Şimdi Ara

En iyi driver (sürücü) güncelleme / bulma programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
122.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar. DriverAgent sitesinin sonuçlarına göre sürücülerimin %12'si eski veya doğru yüklenmemiş. Sürücüleri donanımlarımın resmi sitelerinden edindim. Bildiğiniz (sürücü) güncelleme / bulma programı var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

En İyi Driver Güncelleme ve Bulma Programları

Güncel ve uyumlu sürücüler, bilgisayarının sorunsuz ve verimli çalışması için hayati öneme sahiptir. En iyi driver güncelleme ve bulma programları, cihazlarınla uyumlu en son sürücüleri kolayca bulmanı ve yüklemeni sağlar.

Bu programlar, bilgisayarının donanım bileşenlerini tarar ve güncel olmayan veya eksik sürücüleri belirler. Ardından, uyumlu sürücüleri otomatik olarak bulur ve yükler. Bu sayede, bilgisayarının performansını optimize edebilir, hataları önleyebilir ve güvenliğini artırabilirsin.

Piyasada çok sayıda driver bulucu ve güncelleme programı mevcut, ancak en güvenilir ve verimli olanlardan bazıları şunlardır:

• Driver Booster: Kapsamlı bir sürücü veritabanı içerir ve ek sürücü yönetimi araçları sunar.
    • DriverPack Solution: Çevrimdışı sürücü güncellemeleri sağlar, bu da internet bağlantısı olmadığında kullanışlıdır.
    • Snappy Driver Installer: Hızlı ve güvenilir sürücü güncellemeleri sunar.
    • DriverMax: Sürücüleri otomatik olarak yedekler ve geri yükler.
    • Device Doctor: Donanım sorunlarını tanımlar ve çözümler, sürücü güncellemelerini de içerir.

Driver güncelleme veya bulma programı seçerken, bilgisayarının gereksinimlerini ve bütçeni göz önünde bulundurmalısın. Yukarıda belirtilen programlar, farklı özellikler ve fiyat noktaları sunar. İhtiyaçlarına en uygun olanı seçerek, bilgisayarının performansını en üst düzeye çıkarabilir ve sorunsuz bir kullanıcı deneyimi yaşayabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • http://forum.donanimhaber.com/m_47197097/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47197097
    En iyisi bu konuda ki programdır internete ihtiyaç duymadan tek tıklamayla hem bütün driverlerı kurar hem günceller
  • Sağolasın valla çok yardımı oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olcaytohan -- 8 Ocak 2014; 22:04:19 >
  • Driver pack solutıon
  • Driver pack solutıon ın sitesinde resmi sitesi 20-30mb lık pogram var indir kur.. o onlıne taratıp gereklı yazılımları kuruyor gb gb indirmenize gerek yok. yeni çıkmıs bu sanırım.
  • driver pack şu an piyasanın en iysidir ama laptop için kullanma ekran kartı ile ilgili sorunlar çıkabiliyor
  • Bu driverpack sürekli yandexi, diğer tarayıcıları ve saçma sapan başka uygulamaları indirip duruyor. Manuel bulduğu driverlarada güvenim yok. Zaten bu yandex'in sponsor olduğu hiçbir uygulama içime sinmiyor. En iyisi drivertoolkit fakat ücretli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Antivirüs Programı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 5 yıl önceki konuya cevap varmak şimdi mi aklına geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • online olarak istiyorsan driver booster diye bir program var ve googlede aratırsan 1 yıllık ücretsiz lisansını veren yerleri görebilirsin. ben memnunum sadece driver değil flash, java gibi vs yazılımlarıda güncelliyor. yok online istemiyorum diyorsan driver pack solition var fakat boyutu hayliyle fazladır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihalbayrak

5 yıl önceki konuya cevap varmak şimdi mi aklına geldi

Yeni konu açmak yerine konunun içeriği hakkında yorum yaptım. Birilerine cevap olsun diye yazmadım canım kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nitroslive

online olarak istiyorsan driver booster diye bir program var ve googlede aratırsan 1 yıllık ücretsiz lisansını veren yerleri görebilirsin. ben memnunum sadece driver değil flash, java gibi vs yazılımlarıda güncelliyor. yok online istemiyorum diyorsan driver pack solition var fakat boyutu hayliyle fazladır.

Evet dostum Driver Booster 3 de çok iyi. Görünümü, kullanımı, hizmeti...
    IObit'in tüm programları PC'mde yüklü sayılır. Fakat 'Driver Booster'ın bazı sürücülerde yetersiz kaldığını farkettim.
  • ayn bazı sürücüleri düzgün güncellemiyor.
  • driver easy pro
  • drive booster 13-14 tane sürücü güncelledi. ve sürekli mavi ekran hatası alıyorum.

hangi sürücüden kaynaklandığını da bulamıyorum.

format atıcam mecbur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben Driverpack çok haz etmiyorum.Hatta gıçık oluyorum.Çünkü. seçeneklerden bazı şeyleri kapatmazsanız rusça yandex,winrar gibi programları siz istemeden kuruyor.Online kurulum yaparsanız reboot yaptıktan sonra driverpack sitesine bağlanmaya çalışıyor.Ben Alternatif olarak Snappy driver programını öneririm.Çünkü istem dışı herhangi bir program kurmaya çalışmıyor ve online bağlandığınızda siteye de bağlanmıyor.Snappy driver görünüş olarak driverpack çok benziyor ve aşağı yukarı aynı driverları kullanıyor.Tabiki seçim sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiderman66 -- 16 Eylül 2018; 12:10:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spiderman66

Arkadaşlar ben Driverpack çok haz etmiyorum.Hatta gıçık oluyorum.Çünkü. seçeneklerden bazı şeyleri kapatmazsanız rusça yandex,winrar gibi programları siz istemeden kuruyor.Online kurulum yaparsanız reboot yaptıktan sonra driverpack sitesine bağlanmaya çalışıyor.Ben Alternatif olarak Snappy driver programını öneririm.Çünkü istem dışı herhangi bir program kurmaya çalışmıyor ve online bağlandığınızda siteye de bağlanmıyor.Snappy driver görünüş olarak driverpack çok benziyor ve aşağı yukarı aynı driverları kullanıyor.Tabiki seçim sizin.
    Hiçbir sürücü güncelleme programı kullanılmamalıdır. En iyisi biliyorsan manuel olarak kendiniz bulup yükleyin. Bilmiyorsanız da bir bilenin asistanlığında kullanın.
  • Malware Removal kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Daha bir kere düzgün şekilde driver yüklediğini görmedim bu programların.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir defasında Driverpack'in 10-15gb'lık offline bir versiyonu ile driverları kurmuştum ve ekran kartı driverının yanlış kurulması sonucu uzun süre uğraşmak zorunda kaldım.

Laptop kullanıyorsanız driverları markanın sitesinde bulursunuz. Güncel olmaz ama iş görür. Çok çaresiz kalırsanız da driver booster kullanabilirsiniz. Riski diğer ufak tefek yazılımlara göre daha azdır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhabalar minton 3025 yazılım elinde olan varmı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.