Şimdi Ara

En ii psp oyunlarını önerebilirmsniz???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadşlar linkleriyle birlkte en ii hangi psp oyunlarını tavsie edersnz linkinede verebilirsenz hmn indireyim die (tek linkdir ricam yada partlıysa ööle 9-10 partlık olmasın ) ööyle psp ciye gdp parayla oyun yükletmek istemiorumda şimdiden çok tşkkürler yardımcı olanlara biliorum Uğraştırcak bişiy istiroyum şimdi pspciye versem adama güvenemiyormda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzRocK -- 14 Eylül 2010; 16:45:57 >

• hocam torrent indir benden söylemesi orası direk tek linmk oluyo zaten ben ortabirden beri sıkıldım artık link rapid şusu busu üni biticek geçen sene başladım torrente rahatladım koyuyosun canavar gibi geliyo oyun tavsiyeside bayadır psp oynamıyorm ama megamenciysen maverick x hunter güzeldir en son onu bitirmiştimde :D
  • link yasak.
  • Metal Gear Solid Peace Walker kesinlikle oynanması gereken bir oyun. 100 saatten fazla oynadım halada oynuyorum. Onun dışında Dynasty Warriors Strike Force oyununu uzun süre sıkılmadan oynayabilirsin.
  • Korsan oyunların paylaşımı yasak ancak bir kaç oyun önerebilirim;

god of war; chains of olympus
    grand theft auto: vice city stories
    daxter
    burnout dominator
    patapon
    miami vice
    locoroco
  • God Of War: Chains Of Olympus
    Assassin's Creed Blood Lines
    Silent Hill Serisi
    Tomb Raider Serisi
    Gran Turismo
    Nfs Serisi
    Tekken 6
    Pes
    Fifa
  • Özür dilerim link vermenin yasak olduğunu bilmediğim için link istedim neyse oyun tavsiyeleri için sağolun teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EN GÜZEL PC OYUN MÜZİKLERİ
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Savaş uçağı oyunu.Güzel vakit geçirdim.

Ace Combat X2 Joint Assault.
  • Arkadaşlar ben bu siteye yeni kayıt oldum daha çok fazla birşey bilmiyorum fakat pes serisinini, fifa serisini, need for speed serisini ben ps2 de oynadım.Çok güzel oyunlar.Ama psp ve ps3 de oynamadım fakat çok zevkli olduğunu tahmin ediyorum.Ps2 oynayabileceğim başka spor oyunları önerebilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oğuzhan Akbez
    Arkadaşlar ben bu siteye yeni kayıt oldum daha çok fazla birşey bilmiyorum fakat pes serisinini, fifa serisini, need for speed serisini ben ps2 de oynadım.Çok güzel oyunlar.Ama psp ve ps3 de oynamadım fakat çok zevkli olduğunu tahmin ediyorum.Ps2 oynayabileceğim başka spor oyunları önerebilirmisiniz?

Football manager, virtual tennis..
  • hiç düşünmeden gran turismo diyorum.zaten orijinal olarakta oynuyorum hakediyor çünkü henüz sayamadıgım kadar araç var oyunda
  • God of War Ghost of Sparta...
  • quote:

Orijinalden alıntı: L Lawliet

Korsan oyunların paylaşımı yasak ancak bir kaç oyun önerebilirim;

god of war; chains of olympus
    grand theft auto: vice city stories
    daxter
    burnout dominator
    patapon
    miami vice
    locoroco

Hocam ogün gta alacaktım, fakat aklıma şifreleri nasıl yazacagım acaba diye bir soru işareti geldi, geri vazgeçtim . başka bir oyun aldım onun yerine. Ama keşke gta alsaydım dedim sonradan tabi.saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: The maXz!

Savaş uçağı oyunu.Güzel vakit geçirdim.

Ace Combat X2 Joint Assault.

arkadaşım bu oyun ace of combat x skies of deception oyununun devamı mı acaba ?
  • Arkadaşlar psp de rezistans tarzı başka oyunlar varmıdır söylermisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NFURAT

Arkadaşlar psp de rezistans tarzı başka oyunlar varmıdır söylermisiniz.

Resistance : Retribution
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.