Şimdi Ara

EN IDEAL EN SAGLAM GLAIVE HANGISI ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunda yeniyim. lvl 24 pure str bow u biraktim. fire colt light karistigi icin. simdi tek istegim tek force ta uzmanlasmis bir glaive char. sizce full str colt mu yada full int light mi? yada sizin tavsiyeleriniz. garment dusunuyorum , sizce hangi zirh vs.vs.vs acil olursa sevinirim hemen kasmaya basliorum cunku....
    simdiden herkese tesekkurler...

NOT: LVL 50+ CHAR KASANLARIN TAVSIYELERI OLURSA COK DAHA IYI OLUR...

• dostum lvl 50 + değilim ama dinlersin dinlemessin oası sana kalmış glavie kullancaksan

glavie+fire+heuksel+garment+full str en ideali bu
  • full str colt kas Neden kastıkça kasasın geliyor.. hem char hex da iyi level pointliyo.
    Necro Necromonicon finali görürsün level 74 ve üstü en iyi glavie char hızlı kasmaktır
  • bende bu ikilemden cikamiyorum zaten full str fire mi yoksa full str colt mu??? fire in flame wave leri colt un snow storm larinin iki kati damage a sahip, ustelik yakarak surekli extra damage veriyor. ama colt ta surunduruyor !!
  • ben en iyisi full str fire garment gideyim. herkes oyunda kimse yorum yazmiyor. yazanlarin ellerine saglik... henuz ilk gorevlerdeyim skill dagitmiyorum tavsiyeler dogrultusunda her an degisebilir char...
  • full str olacağın için damageye ihtiyacın olacak o yüzden fire

cold full intler için ideal çünkü can az olacak damage çok coldun yavaşlatma ve dondurması ancak onların işine yarar karar senin
  • sen neden light kastin full str glaive e ???? bence str icin light hic avantajli degil???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • son olarak heuksal dan hangilerini kullanmam glaive icin daha uygundur ??? ilk baslarda lvl 10 a kadar hicbirsey acmadanda gidebilirim. birisi gelsede anlatsa glavi in inceliklerini
  • Bence hybrid git.
    Hybrid:2 str 1 cold.Tabi bunlar statlar için...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _battal_

full str olacağın için damageye ihtiyacın olacak o yüzden fire

ya bakın arkadaslar herkez bu celıskıye dusuyor sana bırsey dedıgım yok battal :d ama bu ne olayım kardes bak sen full str sın ok? sen lv 68 de cold la 1000 damage vuruken fireyle 1100 max vurucaksin cunki sen str sin sana fazla etki etmiyor eger suan da dikkat edersen sadece glavieyle 100 vuruken bi yaratiga cold kulandigin zaman 125 e cikiyor yani onlar fazla etki etmiyor benim tavsiyem herzaman cold secmeniz cunki buz kalibina cevirdiniz zaman karsi tarafin vurusunuda kesmis oluyorsunuz yani ben fire olayim 2000 vurayim cold olupta 1000 vurmaktan iyidirdemetyin cunki coldla 1000 vuruyorsan fireyle 1100 veya 1150 vurucaksin cold un bi avantajida sana lv 68 de +110 gibi bi defans vermesi bunuda unutma benden sana kıyak olsun

• beni nasil bir dertten kurtardin bir bilsen. allah razi olsun birde heuksal da hangileri daha iyi, garment mi armour mu onlari soylesen walla hic bir soru kalmayacak aklimda ?!?!?!?!
  • hemn soylıyeyım yaratiklarin %90 i phy vuruyor o yuzden armor giy pvp yaparken veya mag vuran bi yaratigi kestigin zaman garment giy yani deponda her zaman 1 garment set in olsun daha iyisini alinca eskisini aldigin fiyata satarsin boylece zararda etmezsin :D
  • heuksal icin acma veya mutlaka buna yuklen dedigin skill varmi ????
  • ya sp varsa hepsını ac ama yoksa sunlaritavsiye ederim

Soul spear-Move------Soul spear-Truth------Soul spear-Soul
    bunlar en salam vuran skiller

Ghost spear-Petal----Ghost spear-Prince----Ghost spear-Mars
    bunlar etrafita 10 -15 tane yaratik toplarsin hepsini birden kesersin yani 5 er 5 er :D

Chain spear-Tiger----Chain spear-Nachal----Chain spear-Shura
    bunlar kombo skilleri

Flying dragon-Flow----Flying dragon-Fly
    bunlarda kacana uzaktan glavie ni firlatirsin

unutmusum Cheolsam Force pasif sikil lv 60 da +1000 hp veriyor

---- bu bosluk ılk dedıgım skılın 2 ci ve 3 cu kıtaplari yani ılk skıllın devam eden skilerinide acicaksin ne varsa unuttum olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TnnT -- 8 Haziran 2006; 23:22:23 >
  • Bende fire+light agırlıklı bir char var tavsiye ederim

1-full str verceksin statlari

2- lvl 30a kadar armor sonrada garment giyebilirsin guzel olur

3- skiller soul departs spear serisini fulle

ghost spear atak serisini fulle

chain spear atak serisi burasi biraz karisik 1 skili fulle sonra 2 ye ayrilir .bunlarin 2 sinide ilerde sp farmla fullersin lvl 69 combolarida acarsin

flyıng dragon spear serisi once 1 ver bol spen oldugu zaman fullersin

pasifi tabiki fulleyeceksin

FIRE

fire force serisi full

Flame body series fullenecek

fire protection serisi fullenecek .full str oldugumuz icin phy defans yuksek mag dusuk bu skıl biraz rahatlatir

fire pasif fullenecek

LIGHTNING

wınd walk serisi dusuk lvlde olsanda bunu biraz artirirsın.

grass wind flow--ghost walk fantom---grast walk speed sp farm yapinca bunlari kullan

concentration gene ilerde fullenecek pasifi ile

sp farmi ben oyunun baslarında yapmadım lvl 6x civar baslarsın spye hem sıkılmazsın hemde lvlde cok geride kalmazsın+ bu lvllerde cok takılacagın icin dusecek itemler yuksek lvli olur kesenede faydasi dokunur

belki 64 lvl sosun glavıe falan dusurursun :)

benim char yaklasık boyle tabıkı burda yazdıklarımkesın dogrudur falan demiyorum benim goruslerim bunlar oyuna suan giremiyorum skıllerın adlarına baska bi yerden baktım

• glavie e en ideal force skill i bana göre lighttır.hem active leri hem passiveleri cok iş yapıyor ayrıyetten light serilik sağlıyor.yinede sen bilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: TnnT

quote:

Orjinalden alıntı: _battal_

full str olacağın için damageye ihtiyacın olacak o yüzden fire

ya bakın arkadaslar herkez bu celıskıye dusuyor sana bırsey dedıgım yok battal :d ama bu ne olayım kardes bak sen full str sın ok? sen lv 68 de cold la 1000 damage vuruken fireyle 1100 max vurucaksin cunki sen str sin sana fazla etki etmiyor eger suan da dikkat edersen sadece glavieyle 100 vuruken bi yaratiga cold kulandigin zaman 125 e cikiyor yani onlar fazla etki etmiyor benim tavsiyem herzaman cold secmeniz cunki buz kalibina cevirdiniz zaman karsi tarafin vurusunuda kesmis oluyorsunuz yani ben fire olayim 2000 vurayim cold olupta 1000 vurmaktan iyidirdemetyin cunki coldla 1000 vuruyorsan fireyle 1100 veya 1150 vurucaksin cold un bi avantajida sana lv 68 de +110 gibi bi defans vermesi bunuda unutma benden sana kıyak olsun

arkadasin dedikleri cok dogru. full str bow u biraktim. fire ve colt ayni lvl lerde (21) 10 vurus farkediyordu !!! fire daki psy damage arttiran skill i de anlamadim. status te hicbir degisiklik olmuyordu kullandigimda ??? yani cold kasmaya karar verdim.... herkese cok tesekkurler

• ya ben actim onu kulanimdada fark etmiyo bi sorun var skilde heralde damagede bi degisiklik olmuyor :d

bu arada bow u neden birakiyorsunki bow iyidir hele onun ilk skil i %20 critical rate veriyor benim gordugum hep bosslari full str bow lar kesiyor cok gordum glavienin elinden boss u lan full str bow iyi dir oda az vurur ama seri ve uzak mesafeden vurdugu icin hem kasmasi glavie ye nazaran rahat oluyor hemde pvp lerde baya bi ustunluk sagliyor tabi bow olucaksan tavsiyem light gitmen hizli kosmayi sonuna kadar vurdurmanlazim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TnnT -- 8 Haziran 2006; 23:45:53 >
  • cok zevkiz bir char. salla salla salla. glaive hem cok karizma hemde cok okkoli cakiyor. birde karisti o char iyice. tekrar kasacaktim zaten bari glaive olsun zevk alayim dedim
  • öncelikle verdiğiniz bilgilere teşekkürler arkadaşlar... ama aklım iyice karıştı 13 lvl bi karakterim var suana kadar pure STR.. blade kullanıyorum... burdan birçok arkadaşın anlattığı üzere SP yaptım şimdiye kadar (lvl7 blade e verdi sadece combo icin).... 300 SP var artık ha harcıcam ha duruyim derken psikopat olcam :D simdi en bastan mı başlayım BOW olarak yada fire nuker olarak... ama gönlümden geçende bi tank :) bi masaya yatıralım su karakteri sizin yardımınızla... (birde TANK olmak icin doğru yoldamıyım??)
    Nick : TemurcheN
    Server : Greece
    lvl : 13
    skiller : ellerinizden öper... nezaman "S" ye basıp skill penceresine baksam onlaar banaaa ben onlara bakarız.. boş boş... :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SentenzA -- 9 Haziran 2006; 3:23:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.