AKP'nin Ekrem İmamoğlu'nun karşısına Murat Kurum'u çıkarmasına Muharrem İnce, "Bu seçimde hiç hata yapmadıklarını görüyorum. Doğru adaylar tespit ediyorlar. Bence en iyi adayı koydular İstanbul’a." dedi. Sözcü'den İsmail Saymaz’a konuşan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, AKP'nin 2019 yılında yaptığı hatalardan ders çıkardığını, bu seçimlere çok iyi hazırlandığını gördüğünü söyledi. İnce, "AK Parti çok iyi hazırlanıyor. 2019’da büyük hatalar yaptılar. 'Pontus' dediler, İmamoğlu’nu VIP’e almadılar. Bu seçimde hiç hata yapmadıklarını görüyorum. Doğru adaylar tespit ediyorlar." ifadelerini kullandı. "İSTANBUL VE ANKARA'YA EN İYİ ADAYLARI KOYDULAR" Murat Kurum'un ve Ankara için ismi geçen Turgut Altınok'un olası adaylığını değerlendiren İnce "Bence en iyi adayı koydular İstanbul’a. Turgut Altınok da doğru bir isim. Mansur Yavaş’a göre doğru... Ülkücü oyları paylaşırlar." dedi. "İYİ PARTİ İYİ BİR KAYBETTİREN OLACAK BU SEFER" Seçimlerde İYİ Parti'nin durumuyla ilgili önemli ifadeler kullanan İnce "Bir şeyler alacaklar, göreceksin. İYİ Parti iyi bir kaybettiren olacak bu sefer." iddiasında bulundu. "BENİ İBB’YE ADAY YAP' DİYEN, KAMUOYUNUN TANIDIĞI BİRİSİ VAR" CHP ile iş birliği konusunda kapıyı açık bırakan İnce, bir yandan da rest çekti. Gerekirse 81 ilde kendi adaylarını çıkaracaklarını açıklayan İnce, "Ben diyorum ki olmasın. İsim veremem ama 'Beni İBB’ye aday yap' diyen, kamuoyunun tanıdığı birisi var. İstiyor muyum bunu yapmak? Hayır, istemiyorum." dedi. Kaynak: odatv 'En iyi aday...' Muharrem İnce'den 'Murat Kurum' yorumu https://www.odatv4.com/siyaset/memleket-partisi-genel-baskani-muharrem-inceden-murat-kurum-yorumu-120020244 |
'En iyi aday...' Muharrem İnce'den 'Murat Kurum' yorumu
-
-
Bir akp'li konuşsa anca bu kadar konuşurdu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaw bu adam neden utanmadan zorluyor halen Mayıs seçiminde 2018 seçimi gibi 2023 de de yarı yolda bıraktı seçmenlerini ama pişkin pişkin halen yorum yapıyor sen ilk önce seçmenlerini yarı yolda bırakmamayı öngörebil ve öğren ondan sonra kişisel fikirlerini başkası hakkında söylersin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 8 Ocak 2024; 17:51:9 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Anlaşılan Muharrem İnce 'üçüncü yol' olma hedefini bırakmış.Yazık oldu...Herhalde bir gün CHP'nin başına geçeceğini ümit ediyor ama ona o koltuğu kimse bırakmaz.
-
İyi partiye hem kaybettirecek diyor, hem de aday çıkarabilirim diyor. Şantaj yapıyor gibi.
-
Gayet normal konuşmuş konuşmasında bir yanlış göremedim. AKP kağıt üsttünde seçebileceği en iyi adayı seçti Murat Kurum ile. ( Bundan iyisi ALi Yerlikaya olabilirdi ama oda ben istemiyorum belediye demiş. Veya Selçuk Bayraktar flan olabilirdi oda daha siyasete hazır değil. )
Ama Muharrem İnce 18 Mayıs Öncesi gibi değil. Sİyasetini ve rotasını değiştirmiş anlaşılan. Bahane ile CHP'ye kaynaklanmak istiyor benim anladığım. Bunun için onurlu geri dönüş arıyor ama CHP'den ağırdan alıyor gibi. CHP o kadar yanlış iş yapıyor ama genede CHP'yi ve KK sonrası yönetimi ELEŞTİRMİYOR...
Şahsi fikrim İmamoğlu ile iki kere görüştüğünde CHP'ye dönme ve görev sözü aldı. O görüşmeler sonrası İstanbul'da tam destek muhalefetin kalesi olarası tarzı açıklamalar yapmıştı çünkü. Ama Özgür Özel biraz ayak diretiyor gibi. Lakin Memleket partisi yöneticileride söylemlerini değiştirmiş. Geçenlerde parti sözcüsü TV100'de idi bildiğin CHP güzelliyor. Hatta CHP'yi eleştiren Barış Yarkadaş'a yanlış yapıyorsunuz böyle olmaz flan diyor :)
Yani işin özeti Memleket partisi CHP'ye hayırlı olsun geri dönecek anlaşılan. Çünkü hiç belediye başkanı adayı bile aramıyorlar veya açıklamıyorlar yada siyaseten kasmıyorlar.
-
hop ak partiye geçiş yapacak galiba
-
İşte bu yüzden ne İnceye ne Özdağa hiç güvenmiyorum bana çok yapmacık geliyorlar.
-
Bizi 2018'de de 2023'te de yarı yolda bıraktıran Dersimli Kemal ve Çetesi'ydi. Koltuklarını kaybetmekten korkup Muharrem İnce'yi ve Halkın hakimiyetini engellediler! 13,800 Sandığa gözlemci konmadı (4 milyon oy çöpe gitti, belgeleri mevcut)
İyi Parti'ye 15 vekil verip seçime sokmalarına rağmen karşılığında Muharrem İnce'yi destekleyin demediler, Halk TV'ye Muharrem'i yayına çıkarma başımıza bela mı edeceksin dediler. 2023'te de oy bölen sarayın adamı diye linç ettiler.
Azıcık aklını kullan da Dersimli Kemal ve Çetesi'ne prim verme artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 9 Ocak 2024; 21:45:5 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2023 Mayıs seçimleri ilk Avrupa’da yapıldı ve bu şahıs yüzünden kilometrelerce yol gidip zamanını ayıran buna oy kullanan seçmenleri de ne yazık ki Türkiye’de alay konusu oldu ve aradan geçen 1 kaç hafta sonra ise adaylıktan çekildiğini açıkladı şimdi Avrupadaki seçmenlerini bile mağdur etmeyi başarmış birisi Muharrem sende aklını başına alda çünkü farkında isen açılan konu Muharrem ile ilgili kendisi çok öngörülü biri ve oraya buraya yorum yapıyor ve yapmasını biliyorsa biz yapamayacak mıyız kendisi hakkında bizde öngörüsüz biri olup ve destekçilerini yarı yolda bırakan bir insan olduğunu bilmeyenlere burada açıklıyoruz ayrıca beni bir tarafa yamamaya çalışmanda komik çünkü artık ülkemizdeki her bir siyasetçinin kendi çıkarları doğrultusunda hareket ettiğini düşünüyorum ülkemizin durumu ve geleceği hiç birisinin umurunda değil ne yazık ki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 8 Ocak 2024; 19:32:39 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
buna oy veren oy vermesede olur zaten
-
diye konuştu Erdoğan'ın siyasi yasağını kaldırmasından biri olan Baykal'ın öğrencisi. Öğretmeni ne ki öğrencisi ve onun kurduğu partisi o olsun.
2019 başında Chp bunu İstanbul adayı seçmediği için kudurup istifa etti ve bunun acısının halen sürdüğünü dolaylı yoldan kendi ağzıyla itiraf etmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 8 Ocak 2024; 19:18:23 > -
aday iyi genç dinamik başarılı ekonomi biraz olsun iyi olsaydı %60 la seçilirdi ekremin şansı bile yoktu murat kaybederse akp yüzünden kaybedicek başarısız olduğundan değil.
her felakette tatilde balıkçıda olan adama başkana ideolojik plakacı tapkanları atar sadece atam kurdu oy atam kafasında olan tipler.
ekonomi iyi olsaydı ekremin şansı dahi yoktu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Ocak 2024; 19:24:23 > -
Partisinden bir şey olmayacağını anlayınca yorumculuğa mı başlamış?
-
Akıl oyunları yapmadığınıza inanıyorum artık çünkü aklınız hala adamın neden çekildiğini almıyor. Seçime 2 gün kala gereğini yaparız diyerek seçimlere girdi bu adam. Amacı en azından halkın 12%'sine ulaşmaktı. Hatta 15%'leri bile gördü anketlerde. Sonra Dersimli Kemal ve Çetesi Canan, o, bu, hepsi, seçim yardımlarını medyaya ve trollere dağıtarak adama olanca iftirayı atıp sizler gibi sorgulamayan halk kitlelerini adama düşman ettiler. Bir taraf aya yol yaptık desek inanacak seçmeniz var diye övünürken, diğer taraf da vur abalıya deyip vurdurtuyor, seçmeni hiç ya bu abalıya niye vurduk demiyor.
Siz Muharrem'e vura vura oylarını 2%'ye indirdiniz, adam da seçime 2 gün kala çekildi. Tek amacı meclise Atatürkçilerin girmesiydi. Bunu canlı yayında teklif bile edip Babacan'ı ve Davutoğlunu atın, ben koşulsuz bakanlık bile istemeden çekileceğim demedi mi? Buna rağmen CHP 40 tane tarikatçıyı meclşse sokmadı mı!
Her şey aynen böyle olurken sen ve senin gibi halk kitleleri Kemal Dedem 60%'la geliyor masalına büyülenmişçesine bağlatıldı. Al sana Kemal Dedenin iktidarı şimdi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Az önce Muharrem İnce başlığında müthiş bir istatistik gördüm. Muharrem İnce'nin partisinin ülke genelinde aldığı oy 500 bin. İmamoğlu'nun sadece İstanbul'da Binali ve Erdoğan'a attığı fark 800 bin. 'Atatürk gelse indiremez' dediği Kemal'i de tek seferde cin ali tipli bir adayla indirdi. İnce'nin kıskançlığının sebepleri çok açık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Ölüler Görür -- 8 Ocak 2024; 20:2:50 > -
Bence iller el değişecek... Halk kötü yönetim istiyor saygı duymak gerek 0.1 puan fark olsa bile demokrasi böyle bir şey herkes iyi yönetilmeyi ülkenin iyiye gitmesini istemeyebilir.
Ayrıca Muharrem bey neden Ak Partiye katılmıyor?
-
Seni görende Muharremi sütten çıkmış ak kaşık sanır sürekli muhalefete saldırıp sonra millet buna neden laf ediyor diye şaşırıyorsun birde gelmiş muhalif seçmenlere laf ediyorsun adam Fatih Altaylı proğramına çıktı kendi kendisini rezil rüsva etti adam sosyal medya da alay konusu oldu Fatih Altaylı buna partisi ve seçim vaatlerini soruyor bu gidiyor muhalefete saldırıyor en sonunda Fatih Altaylı bile dayanamayıp söyledi konuyu hep muhalefete getiriyorsunuz diye sende akıl olsa zaten bu kadar sinirden köpürüp suratı kızaran kibirli egolu öngörüsüz yersiz yersiz konuşan yarı yolda havlusunu atıp çekilen bir adamın peşinden koşmazdın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 8 Ocak 2024; 20:9:3 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dostum sana bir sır vereyim. Muharrem'i sarayın adamı gibi düşünmeden tüm eleştirilerini baştan dinle. Sonra hanyayı konyayı anlarsın. Sen hala sahte muhalif Dersimli Kemal ve Çetesinin ağzıyla konuşuyorsun. Onları eleştirmek ne zamandan beri muhalefeti eleştirmek oluyor acaba?!?!?! 4 milyon oyun olduğu 13,000 sandığa gözlemci koymayan Canan'ı eleştirmek mi yoksa kafasına göre Atatürk düşmanı 40 vekili meclise sokturan Kemal'i eleştirmek mi, hangisi muhalefeti eleştirmek bir söyle de bilelim!
Dipnot: Fatih Altaylı Güyya rezil etmiş ya Muharrem'i ve hatta hüç öngörülü değilmiş ya Muharrem. Seçimden sonra o Fatih Altaylı ve üstüne Fatih Portakal a.... s.... Kemal'in. Demekki en başta Muharrem Haklıymış. Keşke aklınızı 10% fazla kullanabilseniz. Siz trol değil sadece zayıf insanlarsınız. Sana elindeki et zehirli, sakın yeme, kasap siyanür katmış delirmiş desem, sen o eti atarsın. Alır ben yerim. Size yapılan hep bu. Buna nasıl izin veriyorsunuz? Hep kandırılacak mısın dostum? Kendine gel artık, inanma şunlara, birey ol! Muharrem Sarayın adamı olsaydı tek adayla secime girelim derdi. Muharrem hep ne dedi? Seçime sadece 2 adayla girilirse Erdoğan alır, CHP yine Ekmeleddin'de olduğu gibi oldu bittiyle seçimi hediye edecek, aman inanmayın, ben de adayım. Çok aday olursa AKP'den oy çalarız, 50%'nin altına düşerler dedi. Kemal çıldırdı eyvah bu defa AKP'ye kazandıramayacaz şu adamı susturun diye emir verdi. Bak şimdi, Sinan seçime girmeseymiş de sadece Dersimli Kemal'le Erdogan girseymis, Erdoğan ilk turda alıyormuş. Sinan ilk turda cekilseydi AKP'den caldigi oylar geri Erdogan'a gidecekti ve Dersimli Kemal'in plani calisacakti, ilk turda Erdogan'a hediye edeceklerdi. Ağzını açacaksan bunlara cevap ver o zaman.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 6 Şubat 2024; 23:9:35 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
🙂 O zaman sende buna cevap ver seçimden sonra chp de ne değişti de Muharrem buralarda fink atıyor o kadar ekşi ekşi konuşup sonra bir öyle bir böyle olunmaz insanın bir dik duruşu ve omurgası olur be arkadaş benim bildiğim omurga sürekli bir o yana bir bu yana dansöz gibi kıvırtmaz demek ki sizde omurgasızlık hayat felsefenize işlemiş
www.ntv.com.trMuharrem İnce'den CHP'ye iş birliği uyarısıhttps://www.ntv.com.tr/turkiye/muharrem-inceden-chpye-is-birligi-uyarisi,0M6MLFx1aECQoBRidnFPCg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 8 Ocak 2024; 21:33:21 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bir akp'li konuşsa anca bu kadar konuşurdu.
|
Bizi 2018'de de 2023'te de yarı yolda bıraktıran Dersimli Kemal ve Çetesi'ydi. Koltuklarını kaybetmekten korkup Muharrem İnce'yi ve Halkın hakimiyetini engellediler! 13,800 Sandığa gözlemci konmadı (4 milyon oy çöpe gitti, belgeleri mevcut)
İyi Parti'ye 15 vekil verip seçime sokmalarına rağmen karşılığında Muharrem İnce'yi destekleyin demediler, Halk TV'ye Muharrem'i yayına çıkarma başımıza bela mı edeceksin dediler. 2023'te de oy bölen sarayın adamı diye linç ettiler. Azıcık aklını kullan da Dersimli Kemal ve Çetesi'ne prim verme artık. |
Yaw bu adam neden utanmadan zorluyor halen Mayıs seçiminde 2018 seçimi gibi 2023 de de yarı yolda bıraktı seçmenlerini ama pişkin pişkin halen yorum yapıyor sen ilk önce seçmenlerini yarı yolda bırakmamayı öngörebil ve öğren ondan sonra kişisel fikirlerini başkası hakkında söylersin
|
Benzer içerikler
- fissler boykot mu
- konut kredisi forum 2024
- cumhurbaşkanı resmi nerelere asılır
- suriye araba sitesi
- filistinin türkiyeye yaptıkları
- devletin ücretsiz yazılım kursu
- atatürk filmi
- reeder nerede üretiliyor
- e devlet plaka kayıp başvurusu
- disney plus üyelik iptali
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X