Bunlar islemci deil ki 2.8 ghz'i celeron'u, 64 bit'i falan olsun. en ucuzu da en pahalisi da ayni hizla downoad ediyor (hatta bagli olarak) dolayisiyla da hepimizin alti kuru keyfi yerinde.
quote:
Orjinalden alıntı: hp640c
Bunlar islemci deil ki 2.8 ghz'i celeron'u, 64 bit'i falan olsun. en ucuzu da en pahalisi da ayni hizla downoad ediyor (hatta bagli olarak) dolayisiyla da hepimizin alti kuru keyfi yerinde.
+1
yalnz bu tek kullanıcılı bir pc için geçerli 1 den fazla pc'ye sadece modem ile switch hub falan kullanmadan internet verilecekse modem önemli...
ayrıca usb modemleerin hepsi aynı yani biri 30 diğeri niye 80 dolar dersen pazarlama şekli öyle ikisindede aynı hızı alırsın
Bende CORECESS3112 var memnunum hiç sorun çıkarmadı... Corecess kullanıpta sorun çıkaran varmı acaba?
quote:
Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD
iyide zoom için kaliteli deil diyolar....
ben zyxel ald1m tawsiye edecek kadar kullanmad1m ama simdilik sorunsuz 1 gündür aç1k ama s1s1nma s1f1r denecekkadar az , kurulumuy kolay yönetmesi kolay, ee daha ne isterim :)
+1 Zoom kullanıyorum ve memnun değilim... Zyxel
yaw bende adsl alacam ama gereksiz şeler istemiom sadece hızlı internete bağlanmak istiom bu ethernet işi nedir hiç annamadım bi annatabilirmisiniz
asus alın geçin yada çok ucuz isterseni onixon alın bunlardan daha ucuzu yok önemli olan bi sorun oldumu probelmi çözmek.... Benim anakart+modem+cd-rw falan asus ve çok memnunum
onixonda güzel al kullan ikiside iyi ev kullanıcıs isen usb yada esb+ethernet alabilirsin bi fark yok artık..
Ben Linksys wag54g kablosuz modem ile linksys pcmcia kartı aldım. Kablosuz bağlantıı çok sorunlu, bu cihazı tavsiye etmem
inca nasıl blen varmı
inca problem çıkarttı diye konuşuyordu benim bilgisayarcım yani inca yerine onixon al derim...
Bu ısınma problemi konusu nedir? Ben bilmiyorum. Yaşayan arkadaş varsa anlatırsa iyi olur. Belki bende aynı problemi çekiyorumdur da farkında değilimdir.
bazı modemler ısınıyor kimisi fazla ısınıyor arkadaşlar ondan bahsediyor.....
Benim modem 2 aydır full açık ısınma diye bişey yok...
Peki bu ısınmanın başka bir etkisi var mı? Bağlantı kopması yavaşlama falan.
Bir etkisi yoksa bir önemi yok. Bence maksimum modemin devreleri yanar ki böyle bir durumda da garantiden modem değiştirilir.
quote:
Orjinalden alıntı: ccuneyt
çok fahiş fiyatlı olmayan kolay kurulumlu bi adsl modem arıyorum usb mi almalı yoksa ethernet girişlimi? ve kablosuz lan içinde kullanabileceğim bi alet varmı yani hem adsl modem hemde acces point gibi ???
mc8000u-s kullanıyorum econ marka usb modem hiçbir sorun pürüz yaşamadım he bikez oldu farklı kullanıcı adı ile balanılıomu die bakim demiştim balanamadım daha bi instal yaptım bitti iş... çok rahat ve kullanışlı tabi tek pc için
valla annem odaya girdiginde koku aldigini söylüyor heralde isinmadan dolayi kokuyor ama ben hissetmiyorum burnum alisti herhal.
Piyasadaki en iyi adsl modem tartismasiz zoom x4 dür....
quote:
Orjinalden alıntı: emregunsel
Piyasadaki en iyi adsl modem tartismasiz zoom x4 dür....
bakalım zooomdan daha pahalı modem başka ne var.....
Ne den kimsede AZTECH DSL305EU ETHERNET COMBO USB MODEM yok çokmu kötü yav??? ben kullanıyom sorun yaşamadım
zoom 5510 kullanıyorum ve gayet memnunum...
bende datron var idare ediyoz işte...
zoom x5 kullanıyorum.bilgisayar 7/24 acık ve hicbir sorunla karsılasmadım.tavsiye ederim.