Şimdi Ara

en hızlı xp sürümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
2.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarım en az 8 senelık filan şuan bilgisayar alma gibi bir durumum yok. bunun için bu bilgisayarı iş görür bir hale getirmek istiyorum. laptop olduğu için ekran kartı alma gibi bir durumum yok. bu yüzden internet üzerinden 720p videolar izleyemiyorum ama bu pek önemli değin asıl önemli olan flash player. bazı sitelerdeki flash animasyonlar acayip derecede donmalara neden oluyo. hatta 3 gündür filan youtubedan video dahi izleyemiyorum. videolar resmen slayt gösterisi gibi oynuyor. bunun için ne yapmalıyım? hız pek önemli değil ama en azında internetten video izleyebileyim.

windows xpnin hafif sürümleri mevcutmudur yada flash playerin eski sürümlerini yüklesem sorun çözülür mü?

• kaantalha K kullanıcısına yanıt
    Embedded posready2009. Xp tabanlıdır, xpde yapabileceklerini yapar. Ayrıca güncelleme desteği alması da bir artı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exe dosyalari acma gibi her turluolay xp ile ayni degil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaantalha K kullanıcısına yanıt
    Evet xp nin açtığı şeyleri bu da açar. Fakat içinde solitaire falan yok. Ben sanal makinede kullanıyorum. 6 ay deneme hakkı veriyor. Ki xp 6 ayda bir zaten format istediği için sorun olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 25 Aralık 2015; 15:48:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  en hızlı xp sürümü

https://www.microsoft.com/en-us/download/confirmation.aspx?id=11196

Her 120 günde 1 defa formatladığınız sürece istediğiniz kadar kullanabilirsiniz.

Ekleme: Modlu XP, Stone XP, Tekno XP türevi şeyleri kullanmayın. Windows XP Service Pack 3'ü de deneyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 25grudnia -- 25 Aralık 2015; 22:57:52 >

• teşekkür ederim ikisinide denicem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.