Şimdi Ara

'En iyi aday...' Muharrem İnce'den 'Murat Kurum' yorumu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
2.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Allah aşkına (pardon Dersimli Kemal ve Çetesi aşkına)

Göstersene :D :D :D

Bakın arkadaşlar, forumda aklı başında bunları zora düşüren üyeleri gördüler mi hemen iftiraya başlıyorlar. Hani hocam SS? Photoshop'u mu bitmedi daha?

Puhaaaaaa :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 8 Ocak 2024; 23:55:41 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sensaura kullanıcısına yanıt
    Bu benim 😂 kendi yorumum mu şu konuda bak bakim senin dışında Muharrem mi bu kadar kör kütük kollayan var mı acaba asıl soruyu sor muharremine neden muhalif vatandaş bu adamı kaale almıyor nedeni dengesiz tutarsız olmasından ötürü sen şimdi pişkin pişkin doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diyeceksin bende sana kovulduğu köye neden tekrar girmeye çalışıyor bu kadar olumsuz açıklamasından sonra kendi partisini neden güçlendirmiyor istenmediği yere tekrar kapak atmaya çalışıyor diyeceğim tekrar aynı şeyleri geveleyeceksin sende bu adama karşı kör kütük bir bağımlılık oluşmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 9 Ocak 2024; 0:11:35 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • harce74 kullanıcısına yanıt
    Asıl sorun vatandaşın her tuzum var diyene hıyarla yetişmesi :) yoksa Muharrem İnce gibi politikacı eğer Hollanda'da olsa direk iktidardı :D

Bizim halk ne zaman doğru bir adayı başa getirmiş ki sen söyle hadi. Atatürk 1938'de vefat etti, ondan sonraki seçimlerde hangi doğru adayı başa getirmiş bir söyle bakalım :) Turgut Özal ile Süleyman Demirel biraz iyiydi, o da tecrübelerinden ötürü :)

Muharrem sarayın adamı olsaydı AKP ye katılır, başkan yardımcılığı alır keyfine bakardı, Sinan öyle yapmadı mı? Gerçi bişe alamadı o :)

Şimdi diyorsun ki halk neden Muharrem'e değil de Dersimli Kemal'in partisine yanaşıyor. E onun yorumu da Muharrem'in haksız olması değil, Halkın her müslümanım diyene büyülenmişçe bağlanması olmasın sakın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 9 Ocak 2024; 0:16:43 >
    Bu soruyu bana değil muharremine sor bu vatandaşa neden kendisini beğendirip sevdirememiş anlatsın sana tabi egosu ve kibiri ile sinirden köpürüp kızarmazsa belki cevabını alırsın yada tutarsızlığı ile baş başa kalırsın çünkü dengesiz biri ne yapıp ne yapmayacağı belli olmuyor ve kestiremiyor insan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 9 Ocak 2024; 0:18:43 >
    Cevabı biliyoruz zaten. Para kimdeyse, parasız adayları linç ettirip kolayca halktan koparabilirsin. 250,000 lira harcayım, forumda senden kötü senden akkoyun üye olmaz bak, herkesi sana düşman eder seni sarayın Harce74'ü yaparım. Bütün iş foyam ortaya çıkmasın diye ortaya çıkarabilecek adayı linç ettirmekte saklı. Muharrem bu iktidardan kuertulmalıyız, iktidar değişmeli, ama bunun için bu sahte muhalefetten de kurtulmalıyız demedi mi her zaman? Bu nasıl saraycı oluyor???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 9 Ocak 2024; 0:22:13 >
    Kendi ağızdan diyorsun bu sahte muhalefetten kurtulmalıyız demiş peki o zaman neden sahte muhalefet olan chp ile iş birliği yapmak istiyor 🙂 işte Muharrem tutarsız ve dengesizliğinden bir örnek daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 9 Ocak 2024; 0:27:2 >
    CHP'yi düzeltmeye çalıştı, izin vermediler, oyun oynayıp itibarını zedeleyip halkın gözünde itibarsızlaştırdılar. Muharrem buna rağmen zeytin dalı uzatıp elimizden ne geliyorsa ortak aday çıkaralım diyor. Sen bunu anlayamıyorsun çünkü maaşallah kafa 1 milyon hocam :)

Nolmuş yani Muharrem CHP'ye üyelik başvurusu mu yapmış? Nerenle anlıyorsun anlamadım ki :)

Şimdi senin vereceğin cevabı da ben yazayım bu kez. Aaa gördğn mğ, hani çoklu aday daha iyiydi, neden 2023 başkanlık seçiminde ortak adayı desteklemediiii? Puhaaaa :D

Yerel seçim ortak adayla, başkanlık seçimi çoklu adayla kazanmaya uygundur da ondan. Yerel seçimde 31%'le kazanabilirsin. Ortak aday çıkarmak daha iyidir. Başkanlıl seçiminde karşı taraftan oy çalıp 50%'nin altına düşürmen lazım. Bak Sinan oy çalmasa Erdoğan 50%'yi ilk turda geçiyordu. Siz bunu anlasanız zaten her şey çok daha güzel olacak ama nerdeee :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 9 Ocak 2024; 0:30:50 >

SÖZCÜ Televizyonuyoutube
    Memleket Partisi'nden CHP ile Birleşme Sinyali! İsmail Saymaz Tek Tek Anlattı!
    https://www.youtube.com/watch?si=Fx9ltdv7IRu5QyOp.&v=g7NVO2d3kas&feature=youtu.be

Kimin kafası 1 milyon acaba izle birde onurlu dönüş istiyor sen ülkenin en önemli olan mayıs seçimlerinde yumruk yumruğa gel şimdi onurlu dönüş iste 🙂 tutarsız ve dengesiz Muharrem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 9 Ocak 2024; 0:51:2 >

Ben de anlatayim, Dersimli Kemal, Muharremi linc ettirdigi icin onurlu sekilde kendini savciliga sikayet etmek istiyor diye. Dostum siz hala akillanmadiniz, kaynak diye CHP'nin trol gazetecilerini gosterip duruyorsunuz.

Sen yine iyisin bak gercekten, Fetocu kel bi adami kaynak gosterenler vardi bol bol neydi adi, Muharrem Ince AKP'ye dosya satmistir, karisina da 10 milyonluk arac hediye edilmistir diyerek anlatan bi fetocu var adini unuttum simdi. Ya neden kaynak olarak 1. agizi almiyorsunuz?

Muharrem Ince'nin var mi boyle bir aciklamasi karima araba hediye ettiler, ya da ben CHP'ye donmek istiyorum, onurlu bir donus olmali diye?

Ha bak su olur, CHP genel baskani yapilirsa, 2019'daki gibi delegeler tehdit ve satin alma yoluyla vazgecirilmezse, Muharrem'e genel baskanlik veriliyorsa tabiki donsun. Halki ikna etmektense halkin ikna oldugu CHP'yi Ataturkcu yapmak, halkci yapmak cok daha kolay ve olur bir istir.

Biz sizler gibi futbol takimi tutar gibi particilik yapmiyoruz. CHP'yi duzeltecekti izin vermediler attilar partiden, simdi Ozgur Ozel, Muharrem Bey bu konuda cok iyi, CHP'yi duzeltir, gelsin genel baskanimiz olsun derse o zaman buyursun ben de desteklerim. Sen bizi memleketi degil memleket partisini dusunuyor saniyorsun heralde. Parti kimin umrunda, bizim gibi akli basinda insanlar cok iyi bilir ki cumhurbaskaninin tek gorevi ulkeyi yonetecek kadrolari atamaktir.

Biz suna da vardik bak, bilmiyorsan benden duy. Baskan kim olursa olsun ama kadrolari Muharrem Ince atasin. Benim gibi memleketci vatanperver insanlar ne AKP'nin ne de CHP'nin ne de Iyi Parti'nin liyakatci kadrolarla calismayacaklarini bilir. Kemal saniyor musun ki baskan olsaydi liyakatla atama yapacakti. Kulagina ceteciler fisildayacakti o da imzalayacakti.

Muharrem Ince'nin kadrosu yok dediniz ya iste bu yuzden oyle dediniz, size gore hep parti icinden atanir cunku kadrolar, adam dedi ki Turkiye'nin butun kadrolari benim emrimde degil mi? En liyakatlilarini atayacagim 300 kisiyi belirledim. Siz de dediniz ki aaa partinde adam yok. Siz tamamen liyakattan kopmus ve son 85 yillik particilige alisip onlarin agziyla konusuyorsunuz.

Simdi biraz olsun anlamaya baslamissindir umarim ben neden Muharrem'i bu kadar savunuyorum, kaldi ki troll olsam bana para odeyecek bir partiye gecer keyfime bakardim :)

BIZIM AMACIMIZ MEMLEKETI KURTARMAK, LIYAKAT SISTEMINE DONMEK, PARTICILIK DEGIL, HALKCILIK YAPMAKTIR. MUHARREM INCE DE PARTISI DE UMRUMUZDA DEGIL. ADALETLI KADROLARI ANCAK MUHARREM INCE ATAYABILIR. CUNKU ADAMIN PARTI DERDI YOK, KENDINE YAKIN OLANI DEGIL, ISINDE EN IYI OLANI SECIYOR. ZATEN DE PARTISINDE ADAM YOK, YAKINLARINDA TOPLASAN 30 KISI CIKMAZ. ISTE BU ADAM EN LIYAKATLI KADROLARI ATAYABILIR. KEMAL'E DERSIM CETESI VERECEKTI EFENIM SU ADAMI SU BAKAN YAPIYORUZ, KEMAL DE IMZALAYCAKTI. IKTIDAR DA OYLE, IKTIDAR 22 YILDIR BOYLE ZATEN. ANCAK MUHARREM DEGISTIRECEKTI BU DUZENI. SIZ MUHARREMI DEGIL KENDINIZI YAKTINIZ, AMA BIR TURK OLARAK BIZ DE YANDIK!

Bu arada not duseyim, ben Amerika'da yasiyorum, 8 yildir, ondan once de yurtdisinda calisiyordum ama baska ulkelerdeydim. Dolar kazaniyorum dolar. CHP gibi AKP gibi partilerin iktidara gelmesi, liyakatsiz zayif kadrolar atanmasi, dolari 1000 liraya yukseltir, ben de 2 aylik maasimla gelir ev alirim. Ben sizin gibi zayif olsaydim, kendimi dusunur basardim CHP'ye, basardim AKP'ye, dolar arttikca da ohh ohh yapardim, ama ulkenin kiz cocuklari 20 dolara optururdu! Cunku 20 dolar en az 2000 lira ederdi. Benim atalarima saygim var, bu yuzden ne AKP'ye ne de ekurisi CHP'ye oy moy vermem!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 9 Ocak 2024; 1:5:50 >

Zaten sana göre kim muharreme laf etse trol chp nin adamı oluyor adam kendisi diyor Muharrem ile görüştüm diye videoda zaten dediği yalansa Muharrem tekrar gündeme gelmek için anında fırsatı kullanıp meydana çıkardı yalan diyor diye

Madem konu ülkenin geleceği idi ve herkesin isteği ortak payda olarak malum kitleden kurtulup rahat bir nefes almak idi sonrasına bakılırdı çünkü 20 yıllık çürümüşlüğün acısı çıkacaktı bir anda sonuçta öyle hemen ülkenin tekrar eski rayına oturmasının ve bunun beklenmesi ancak rüyada ve hayallerde olur sonucunda gerçek dünyadayız alice harikalar diyarında değil birde seçimden çekildiğinde neden zehir zemberek ateşler püskürtü muhalefete zaten çekilmişsin herhangi bir iddian kalmamış hani diyorsun ya kendisini düşünmedi diye isteği malum partiden kurtulmaktı diye ama nedense seçimden çekiliyor ve ilk saldırdığı taraf gene muhalefet oluyor seçmeninide kararınına karışmıyor. Sonucunda gene ortalığı bulandırıp çekip gidiyor her zaman ki gibi ülkemiz için neden kendi kişisel hırsından ve menfaatlerinden vaz geçemedi sor bakalım muharremine

Muharrem bu birleşmeyi belediye seçimlerinden önceye neden bırakmadı artık ne istiyorsa tutarsız dengesiz muharremine bir sor istersen demek ki onun için önemli olan kendi şahsi çıkarları imiş ülkenin geleceği umurunda değilmiş belediye seçimlerinde yelkenleri tekrar açtığına göre ama sen bunu anlamak istemiyorsun boşa laf anlatıyorum sana sen bu adama kör kütük bağlanmışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 9 Ocak 2024; 1:45:11 >

• CHP İnce'yi İstanbul adayı seçmediği için istifa etmedi. Muharrem İnce genel başkanlığa adaylığını koyup da Dersimli Kemal ile mücadeleye girince ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevkedildi. Hani hep diyorsunuz ya madem CHP'yi eleştiriyor hep, neden o zaman parti içinde değiştirmeye çalışmadı diye! İnce 1 sene uğraştı, ama Kemal'in Çetesi İnce'yi destekleyen delegeleri bir bir tehdit edip imzalarını 1 gecede geri çektirdi. Bunların hepsi yaşandı. 2019-2021 de CHP'de İnce'ye karşı neler yapıldığını bir araştırırsanız zaten sonra Kemal'e neden Dersimli Kemal ve Çetesi dediğimizi anlarsınız. İnce'yi ihraç etmek için disipline verdiler. Genel Başkanlığa aday olmak demokratik partiyim diyen partilerde bir ihraç nedeni olamaz! Buna ne diyeceksiniz merak ediyorum!

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.