Şimdi Ara

En iyi 2 kişilik oyunlar???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar elimde 2.kol var ama sadece fifa08 de kullanabildik. Oyunda çok sarmadı zaten. Kane and leench den umutluydum oyun sitelerine göre o da fos çıktı. Sizin önerebileceğiniz 2 kişilik güzel oyunlar varmı? Şimdiden teşekkürler...

• gears of war var
    Virtua fighter 5 var
    dead or alive 4 var
    halo 3 var
    çift kişilik oyun çok , ben sadece oynadıklarımı yazdım , oynamadıgım bir sürüde var:)
  • bizde arkadasimla gears of war i oynadik 2 kisi,cok zevkli oluyor tavsiye ederim daha oynamadiysan...tabi oynanilan ekran nekadar buyukse okadar zevkli olur...
  • Fifa 08 oynayın ikinizde aynı takımdan olun sarar.
  • Crackdown,
    Gears of War
    GRAW 2
    Halo 3
    Virtua Fighter 5
    Dead or Alive 4
    Small Arms (Xbox Live Arcade)

Yakında
    Too Human
    Army of Two
  • Ben "The Simpsons Game"i tavsiye ediyorum. Oynayınca hak verirsiniz, iki kişi oynamak çok zevkli. Abimle gece gündüz oynamıştık ki o çok konsol oyunu sevmez.
  • Çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Görünüşe bakılırsa gears of war şart oldu.Ekran bölünmüyorsa harika olur herhalde. Fifa08 de aynı takımda oynadığımız halde sarmadı. Pes i hep aynı takımda master ligde oynardık 2 kişi, Fifa o tadı hiç veremedi. Dövüş oyunlarından bıktık artık,zamanında atari salonlarında street fighter,mortal kombat,tekken serilerinde yapmadıgımız combo yenmediğimiz adam kalmadı. O yüzden diğer türlerde tavsiyelerinizi bekliyorum. tekrar teşekkürler...
  • yok gears of war da ekran bolunuyor maalesef...o yuzden dedim oynanilan ekran buyukse zevkli oluyor ...

yinede bi deneyin,biz sevmistik arkadasimla saatlerce oynamistik...
  • 42" lcd de oynuyoruz zaten ama 2 kisi makinaya karsı ilerlemeli ise ekran bölünmesi sorun değil. Aksi takdirde deathmatch ise single oynamayı tercih ederim oyunu.
  • fight night round 3 güzel oynanıyo 2 kişi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yaratik23

42" lcd de oynuyoruz zaten ama 2 kisi makinaya karsı ilerlemeli ise ekran bölünmesi sorun değil. Aksi takdirde deathmatch ise single oynamayı tercih ederim oyunu.

bolunuyor ekran 2 kisi ilerliyosunuz oyunu sonuna kadar,cok fazla goruntu kaybi olmuyor gayet guzel ve zevkli deneyin bence...
  • fos mos değil kane lynch,halt etmiş oyun siteleri.2 kişi oynamasan da tek kişi mutlaka oyna.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

fos mos değil kane lynch,halt etmiş oyun siteleri.2 kişi oynamasan da tek kişi mutlaka oyna.

walla ben oyun sitelerine fln bakmadım zaten pekde okumam adamın oyun zevkıyle benimki bir degil sonucta videolara resimlere bakarım hoşuma giderse alır oynarım

kane lynch ide hikayesi fln hosuma gitmişti psn e demosu düşmüştü çektim oynadım bence rezalet olmuş nişan alma sistemi fln ne yazıkki olmamış oyun

bu arada iki kişi guitar hero da oynayabilirsiniz tek kişi zaten acayip baglıyor iki kişide karsılıklı yada beraber çalailirsnizi eglenceli olur
  • arkadaşlar tüm cevaplar için teşekkürler... Çok yardımcı oldu...
  • bilumum dövüş ve yarış oyunları. obscure var. pişti var, kamasutra var, var oğlu var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Robin Hood Theory

bilumum dövüş ve yarış oyunları. obscure var. pişti var, kamasutra var, var oğlu var.

Kamasutra derken ?
  • ps kullanıyosan resistance fall of man oyununda ekranı ikiye bölüp single oynanabiliyor.
  • ekrani 2 ye bolup single nasil oynanir?
    neyse ben virtua tennis dene derim sonra scene it the simpson fightnight3 virtua fighter doa sonic ve kaykay oyunlari indiriorm simdilik.the simpsons in zevkli oldugunu ogrendigim iyi oldu hepsini 2 kisilik icin indiriyorum zaten bende..rock band bittide yazmadim umarim 2 kisiliktir oda
  • Valla arkadaşlar birçok güzel oyunu atlamışlar, sanırım yakın tarihte çıkmadıkları için unuttular:)
    Spor: Fight Night 3, Virtua Tennis 3

Dövüş: Def Jam ICON (Klasik dövüşlerden sıkıldım demişsin, bir de bunu dene. Hele R&B veya Rap müziklerden hoşlanıyorsan sizin için hit olur bu oyun)

Tps: Gears of War ( 'ooo' 'uuuu' diye diye oyunu bitirip, oyunu beş saat oynayıp 72 saat kritiğini yapmak için, 'Abi oha diyorum, böyle oyun mu olur, adamlar aşmış, ulan 10 sene sonra ne olur kimbilir...' şeklinde uzayıp giden cümleler kurmak için...:)

Fps: Rainbow Six Vegas(Arkadaşınla görevleri yapmayı dene, elinizden bırakamayacaksınız.)
    Halo 3

Platform/üst düzey geyik ve eğlence: Lego Star Wars II: The Original Trilogy( iki kişi oynayın, saatlerce gülmek garanti:))

Bunlar dışında ;
    Guitar Hero
    Nba 2k7 veya 2k8
    Burnout

Oynarken inanılmaz eğleneceğinizi söyleyebileceğim oyunlar bunlardır.

Birkaç ipucu; Fight Night oynarken xbox'ınıza usb'den mp3'ünüzü takıp meşhur 'Eye of The Tiger' parçasını çalmayı deneyin.

• ekran ikiye bölünüyor,sol ve sağ tarafta bir kişi olmak üzere iki kişi single oynanabiliyor.başka nasıl söylenir ki.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.