merhaba arkadaşlar. 2. el piyasasının uçukluğu insanı ister istemez 0 araçlara yönlendiriyor. ancak 0 araç alacak kadar param yok. bu yüzden kampanyaları araştırıyorum. ford options karlı olmadıı gerekçesiyle çok eleştiri alıyor. yine peugeot da yüzde20 peşin gerisine taksit diyor. sizce en iyi ödeme seçenekleri hangi markada?
quote:
Orijinalden alıntı: MAT1988
merhaba arkadaşlar. 2. el piyasasının uçukluğu insanı ister istemez 0 araçlara yönlendiriyor. ancak 0 araç alacak kadar param yok. bu yüzden kampanyaları araştırıyorum. ford options karlı olmadıı gerekçesiyle çok eleştiri alıyor. yine peugeot da yüzde20 peşin gerisine taksit diyor. sizce en iyi ödeme seçenekleri hangi markada?
Fordda 2 seçenek var Options dışında 5000TL den az olmamak kaydıyla peşinat veriyorsun kalanı 60 ay taksit gibi bir durum söz konus..
elindeki bütçe ne kadar bilmiyorum ama VW de de kampanya var, satın almakt istediğin aracın fiyatının yarısını veriyorsun kalanı 60 ay 0,79 faiz oranı ile taksitlendiriyor ve araç zaten 2+2 yıl garanti + kasko bedava..
4 yıl garanti olyor, 5 yıl ödersin küçük rakamlarla..