Bildirim
En iyi bilgisayar mühendisi bile zabıtadan az kazanıyor
Dot 5. Nesil Pil - Taşınabilir Şarj İstasyonu Pil Aksesuarları 16 Saat Çalma Süresi ile Kablosuz Pil İstasyonu (Nokta Aygıtları Olmadan) (Siyah) : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B09GFRP3G9
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Xxxxsan isimli sirketlerin başlangıcı 12 aya vurunca 68-77 arasi su an ne 45i
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nissan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam o kadar değil
Oralar köpek gibi çalıştırıyor bu arada ve bildiğin kast sistemine sahip yerler. birbirlerine ezme ve aşağılama bayağı oluyor
-
adamın torpili olsa zaten okumnaz. herkesin belediyede dayısı ya da amcası yok maalesef
-
O kadar yoğunlar ki 1.5 saat aralıksız telefon acabiliyorsun (nereden bildigimi sormayin)
Ben bunlarin 2sinde staj yaptim, giris isi olarak efor maas acik ara en iyi sirketler bunlar
benim gördüklerim öyle değildi, ayrıca 1.5 saat telefonda konuşma olayı da hiç mantıklı değil bu kadar ciddi kurumlar için. sanki çok gevşek bi ortamı varmış gibi anlatıyosun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X