Bildirim
* * * * En İyi ADSL Modem Hangisi ? * * * *
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
CNET 4 PORT ETHERNET ADSL ROUTER AL KEYFİNE BAK 22 GÜNDÜR 24 SAAT AÇIK NE ISINMA VAR NEDE KOPMA VAR.
-
fahiş fiyat !
ehehueh -
merhaba
pikatel quatret aldım. 4 eternet portlu. çok ama çok kolay bir kurulumu var. hatta şaşırdım bile. iki bilgisayara bağlanmasıda çok kolay oldu. fiyatı da vatan da 72$+kdv 12 taksit ile. bağlantıda da sorun yaşamadım. güzel yani -
US Robotics(WAP+Router+ADSL+Gateway+....) en son 150$+kdv idi... -
LINKSYS WAG54G KABLOSUZ ADSL MODEM +LINKSYS WMP54G WIRELESS PCI ETHERNET KARTI -
asus usb combo hem usb hem ethernet ethernetle perfonmance cok ii dir.fiyatı 110 milyn civarı tavsiye ederim -
CNET ADSL ETHERNET ROUTER 4 PORT MODEM AL DERİM. 61$+KDV 25 GÜNDÜR 24 SAATTİR AÇIK HİÇ BİR SORUN YOK. -
origo derim iki aya yakın zamandır kullanıyoruz hiç bi problem cıkmadı ozellikler zoom ile aynı kalıte olarak da zoom ile aynı -
iyide zoom için kaliteli deil diyolar....
ben zyxel ald1m tawsiye edecek kadar kullanmad1m ama simdilik sorunsuz 1 gündür aç1k ama s1s1nma s1f1r denecekkadar az , kurulumuy kolay yönetmesi kolay, ee daha ne isterim :) -
Zyxel
-
www.milyoner.net/ugur adresinde arkadaşın anlattığı modemin aynısını aldım
110-120 civarında milyon olarak
2 aydır açık 24 saat ne ısnma var ne de kopma
perforamanslı bi alet.....
Ben memnunum..... -
bukadar çok seçenekten birini seçmek oldukça zor olucak... -
ZYXEL bu forum sayesinde 1. tercihim oldu sonra lnksys -
bende ınca amx ca81r modem var su ana kadar sorunsuz calısıt hıc bı problem yasamadım ancak kurulumu bıraz tesaduf oldu kurulumuna yardım eden arkadaslar bana e-con tavsıye ettıler 60$ cıvarı fıyatı var -
İyi ya herkes modeminden memnun. Demek ki ADSL modem üreticileri iyi çalışmış bravo demek gerekir.
Ben de GEEK PRO-MAX UE4 modemimden gayet memnunum. -
GEEK PRO MAX UE1 VAR
MEMNUNUM -
fahiş fiyat derken ne kadar mesela ? -
quote:
Orjinalden alıntı: mewluth
İyi ya herkes modeminden memnun. Demek ki ADSL modem üreticileri iyi çalışmış bravo demek gerekir.
Ben de GEEK PRO-MAX UE4 modemimden gayet memnunum.
evet gerçekten böyle olmasaydı adsl modeminden şikayet eden onlarca uzun kuyruklu topicler görürdük...acaba modemler mi iyi yoksa sistemmi iyi yada iyi çalışıyor.... -
EN İYİ MODEM MADDİ GÜCÜNÜN YETTİĞİ MODEMDİR AMA DİKKAT ET AYNI MARKA OLUPTA PAHALI SATANLARDA VAR.KAZIKLANMA SAKIN
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STARTEM -- 30 Ekim 2004, 11:26:11 >
Benzer içerikler
- 1.1.1.1 1.0.0.1
- bu ağ yakındaki diğer birçok ağ tarafından kullanılmakta olan wi-fi kanallarında çalışıyor ne demek
- uzak aygıt veya kaynak bağlantıyı kabul etmeyecek
- bu ağa bağlanılamıyor
- ortak ağ kurma
- nvidia h100
- hotspot ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X