ince dersimliyle kavgalıysa özgür özel geldiğinde neden hala aynı tavrı sürdüyor o halde? üstelik sadece chp'ye değil. iyi partiye de laf söyledi durduk yere... demek ki erdoğan buna sarayda birşeyler vaat etmiş... 2018'de "adam kazandı" faciasından ve durumunu soranlara "şizofren" hakaretini kullanmasından belli... zaten "iki aday çok iyi" açıklamalarından anlaşılıyor ki sadece kk ile değil ekrem-mansur ikilisiyle de kavgalı.. yakında "Memleket Partisi olarak büyükşehirlere aday çıkarmayıp Akp'nin İstanbul ve Ankara adayını destekleyecez." dese zerre şaşırmam...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 10 Ocak 2024; 0:4:48 > |
'En iyi aday...' Muharrem İnce'den 'Murat Kurum' yorumu (3. sayfa)
-
-
Arkadaş sizin beyin ters mi çalışıyor???
İnce CHP'yi değiştirmek istedi adamı ihraç ettmek için çalıştılar. Genel Başkanlığa aday oldu düşman kesildi Kemal ve Çetesi. Netice de attılar partiden. CHP'yi değiştirmek için dışardan muhalefet yaptı, anlamadınız. Muhalefete muhalefet aaa tü kaka, ayıp dediniz.
İnce bireylerle kavgalı değil sistemi değiştirmek için çabalıyor. Akp, Chp, İyi Parti, MHP, hepsinin bozuk düzenini anlatıyor. Sen diyorsun ki aaa Kemal'le kavgalıysa neden Özgür'e de aynı tavrı koyuyormuş. Muharrem İnce muhalefet bloğunun sistemini değiştirip, sahtesini gerçeğiyle değişmek istiyor, hala mı anlamadınız. İyi Partisi de CHP'si de muhalefet falan yapmıyor işte. Meral Nenemiz kaç defa halkı önüne katıp isyan etti? Kemal Dedemiz kaç defa hükümete itirazda bulundu? Aday olması kanunen yasak olan Erdoğan'a bile İnce itiraz dilekçesi vermişken Kemal ve Meral dilekçe bile veremedi.
Çok rica ediyorum bak şu kafaları biraz çalıştırın. Adam memlelet diye bağrıyor hala bi yerlerinizden uydurup acaba AKP'den ne aldı diyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 10 Ocak 2024; 0:58:23 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
İncenin siyasette genel olarak ne yapmaya çalıştığını anlamak mümkün değil
Kafası karışık kezban liseli kızlar sınıfta her gün baska birine iş atar ya
Tam öyle
Bir gün en yiğit muhalif rolüne girer bir gün AKP'yi Erdoğan'ı Bahceliden cok destekler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Muharrem İnce ile görüşmeyen CHP yönetimi Perşembe günü HDP ile yani şuan ki DEM parti ile tekrar görüşecekmiş :D
Kör gözün parmağına işler devam ediyor muhalefette. Paçalar tutuştu anlaşılan. Konuda yerel seçimlerte ittifak ve iş birliği olacakmış...
Not: Anlaşılan DEM parti alacağını aldı ki eş başkan düzeyinde gidiyorlar. Demek ki boşuna değildi o PKK'yı kınama bildirisine bile imza atmamak. ( Kulis bilgisi olarak 2 kere gizli görüşme olduğu söyleniyor alt düzey yöneticiler arasında. Bazı belediyelerde gene CHP'li aday olsuın ama bizim siyasetimize yakın ve kürt kökenli HDP ayarında adaylar olsun dendiği söyleniyor destek karşılığında. ) Bakalım Perşembe günü süpriz yumurtadan ne çıkacak.
ensonhaberDEM Parti'den CHP'ye iade-i ziyaret: Perşembe günü görüşeceklerhttps://www.ensonhaber.com/gundem/dem-partiden-chpye-iade-i-ziyaret-persembe-gunu-gorusecekler
-
Herifler seçim öncesi muharrem seçimden çekilsin diye elinden geleni yapmamış gibi utanmadan adama niye seçimden çekildin diye sorabiliyorlar vay canına
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BF75FD7DB -- 10 Ocak 2024; 2:28:34 >
Seçimden 2 gün önce TRT'de terörist Apo'nun bir mektubu daha okutulur yeğenim tasa etme sen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7-Quaresma -- 10 Ocak 2024; 3:49:51 > -
El altından gizli görüşmeleri açığa çıkarış. Sanmıyorsunuz ki AKP ile DEM milletvekilleri görüşmüyor.
🎙 Muhbir (@ajans_muhbir) on XtwitterAKP Diyarbakır Mv. Galip Ensarioğlu: “DEM Parti milletvekilleriyle dostluğumuz ve görüşmelerimiz var, oturup sohbet ediyoruz.”https://twitter.com/ajans_muhbir/status/1744834905081848056 -
Sana şahsı bir tavsiyem. Bu sitenin ( Muhbir ) Haberlerine pek güvenme. Teyit etmeden Paylaşma rezil olursun. O sitenin sahibi tutukluydu geçenlerde serbest kaldı.
Videonun tam hali. ( Kesilmiş biçilmiş önü arkası konmamış süper algı konusu sizin gibilere işte araştırmayan bakmkayan sorgulamayanlar için. ) Ayrıca buradan ne çıkıyon şimdi Heee tamam o zaman CHP gönül rahatlığı şke HDP ile iş birliği yapabiliriz mi ? Özgür Özel sıradan bir vekil değil bildiğin GENEL BAŞKAN VE HDP'nin ayağına gidiyor pazarlık yapıyor !!!
5:50 sonrasını izleyebilirsin. ( Bu Ensarioğlu sülalesi bir aşiret bu arada Adamlar Kürt ve Diyarbakır milletvekili. ) Parti genel merkezleri ile resmi bir TEMAS YOK DİYOR DEVAMINDA. Ayrıca HDP bizi sevsin övsün desteklesin gibi bir derdimiz yok olmazda zaten siyasetimize ters diyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 10 Ocak 2024; 4:38:36 >
-
yoo gayet düzgün çalışıyor. senin yaşın küçük veya eskileri hatırlamıyorsun...
bak ben kk'yi de sevmem. fakat ince gözümde kk'den daha aşağıdadır... neden mi?
ince'nin istediği baykalvari yönetim... chp'nin 2002-2010 arası yönetimi yani. (akp karşısında kk yönetiminden daha pasif duruma düşme yönetimi. Baykal yönetimi tam da buydu.)
hani şu erdoğan'ın siyasi yasağını kaldıran baykaldan bahsediyoruz...
heh, ince de onun öğrencisi...
sana şöyle söyleyeyim; bu adam baykal vol 2 dir. makam vs olmazsa kendisi de olmaz.
siz şimdi baykalı da iyi birisi olarak düşünürsünüz...
2006-2007 yıllarında baykal için herkesin dilinde söylenen söz şuydu: "chp'ye oy veririm fakat baykal yokken"
o kadar baykaldan tiksinen fazlaydı ki millet ya muhalif diye mhp'ye ya da akp'ye oy veriyordu...
rezil kk dönemi bundan daha başarılı (ha
ben de memleket diye bağırıyorum o zaman ben de Atatürkçüyüm. Buna ne dicen?
Sizin gibi safları böyle böyle kandırıyorlar "Atatürk, şu, bu" diye diye.
Size tavsiyem: her memleket, Atatürk diye bağıranları memleket dostu, Atatürkçü sanmayın canlar. Gün glir Sinan Oğan gibi hayal kırıklığına uğrarsınız...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 10 Ocak 2024; 11:38:28 >
-
Baykalvari yönetim istediği için mi memleket partisine genel başkanı üyeler seçer delegeler değil maddesi koydurdu?!
Bu yüzden mi 2 genel seçim başarı sağlayamazsa genel başkan olamaz maddesi koydurdu?
İnce paraya tamah etseydi Sinan Oğan gibi yapardı daha ilk turda alırdı 30 milyon dolar ve 1 bakanlık, geçerdi AKP'ye, 49.50% alan Erdoğan da 52%'le iktidar olurdu ilk turda.
İnce paraya tamah etseydi ikinci turda Erdoğan'ı destekliyoruz der parasını ve bakanlığını alırdı!
İnce CHP'ye yamanmak geri dönmek isteseydi, Dersimli Kemal ziyarete geldiğinde ya başkan bana 1 bakanlık ver, bir de şu trolleri sustur, ben de çekileuim derdi.
Siz memleketin ve halkın geleceği için ne kadar dürüst ne kadar akıllı bir adamı kaçırdığınızı anlayamıyorsunuz. Sizin çocuklarınız geçmiş döneme bakıp da youtube'daki babala tv yayınlarını izlediğinde, maalesef sizlere küfredecek, bu Z kuşağı yakmış bizim geleceğimizi, şu zekaya bak şu konuşan kıza bak 22 yıldır bu üsluptan bıkmışmış, kendi kendilerine İnce'yi yemişler. 2083'te bunlar yüzünden sürünüyoruz! Diyerek bayağı küfredecekler.
Keşke yaşayıp görseniz diyeceğim de, yaşasan bile sen bu kafayla (Dersimli Kemal çetesinin genel seçmen kafası) dersin ki, yooo biz Muharrem'i seçtik, Kemal nerden çıktı. Kemale aday olma çekil dedik, çekilmedi Kemal, İnce de kazanamadı dersin 2083'te :D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
vaauuuuvvv büyük başarı kendi partisine madde koydurması... Helal ossun inceye
her partinin tüzüğünde olan bu madde. Fakat çoğu partideki başkanlar bunu uygulamıyor. kk gibi mesela...
Sen zannediyon mu kendi kurduğu bir partiden genel başkan oylamasıyla gidecek.
Erdoğan'ın "yerli ve milli muhalefet kuracağız" lafından 2 ay sonra kurulan bir parti. Başında da Sarayda görüştüğü kişi Muharrem. Çok demokratik bir partiymiş canım ya...
Olum siz niye her muharrem ince'yi eleştiren herkesi dersimli tayfa ilan ediyonuz anlamadım. Özdağ kalkıp İnce'yi eleştirse dahi dersimli ilan edeceniz adamı...
gelmiş bana telefonla kadın taciz eden vasat adamı övüyo. tipe bak...
ne kadar dürüst ve ne kadar akıllı bir insanı 2018 seçimlerinde gördük. Ekrem gibi sabırlı olmak yerine sürekli saldırarak karşı tarafı konsolide ettiğinde bu kazanamaz diye benim oyumu kaybetmişti. Gittim Akşener'e verdim. Bu dürüst ve akıllı insansa Allah dürüst ve akıllı olmayanları korusun o halde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 10 Ocak 2024; 21:58:31 >
-
Üye CHP trolüdür. Bloklayın geçin. Yazdığı cevaplarda kullandığı argümanlar CHP genel merkezinden trollere dağıtılan saçma laflar sadece. Blok!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Lütfen noktalama işaretlerini kullanalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siz bu kafayla devam ediyorsaniz simdiden belediyeler AKP'ye hayirli olsun o zaman! Nerenizle anliyorsunuz Muharrem Ince'yi?
Adam gevsemeyin, AKP bu kez cok guclu adaylar cikartiyor, hala oglunu, akrabasini koymak yerine AKP icin en dogru adaylari koyuyor, hata yapmiyorlar. Bu defa cantada keklik degil secimler diyor.
Sizin yorum: Aaaaaa saraya gitmismis, puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Gercekten algilama sorununda AKP secmeninden hic farkinizin olmadigini gosterdiniz.
52% bir yana, 47% diger yana, e dostlar kalan 1% lutfen aklina mukayyet olsun. Turkiye batmiyorsa o kalan 1%'in yuzu gozu hurmetine batmiyor.
-
Zaten AKP li.
Bu herif ayikken mantıklı konuşuyor. 👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ooooo AKP'ye mi geçtin kral ince
-
Chpliler inceye akpli demiş demek ki ne anlıyoruz bu durumdan gerçek muhalefet liderlerinden biri muharrem incedir
Secimi Erdogan'a hediye eden Dersimli Kemal ve Cetesi Pir'u Pak, ama bu adam secimi oldu bittiye getirip AKP'ye hediye edecek diyen Muharrem Ince AKP'li.
Iste 47%'nin zekasi :D
-
İnce, yeterince rezil olmadın mı? Köyüne dönüp tavuk besleme vaktin geldi de geçeli çok bile oldu yeter la artık. Yalova insanını yanlış temsil ediyor artık…
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X