarım yamalak, amatörler tarafından hazırlanmış programı kurarsanız sisteme, stabilite sorunları yaşarsınız haliyle.

Tabii ki ne yaptığını bilmeyen kullanıcılar ve dedeler için Apple sistemleri çok daha mantıklı. Her şey kontrol altında. Ancak Android kesinlikle son derece stabil bir işletim sistemidir, hatta bu kadar özgürlüğe rağmen yine bu stabiliteyi yakalamak takdire daha da şayandır. Sorun bakalım bir Galaxy S II kullanıcısına, daha bir kere sistemin çöktüğüne şahit olmuşlar mı?

iPhone 3GS'in de Galaxy S II'den stabil olduğunu söylemek abesle iştigaldir. En hafif tabiriyle fanboyluktur. Kullanmasam inanacağım. Son bir konu ise dokunmatik ekran argümanı. Yine sağdan soldan duyulup sürekli tekrarlanan şeyler: "iPhone'un dokunmatiği kadar hassas değil" Saçmalıktan öteye geçmeyen bir laf. Aynı teknolojiyi kullanıyorlar işte, nokta. Kapasitif dokunmatik ekran. Aradaki farkı belirleyen şey ise yazılım. Ve inanın bana Android'in dokunmatik ekran algoritması birçok yönden iOS'ten iyi. iPhone sitelerde yağ gibi scrolling'e imkan sağlıyormuş. Gerçekten kullanmayan insanlar yer bunları. Siz tab değiştirirken bile aletin RAM'i yetmediği için her seferinde refresh atmak zorunda kalan bir telefonu kullanıyorsunuz. Yine bellek yetersizliğinden en ufak scrolling'de satranç tahtası efektiyle karşı karşıya kalıyorsunuz.

bizhy, şu videoyu izlemediğinizi varsayıyorum:http://www.youtube.com/watch?v=P_4vijEfQaQ

• yaw siz ne adamlarsınız yaww

inanılmasınız aradaki en önemli farkı anlamak istemşyorsunuz

piyasada galaxy 2 yok vay o böyle vay o şöyle

1 yıldan bu yana ilk defa iphone 4 ü sadece internette alt edebilen hala tr de satışı bile bulunmayan bir model sadece 1 model üzerinden iphone 4 ün altından girdiniz üstünden çıktınız

peki hani lan nerde bu galaxy 2 youtubeden başka bir yerde görebilen varmı

onlarca iphone katili çıkmıştı onlardan hiç bahsetmiyorsunuz

bu tr ye geldiğinde iphhone 5 in çıkmayacağını ve bu galaxy 2 daha hızlı ve stabil çalışmayacağınız kim iddaa ediyor madem olmayan model üzerinden çamur atıyoruz

al size o zaman iphone 6 da hologram var hangi telefonda var

iphone 5 de 1.6 ghz işlemci olabileceği söyleniyor forumlarda hadi o zaman galaxy 2 yi almadan çöpe atın

olamayan model üzerinden konuşmak kolay

• @gurbab

Önce üslubunu iyi belirle.

HTC Desire HD ile bir karşılaştır o mükemmel dediğin iphone'ununu. Forumda bir çok arkadaş var iphone'dan geçerek oh be diyen.
    Fakat bir kişi gördüm htc den iphone a geçen. Onun da mazereti eline büyük gelmesiydi.

Hayatında android kullandın mı da körü körüne savunuyorsun bu telefonu?

Neyse hiçbir veriye bakmadan o kadar atıp tutuyorsun ki sana cevap veren kişi boşa konuşuyor şuan benim gibi.
    Yukarda bir arkadaş vermiş senin cevabını, her sözüne ithafen.
  • akıllı telefon almayı düşünen birsiyim, daha öncede hiç kullanmadım

düşüncem ya galaxy s2, yada iphone4. ancak galaxy s2 ye daha sıcak bakıyorum. iphona bu paralar abartı.

galaxy s2 iphone4 dan bariz daha iyi, iphone 4ün kazandığı iki konu var almayı düşünmemi etkileyen ekranının doğal kalitede göstermesi ve uygulamaları vs daha baskın gibi.

ancak galaxy s2 deki diğer şeyler hep daha üstün gibi. yani htc lg vs hiç aklıma bile gelmiyor galxy s2 nin yanında. durum bu
  • şu anda galaxy s2 şu anda iphone 4 ten daha iyi olabilir, ipone da 5i çıkarır, 5 daha iyi olur, sonra glaxy s3 vs.... ancak şu anda samsung galaxys2 daha iyi. özellikle fiyatının daha uygun olması iphoneu elememe sebep oluyor. artık iphone şımarıklığı bırakıp fiyatı kırmalı yoksa nokiayı bitiren samsung, appleında azına s..cak ))
  • DİKKATTTTT ANTİ İPHONE YORUMCULARI

OLMAYAN MODELLER ÜZERİNDEN SALLAMA YAPMAK YASAKLANMIŞTIR!!!

LÜTFEN BU FORMUMUN KURALLARINA UYALIM...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.