Şimdi Ara

En İyi 8 Termal Macun Kapışıyor [Kullanıcı İncelemesi] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
870
Cevap
50
Favori
177.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
106 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    nt-h1'i inventusdan 28 liraya satın aldım.Sistemi kuralı 6 ay oldu sıcaklıklar ilk günden beri aynı yani h1 efsanesi kaldıgı yerden devam ediyor üstelik gelen şırıngada bayağı bi macun var çok uzun bir süre yeticektir vericegin her kuruşu hak ettigine emin olabilirsin.
    Not:Dolar nedeniyle fiyatı 36 lira olmuş dilersen amazondanda alabilirsin ama türkiyeden bile alsan hala fiyatını hak ettigini düşünüyorum diger macunlar gibi vıcık vıcık degil ve tam ayarında bi akışkanlıgı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black modern -- 8 Mayıs 2016; 20:35:50 >
  • yok hocam, düzgün açıp kapatırsanız çok uzun zaman kullanırsınız.
  • Batman007 B kullanıcısına yanıt
    noctuanın üzerinde 2 yıl yazıyor,bence amazondan alın orada çok daha fazla satış olduğu için ellerindeki macunlar sürekli tazedir diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 10 Mayıs 2016; 20:08:03 >
  • Rexroth termal macun denemeyen varsa mutlaka denesin. Bosch servislerine sorabilirsiniz, işlemcide kullanmadım ancak bir projede hocam bunu kullanıyor ve çok etkili olduğunu gördüm.
  • XIGMATEK Xİ 3 termal macun kullanıyorum ve Noctua NT H1 i alıp deneyeyim dedim. Bugün NT H1 i ankartı söküp işlemciye uyguladım (anakartı uygulamayı daha rahat yapmak için söktüm), sıcaklık değerleri Xi3 den daha kötü oldu, heralde uygulamada hata yaptım deyip 3 kez işlemci soğutucusunu sök takla (üşenmedim) tekrar tekrar denedim sonuç değişmedi. Beni en çok şaşırtan işlemci sıcaklık değerlerinde ki kararsızlık oldu. Xi 3 evet pahalı ama görünen o ki parasını hak ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Liman-Liman

XIGMATEK Xİ 3 termal macun kullanıyorum ve Noctua NT H1 i alıp deneyeyim dedim. Bugün NT H1 i ankartı söküp işlemciye uyguladım (anakartı uygulamayı daha rahat yapmak için söktüm), sıcaklık değerleri Xi3 den daha kötü oldu, heralde uygulamada hata yaptım deyip 3 kez işlemci soğutucusunu sök takla (üşenmedim) tekrar tekrar denedim sonuç değişmedi. Beni en çok şaşırtan işlemci sıcaklık değerlerinde ki kararsızlık oldu. Xi 3 evet pahalı ama görünen o ki parasını hak ediyor.

Noctua almanıza gerek yoktu.
    Sizin kullandığınız Xigmatek Dark Knight II gibi, yani ısı boruları işlemci yüzeyine direkt temas eden soğutucularda Xİ-3 HDT daha iyi sonuç veriyor.
  • Iron Mask kullanıcısına yanıt
    Haklısınız, benim ki tamamen meraktı.
  • arkadaşlar ben yeni işlemci sogutucu aldım ama termal macun sürmedim bişey olurmu.
  • reisssss kullanıcısına yanıt
    Pc'yi kullanma alıcak paran da yoksa hemen çıkar kasadan diş macunu sürüp kapa en yakın zamanda da termal macun al sür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Soğutucu iyi ise ve işelemciye tam oturmuşsa, işlemciyi zorlayan işlemler yapılmakdıkça sorun olmaz, bu arada diş macunu v.s sürmeyin bence.
  • Liman-Liman kullanıcısına yanıt
    sogutucu stok sogutucu intel iyi oturdu yerine ses çıkarmasın benim için önemli olan o eski fan bagırıyodu sıcaklık degerlerin aşagıda sürmeme gerek varmı acaba.

Bu değerler boşta ki değer mi yükte mi? Boşta ise normal değil. 7-8 yıl core 2 duo e6600 işlemciyi stok fanla termal macunsuz kullandım bu derece sıcaklık değerleri hiç olmadı.
    bu degerler chrome açıkken ve 3 - 4 sekme açınca oluyo 65 - 71 arası oluyo pek normale benzemiyo işlemciyi iyi tahmin etmişsin core 2 duo e5500 ozaman termal macun alıp sürüyüm nasıl yapacam kardeş bi tarif etsen ne kadar sürecem işlemciye termal macun sürünce degerlerde nasıl oynama olur. sagolasın cevapların için.
    İşlemci yüzeyini kağıt havlu ile hafif bastırıp temizle sonra termal macunu işlemci yüzeyinin ortasına mercimek büyüklüğünde sıkıp fanı üzerine monte et.
  • İmzamdaki Hyper 212 evo + 4690k ikilisi için Noctua NT-H1 almayı düşünüyorum ama şahsen tek bir macun için kargo parası da ödemek istemiyorum. Inventus dışında başka bir yerde yok mudur bu macun? Veya en kötü bir şekilde 100 lira üstü inventustan bir şeyler alırım. (Fan, macun, kompresör gibi ıvır zıvır)
    tamam çok teşekürler
  • XIGMATEK Xİ-3 tavsiye ederim, biraz pahalı ama NT H1 den performasnlı ayrıca NT H1 2 yıl bekleme (raf ömrü denebilir) 3 yıl cpu daki ömrü derken Xi 3 10 yıl.

• raf ömrü yok bu macunların bence, ben Tuniq TX3 ü 6 yıldır kullanıyorum herhangi bir sorun yok hala işimi görüyor. Noctuayı da kullanıyorum 1 seneyi geçmiştir, belki aldığımda da rafta baya bir beklemiştir. ama hala gayet performanslı.
  • Yine çok faydalı bir konuya imza atmışsınız.Tebrikler.
    Yalnız durup dururken termal macun masrafına soktunuz...
  • Yararlı ve güzel bir inceleme, eline sağlık hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.