Şimdi Ara

En İyi Antivirüs Programı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • OnurCan1903 kullanıcısına yanıt
    Bu konuda ESET NOD32 kasmas hafiftir ama koruma düzeyi ( zararlı teşhisi ) diğerleri kadar iyi değildir. Panda Cloud deneyebilirsin. Vipre Security, Avira diğer seçenekler. Bitdefender PLUS sadece özellik olarak koruma açısından diğerleri ile aynı tarama motorunu kullanır ama İnternet Security içerisinde çift yönlü Güvenlik duvarı modülü vardır haliyle sistemde daha çok kendini hissettirir. Veri trafiğini tarar. Daha çok sistem üzerinde hakimiyet kurar. Web koruma tarama özelliği bu yavaşlamaya neden olabilir. Microsoft SE asla belli başlı antivirus programları ile mukayese bile edilemez bence yetersiz bir program, kıyas bile kabul etmem. Veritabanı Bitdefender'ın çok iyi, kendini çok fazla geliştirdi. Virus silme işleminde de başarılı.
    Bit defender derim

• Bitdefender kraldır.
  • Kaspersky, Norton, Bitdefender, Eset bence şu an için en iyi ücretli antivirüslerdir. Ücretsiz ise 360 Total security, Avira, Avast ve panda kullanılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keskin niyo -- 14 Ocak 2016; 13:50:27 >
  • S.a en anrivirus deil ama malwarebytes diyecem. Neyse vide bi sorun olacak. Ben malvarevytes ile 3 saattir tarama gapiom. Hala bitmedi ve ben 122 zararlı buldum. Şimdi ben taramayi bitirip direk o 122 virüsü nasıl dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle Malwarebytes antivirüs değildir.Arada sırada Malwarebytes ile tararsanız iyi olur.Ben şahsen ücretsiz olarak Avast!, ücretli olarak Eset ile BitDefender önermekteyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güçlü bir donanıma sahipseniz kesinlikle KASPERSKY !
    Ve internet üzerinden makul key fiyatlarına bulabilirsiniz.
  • Eset Nod32
  • Kaspersky

• BitDefender free sürümü de iyidir. Kaspersyknin bulamadığı virüsleri bulduğundan beri favorimir kendileri. Tabi kinucretli sürümler daha iyidir ama nerelere girip çıktığını sabit torrent falan kullanıyorsanız free sürüm de yeterlidir

• Şahsi fikrime göre eset ve emsisoft diyorum. Ama düşük sistem kaynağı kullanan webroot da gayet uyumlu ve koruma olarak ideal seviyede oyun ağırlıklı kullanılan bilgisayarlar da düşük sistem kaynağı tüketsin diyenler için listenin başında yer almalı ama bu diğer büyük antivirüs firmaları gibi en yüksek koruma sağladığını düşünmüyor ve görüyorum. Bu zaten göreceli bir konu . antivirüs firmaları belirli standartlar dışında ilgisini çekmek istediği profildeki kitlelere göre programlarını şekillendiriyorlar. Bunun dışında Windows içerisinde dahili olarak gelen güvenlik yazılımıda güncel kullanıcı için yeterli sonuçta en iyi antivirüs kendinizsiniz. Ama ben antivirüs değilde yanda benim gözüme batmadan çalışan ama beni güncel zararlılardan da korusun yada antivirüs yanına aktif çalışan Türk kökenli zemena anti-loger(yeni sürümde artık antimalware da bulunmakta ) pasif olarak hitman pro ve malwarebytes kullanabilirsiniz

• Tabii ki Norton internet security.
  • Ev kullanıcıları için Symantec Norton Security en iyisidir. Kurumsal içinde en iyisi Symantec Endpoint Protection'dır. Kısacası Symantec ürünlerinden şaşmayın.
  • Sisteminiz donanımsal olarak zayıf ise eset, sisteminizin donanımı güçlü ise kaspersky internet security
  • Bu konu ücretli vede ücretsiz olarak ayırmak gerekli
    Ücretsiz Avast free
    Ücretli Norton

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyi antivirüs Programı bence Dr.Web'tir.Rus markası olan Dr.Web Hackerlarıyla meşhur Rusları firmalarında çalıştırarak en güncel virüsleri yok etmeye yönelik sistemler geliştiriyor.İnternetten indirilen Antivirüs programları ise arka planda sandığınız gibi güncelleme falan yapmıyor,sadece kendinizi kandırıyorsunuz.Mademki internetten indirmek yeterliyse neden bu ücretler ödeniyor diye düşündünüz mü?Antivirüsleri faturalı kutusunda isteyen arkadaşlara yerlerine giderek yada online kurulumu sağlıyor,teknik destek garantisi veriyoruz.ilgilenen arkadaşlar mail atabilirler.Ücret 80 tldir. hakanakkus25@gmail.com
  • En iyi antivirüs Programı bence Dr.Web'tir.Rus markası olan Dr.Web Hackerlarıyla meşhur Rusları firmalarında çalıştırarak en güncel virüsleri yok etmeye yönelik sistemler geliştiriyor.İnternetten indirilen Antivirüs programları ise arka planda sandığınız gibi güncelleme falan yapmıyor,sadece kendinizi kandırıyorsunuz.Mademki internetten indirmek yeterliyse neden bu ücretler ödeniyor diye düşündünüz mü?Antivirüsleri faturalı kutusunda isteyen arkadaşlara yerlerine giderek yada online kurulumu sağlıyor,teknik destek garantisi veriyoruz.ilgilenen arkadaşlar mail atabilirler.Ücret 80 tldir.Yine cep telefonlarınıza da antivirüs programını hediye olarak kuruyoruz. hakanakkus25@gmail.com
  • NORTON
  • Ücretli ise Bitdefender
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.