buradan ionia Human arkadaşlarımıza sesleniyorum tekrar ve son kez konu açarak.. arada beklenmedik gelişmeler oldu.. cenazeye katıldım. oyuna giremedim.. bazılarınızı soğuttuysam baştan kusuruma bkmayın.. Ama telafi edeceğim.. herşekilde :)
güzel birşey geldi aklıma..
Bilirsiniz Vent i hemen hemen herkes duymuştur kullanmıştır..
Ama kimimizde Mikrofon. kimimizde kulaklık. kimimizde vente karşi bir paranoya. kimimiz ise venti nasıl kullanacağımızı bilemiyoruz..
aklıma gelen şey.. herkesin kullandığı sade bir şey kullanmak. hemen hemen herkesde vardır MSN windows live. bilirsiniz..
benim amacım. Venti msn e taşımak. topluca konuşmak . Biliyorsunuz ki konferans olayıda var msnde..
şimdi ben EterNaLMan_SusanoO@hot.. diye bir adres açtım yeni.. ve çevrim içi nickimde Gürkan..
clanımızdaki herkes Yeni bir hesap açarak EterNaLMan_ ..... diye başa bunu getirmek şartıyla tabi. birbirimizle her an çevrim içi iletişim halinde olmamız sağlanır..
ama şartlarım vardır ki
Herhangi bir Dosya alışverişi, mp3 , rar, jpg. vs. özellikle .exe uzantılı dosya alışverişi kesinlikle yasaktır..
Ben hiç bir şekilde sorumluluk kabul etmiyorum. örneğin ( gürkan abim ya birisi mp3 gönderdi çardaki tüm herşeyi çalıp kaçtı ... kim o işte şu şu .. ) baştan söylemek lazım herşeyi.. çıkıntı yapacak arkadaşlar baştan uğraşmasın. değmez vakit kaybına.. sağlam bir ortam oluşturup. herkes sayesinde .. herkese günde en az 5 GB kasacağımız garantisini vermek istiyorum. özellikle 79 + arkadaşlarımız ile.. zaten Levelde kasiyoruz..
herneyse.
bu uygulamayı başlatmış oldum ve sağlam bir şekilde Devam ettirmek istiyorum..
oyun içinde bir çok karakteriniz olabilir. ama msn adresi için 1 adet yeter bence.. :)
lllAmaterasulll SusanoO SevisenSolucan
bu 3 karakteri ben kullanıyorum şuanda.. umarım başka bir istek yoktur.. sorularınız var ise hemen buradayım.. cevaplamaya hazırımdır.. :)
eklediğim resim var .. görünüm şimdilik böyle. :) hoş vakit geçirmemiz dileğiyle seviyorum DH yi .. sonuna kadar :D ölene kadar devam..
iyi akşamlar..
Resimdeki.. ümit ismini Gürkan olarak değiştirdim bu arada :)
Herkese günde 5 gb Maşallah diyelim
quote:
Orijinalden alıntı: Nagato
Merhaba tekrar Arkadaşlarım..
buradan ionia Human arkadaşlarımıza sesleniyorum tekrar ve son kez konu açarak.. arada beklenmedik gelişmeler oldu.. cenazeye katıldım. oyuna giremedim.. bazılarınızı soğuttuysam baştan kusuruma bkmayın.. Ama telafi edeceğim.. herşekilde :)
güzel birşey geldi aklıma..
Bilirsiniz Vent i hemen hemen herkes duymuştur kullanmıştır..
Ama kimimizde Mikrofon. kimimizde kulaklık. kimimizde vente karşi bir paranoya. kimimiz ise venti nasıl kullanacağımızı bilemiyoruz..
aklıma gelen şey.. herkesin kullandığı sade bir şey kullanmak. hemen hemen herkesde vardır MSN windows live. bilirsiniz..
benim amacım. Venti msn e taşımak. topluca konuşmak . Biliyorsunuz ki konferans olayıda var msnde..
şimdi ben EterNaLMan_SusanoO@hot.. diye bir adres açtım yeni.. ve çevrim içi nickimde Gürkan..
clanımızdaki herkes Yeni bir hesap açarak EterNaLMan_ ..... diye başa bunu getirmek şartıyla tabi. birbirimizle her an çevrim içi iletişim halinde olmamız sağlanır..
ama şartlarım vardır ki
Herhangi bir Dosya alışverişi, mp3 , rar, jpg. vs. özellikle .exe uzantılı dosya alışverişi kesinlikle yasaktır..
Ben hiç bir şekilde sorumluluk kabul etmiyorum. örneğin ( gürkan abim ya birisi mp3 gönderdi çardaki tüm herşeyi çalıp kaçtı ... kim o işte şu şu .. ) baştan söylemek lazım herşeyi.. çıkıntı yapacak arkadaşlar baştan uğraşmasın. değmez vakit kaybına.. sağlam bir ortam oluşturup. herkes sayesinde .. herkese günde en az 5 GB kasacağımız garantisini vermek istiyorum. özellikle 79 + arkadaşlarımız ile.. zaten Levelde kasiyoruz..
herneyse.
bu uygulamayı başlatmış oldum ve sağlam bir şekilde Devam ettirmek istiyorum..
oyun içinde bir çok karakteriniz olabilir. ama msn adresi için 1 adet yeter bence.. :)
lllAmaterasulll SusanoO SevisenSolucan
bu 3 karakteri ben kullanıyorum şuanda.. umarım başka bir istek yoktur.. sorularınız var ise hemen buradayım.. cevaplamaya hazırımdır.. :)
eklediğim resim var .. görünüm şimdilik böyle. :) hoş vakit geçirmemiz dileğiyle seviyorum DH yi .. sonuna kadar :D ölene kadar devam..
iyi akşamlar..
Sen kimsin?
quote:
quote:
Sen kimsin?
sıradan bir vatandaş ?
günde herkese 5 gb ? olay mı oldu acaba anlayamadım :))
hemen bu sorunuzu cevaplıyorum..
Diesde idim 16 adet 79 + arkadaş vardi
günde olan 3 adet bifrozt. ( 3 x 50 M ) günde olan 3 adet Juraid Mountain.. ( 3 x 40 M ) - yenilmeye göre değişebilir.. Günde kovaladığımız ( CZ içi boss Lar ) ( Buradan 24 saat içerisinde toplam 15 GB lik eşya ) Günde kovaladığımız ( Cz dışı boss Lar ) ( burayı sıfır da sayabilirsiniz.. ) Hergün Girdiğimiz İssilion Droplari ( burayıda sıfır sayabilirsiniz ) Hergün girdiğimiz Felankor Droplari.. ( burayıda sıfır sayabilirsiniz )
bunların dışında.. ek olarak haftalık Clan liderinin herkese dağıttığı 1 GB ... :) herşey mümkün arkadaşLarım. sadece Player eksik bu kadar..
en önemlisidr ki arkadaşlarım.
günde hemen 16 kişi ile 5 gb kasacağız demedim ben..
bunun garantisi herşeyi oturttuktan sonra niye olmasın. oyunun herşeyini çözdüm. Risk yok birşey yok bu kazancınızda ne upgrade yapacaksınız ne de gem kıracaksınız..
üstüne üstlük şuanda 36 kişi olsak bile günde herkes Bf ve Jr lerden 1 gb kasabilir. ???
Hesabımda onlineyim . şuanda oyunda deilim. sorularınız var ise buyrun. Tartışalım dostlar.. (:
Tabiki kardeşim olabilir ben buna açığım kabul ederim.
vet yarın bende katılıorum clana inşallahgüzel olucak
quote:
Orijinalden alıntı: :Bedirhan:
vet yarın bende katılıorum clana inşallahgüzel olucak
inşallah.. :)
vaktin var ise korsan Vent'imize bekliyorum senide :P (: msn e yani
konuyla alakasız fakat güzel Türkçe yazıyorsun da neden "L" harflerini büyük yazıyorsun?
ayrıca krowazdan da sağlam para gelir
Bu arada dostlar toplanalımda yarın akşama kadar.. Beraber bir fotoğraf çekilip çerçeveletip Hem DH ye hemde faceteki grubumuza ekleyelim istiyorum heyecanlandım şimdiden
quote:
Orijinalden alıntı: akik
konuyla alakasız fakat güzel Türkçe yazıyorsun da neden "L" harflerini büyük yazıyorsun?
ayrıca krowazdan da sağlam para gelir
evet krowazı da eklemeyi unutmuşum bak.. teşekkür ettim.. :)
ya o L harfleri falan bu gibi küçük şeyler ( herkesin bırakamadığı saçma yada kötü yada iyi yada güzel alışkanlıkları takıntıları - Tikleri vardır ) benimde Sanırım " L "
Akaradayım
Aslında iyi düşüncelerin varfakat felankor ve isi den drop almanız için çok sağlam olmanız lazım.Sağlam clanlar kapar genelde..
Base uzantısıda var tabi sadece 79+ değil her yönde uzantıları olan bir clan :=)
benimde char war belki gelirim 69 rogue human nick zeNobia
quote:
Orijinalden alıntı: efege
Aslında iyi düşüncelerin varfakat felankor ve isi den drop almanız için çok sağlam olmanız lazım.Sağlam clanlar kapar genelde..
felankor ve isi drop almamız için çok sağlam olmamız gerekiyor evet bende bunu dile getiriyorum..
ÇoK sağlam olmaya giden yol sayıLar ile oluyor en başta..
Sağlam clanlar istediği gibi kapsın.. +10 seti olsun .. biz 2 clan atıyorum bir issiliyona şuanda 36 x 2 kişi ile gidersek.. şuanda bile alırız..
tabi bu bir örnek.. :) bizim ilk önce sayımızı arttırmamız gerekiyor.
sayı arttıktan sonra. beraber yardımlaşacağız bu yardımlaşma tüm clan liderlerinin yalanıdır belkide.. ama ben bunu sağlayacağıma inanıyorum..
buraya gelirken bir ön yargı ile gelmeyin :) .. herkes gibi bizde bir insanız.. TL vermedende uğraş ile emek ile herşeyi yaparız. ben diesde oynadım..
oyuna 3 KEz para yatırdım. onlarda premium paraları idi. warior du çarım 80 lvl di 2008 yılında idi.
adı VictorJara - itemleri kendi uğraşlarımla dizmiştim.. en büyük yardımda clandan gelmişti. JustClaw da idim o sıralar.. yani bir ortam herşeyin başlangıcı bence..
dedigim gibi isteyen katılsın.. 1 Lvl arkadaşlarda var DH den ama ilk olarak sayımız tamamlanınca clan alımlarımız durunca.. direk Exp yaparak leveli düşük arkadaşları ilk önce levellerini yükseltiriz.. sonra ben zaten msnden faceten .. yapacaklarımızı sırasıyla söyleyeceğim..
ilginiz için çok teşekkür ediyorum :)
IONIA 62 lvlim asas.Ortam arıyoruz zaten güzel olmuş katılmak isteriz. IGN:Ocularis IGN:pikewoman(realden ark)Lv63