Şimdi Ara

* * * * En İyi ADSL Modem Hangisi ? * * * * (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
17.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • U.S Robotics 9105 4 port modelini kullaniyorum. Bence 70$ civari fiyatiyla super bir modem.
  • ZOOM X4 ile ZOOMx5 arasindaki tek fark +1x dir zuhaaaahaaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: judge

Ben Linksys wag54g kablosuz modem ile linksys pcmcia kartı aldım. Kablosuz bağlantıı çok sorunlu, bu cihazı tavsiye etmem

arkadasıma katılıyorum..ıllakı kablosuz olsun dersenız bı hızmette lıder olan d-lınk alın arkadaslar...www.dlink.com.tr bır goz atarsınız ozellıklerıne... herkes bence kendı butcesıne gore en ıyısını almalı...

kolay gelsın....
  • yapma ya ikazınızı dikkate alalım sorunlar ne mesela yazarsan
  • Linksys'yi ancak robotics ile kıyaslayabilirsiniz bu modem sadece ev kullanıcıları için değil orta büyüklükteki bir çok işletme için bile tavsiye edilen bi modemdir zoom ile filan kıyaslamak haksızlık olur.. kablosuzda bir sorunu varmı bilmiyorum ben zaten kablolu kullanıyorum ve mükemmel bir modem...
  • Arkadaşlar modem konusunda benim de acil yardıma ihtiyacım var,çünkü kafayı yemek üzereyim. Açıkçası forumda cevap bulabilmek için arama da yaptım ama tam olarak bir sonuca varamadım. O yüzden tekrar ediyorsam da kusura bakmayın. Bir haftadır bilgisayarcıları gezip duruyoruz ve herkes farklı bi şey söylüyor. Kafam çok karıştı, lütfen en kısa zamanda yardım edin.
    Sorum şu: ADSL 256K bağlantısı için ev kullanımına 2 ayrı bilgisayarı bağlayacak hızlı,kolay kullanımlı, netten düşmeyen bir modem arıyorum.Ancak shareware (Kazaa gibi) programları sorunsuz çalıştıracak, her türlü download, upload yapabileceğimiz (oyun,müzik,film vb.), güvenlik konusunda da iyi bir modem. Bu şekilde ayrıntılı sormamın sebebiyse birisi firewall shareware programlara girmez derken birisi diğeri firewallsız sakın alma,bug,virüs yağar diyor. Kimisi firewall istenirse devredışı bırakılır derken diğeri çok zor evde yapamazsınız diyor.Zoomlarda çok sorun yaşandığını söyleyenler var, özellikle son gelen parti genelde sorunluymuş.Pikatel,inca c-net gibi daha uygunfiyatlı modeller var ama nasıllar bi fikrim yok. Robotiks,xentino falan diye de bi sürü model gösterdiler.D-Link iyiymiş ama onun da sadece tek portlu modelleri var. NOLUR bu konuda ACİL yardım edin, evde kullandığınız ya da arkadaşlarınızın kullanıp memnun olduğu, bu özelliklerde bi modem tavsiye edin. YOKSA vazgeçeceğim ADSL'den falan:(((((
    Bir de özellikle zoomda shareware ve güvenilir olmayan sitelerden tanımama sorunu yaşanıyormuş diyorlar. Bu doğru mu?
    C-nette firewall yokmuş, bunun güvenlik açısından (virüs,bug, kredi kartı kullanma vb.) bir dezavantajı var mı? firewall software yüklenerek ya da antivirüs programları ile halledilir mi?
    İŞLETİM SİSTEMİmiz şu anda Windows 98. Yakında yeni bilgisayar alıcaz o XP olur herhalde.
    EThernet kartı yok ama kolay takılıyormuş o sanırım.
    NOLUR KAFAYI YEMEDEN ÖNCE YARDIM EDİN ARKADAŞLAR

• quote:

Orjinalden alıntı: §cuLPtuRe®

Bende CORECESS3112 var memnunum hiç sorun çıkarmadı...
    Corecess kullanıpta sorun çıkaran varmı acaba?

Ben de aynısını kullanıyorum. Hiç sorunum olmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .

quote:

Ben de aynısını kullanıyorum. Hiç sorunum olmadı.

Aynı modemi ben de kullandım. Tek kelime ile harika sorunsuz bir modem..
  • ethernet kartı ile diğer bilgisayardan internete girilebilir mi?

ben girilir diye biliyorum...
  • Birinin iyi dediğini diğeri kötü diyor. Sağolun hem bana hemde arkadaşa bayağı bi yardımcı oldunuz. Benim görebildiğim ve araştırdığım kadarıyla Asus Zyxel ve US roboticks en çok tutulanlar. Diğerleride kötü değil ama kullanıma göre tercih belirleniyor elbet.
  • Arkadaşlar USB modem alıcaksanız Onixon derim başka bişey demem. fazla para vermeye ne gerek var. Önemli olan az fiyata çok iyi iş görmesi yani onixon.ben aldım babalar gibi.kurulumuda çok kolay performansıda.
  • quote:

Hemde nasıl sorunlar vardı anlatamam o modem bana uzak olsun kesinlikle
    Zaten Elkotek o modemden daha satmıyor problemleri yüzünden problemleri
    yazılımsal driver problemleri var çıkan problemler karşısında artık dayanamamışlar
    adamlar yeni driver yazınlar diye Corecess firmasına Kore'ye
    adam yollamışlar biliyormusunuz??arkadaşım Elkotekte çalışıyor ordan biliyorum

Şimdi Alcatel Speedtouch 330 kullanıyoum canacar gibi
    2dk kur kullan hiç ayara gerek yok kesinlikle kalite boşa fiyatı yüksek değil
    fiyatı 50£+kdv AY Bilgisayar da bence çok iyi düşün ve ALCATEL al
    Sadece bir kere modem almış olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cisco -- 11 Aralık 2004, 2:36:47 >

• Sana bişey diym herkes kendi modemini tavsiye eder çünkü genelde adsl modem ler sorn fazla çıkarmaz ben millete uyup kendiminkini tavsiye edcm geek ue/4
  • quote:

Orjinalden alıntı: moongirl

Arkadaşlar modem konusunda benim de acil yardıma ihtiyacım var,çünkü kafayı yemek üzereyim. Açıkçası forumda cevap bulabilmek için arama da yaptım ama tam olarak bir sonuca varamadım. O yüzden tekrar ediyorsam da kusura bakmayın. Bir haftadır bilgisayarcıları gezip duruyoruz ve herkes farklı bi şey söylüyor. Kafam çok karıştı, lütfen en kısa zamanda yardım edin.
    Sorum şu: ADSL 256K bağlantısı için ev kullanımına 2 ayrı bilgisayarı bağlayacak hızlı,kolay kullanımlı, netten düşmeyen bir modem arıyorum.Ancak shareware (Kazaa gibi) programları sorunsuz çalıştıracak, her türlü download, upload yapabileceğimiz (oyun,müzik,film vb.), güvenlik konusunda da iyi bir modem. Bu şekilde ayrıntılı sormamın sebebiyse birisi firewall shareware programlara girmez derken birisi diğeri firewallsız sakın alma,bug,virüs yağar diyor. Kimisi firewall istenirse devredışı bırakılır derken diğeri çok zor evde yapamazsınız diyor.Zoomlarda çok sorun yaşandığını söyleyenler var, özellikle son gelen parti genelde sorunluymuş.Pikatel,inca c-net gibi daha uygunfiyatlı modeller var ama nasıllar bi fikrim yok. Robotiks,xentino falan diye de bi sürü model gösterdiler.D-Link iyiymiş ama onun da sadece tek portlu modelleri var. NOLUR bu konuda ACİL yardım edin, evde kullandığınız ya da arkadaşlarınızın kullanıp memnun olduğu, bu özelliklerde bi modem tavsiye edin. YOKSA vazgeçeceğim ADSL'den falan:(((((
    Bir de özellikle zoomda shareware ve güvenilir olmayan sitelerden tanımama sorunu yaşanıyormuş diyorlar. Bu doğru mu?
    C-nette firewall yokmuş, bunun güvenlik açısından (virüs,bug, kredi kartı kullanma vb.) bir dezavantajı var mı? firewall software yüklenerek ya da antivirüs programları ile halledilir mi?
    İŞLETİM SİSTEMİmiz şu anda Windows 98. Yakında yeni bilgisayar alıcaz o XP olur herhalde.
    EThernet kartı yok ama kolay takılıyormuş o sanırım.
    NOLUR KAFAYI YEMEDEN ÖNCE YARDIM EDİN ARKADAŞLAR

Öncelikle sakin ol ne alırsan al senin için kötü olmaz bir hafta içinde beyenmedin gidip geri verebilirparanı hemen alabilirsin ancak kanun böyle diye kşedeki bilgisayarcı amcadan alırsan yatar üstüne haberin ola yani büyük kurumsal bir yerden al (karizma,gold,vatan,teknosa gibi) iki makina bağlıycaksın bu iki makinaa genelde aynı anda internette oluyorlarsa sadece USB modem alıp makinaların birinden diğerine paylaştırmak mantıklı ancak eğer her makina istediği zaman internete bağlı olmak istiyorlarsa o zaman çok portlu bir cihaz almanız uygun olur.Virus konusunda ADSL modemin varsa zaten ciddi bir virus yazılımı krmanı ve kullanmanın gerek olduğunu bilmelisinayrıca aldığın modemin firewallı yoksa çok soundeğil Sygate Personal Firewall gibi makinayı kasmayan firewall yazılımlardan kurar kullanırsın sorun kalmaz aynı işi görür.
    Hangi marka diye tavsiye istersen:bu konuda zyxel ve Alcatele bir bak derim fiyatları diğerlreine göre yüksek ancak içindeki chipsetleri diğerlerinden farklı diğer tüm modemler aynını kullanıyor sadece bir takım özellikler ve dış yüzeyleri farklıdır.Bu söylediklerimide göz önüne alırsan diğer modemlerde markanın çokta fark etmeyeceğini anlayacaksın bu arada aldığın modemin dağıtıcısının modem için Help Desk(Teknik Yardım) verip vermediğine bak bu çok önemli problem yaşadığında bunu halledebilecek muhatabın lur kolay gelsin

• ZOOM X4 hem firewall hemde rooter özelliği var. Memnunum 1 senedir 24 saat açık hala tık demedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: bahadir_bado

ZOOM X4 hem firewall hemde rooter özelliği var. Memnunum 1 senedir 24 saat açık hala tık demedi

en cok bozulan modemlerden birisi.. normalde adsl modemler fazla sorun cıkarmazlar ama zoom x4 bozuk cıkan ya da kolayca bozulan tek modem diyebilirim. sadece bu forumda bile onlarca ornegi var.

aslında zoom kaliteli bir firmadır sonucta arkadasında hayes gibi bir isim var ama bazı modemleri hatalı uretiliyor sanırım.....

o yuzden biraz şans işi diyorum... ve bu riske girmeye deger mi bilmiyorum.. ben olsam girmem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surfer -- 11 Aralık 2004, 5:03:13 >
  • zoom x4 hoş bir modem valla 6 aydir kullaniyoruz ufak defek sorunlar dişinda kullanimi kolay ve rahat tavsiye ederim
  • ya 48 dolarada modem var acayip ucuz modemlerde var ama işimi görsün yeter diosan 5510 ayarında bişey öneriririm
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.