CAMERON HARİKASI TERMİNATÖR GİBİ FİLM VARMI.FİLMDE MANTIKSIZ HİÇ BİŞEY YOK BİLİMKURGU DEDİĞİN BİRAZDA GELECEKTEN HABER VERMELİ.DEVİR BÜYÜK ÖLÇÜDE İNSAN GİBİ DÜŞÜNEBİLEN MAKİNELERE DOĞRU GİDİYOR.BU TERMİNATÖR DE YILLAR ÖNCE ANLATILMIŞTI
Dark City (Gizemli Şehir) Blade Runner (Bıçak Sırtı) Equilibrium (İsyan) The Thing (Şey)
quote:
Orjinalden alıntı: forrestall
dünya takımı fenerbahçe
the island'ı nasıl unutursunuz.
Matrix serisi güzeldi..
starwars
turist ömer uzayda
kızıl gezegen çok hoşuma gitmişti..
star wars ları abartılı buluyorum.
bir de dünyanın merkez çekirdeğine giden bir gurup bilim adamı vardı cure mi ne galiba bir araçla gidiyorlardı güzel fildi o da.. çekirdeğin dönüş istikametini falan değiştiriyorlardı..
star wars ve matrix
BACK TO THE FUTURE 1-2-3 TABİKİ
Blade
tüm star wars serisi ve matrix serisi, terminatör 1 ve jurassic park 1 de beni çok etkileyenlerden...
the island
Tüm yazılanları okuyamadım, mutlaka birileri yazmıştır ama olsun ;
Total Recall (Gerçeğe Çağrı) bence gelmiş geçmiş en iyi bilimkurgu filmlerindendir..Özellikle kurgusu mükemmeldir.. Ayrıca yazılanlar kadar popüler olmayan hatta pek bilinmeyen Event Horizon (Ufuk Faciası) da güzeldir..
Gelecege Donus serisi
Neredeyse beğendiğim tüm filmler yazılmış.
Lost in Space de bence çok güzel bir film. İlk izlediğimde bu filmi sinemalarda nasıl kaçırdım diye çok şaşırmıştım.
Benim sıralamam;
2001 Space Oddsey (giriş bölümü, müzik, zamanını aşmış gerçekçilik ve teknik - tam anlamıyla bir şaheser ve deha ürünü)
Blade Runner
Planet of Apes - 1968
Alien
Lost in Space
The Think
Minority Report
Terminator-2
Bicentennial Man
A/I
Star Wars 5-6-7
Predator
BENCE HİÇ TARTIŞMAYALIM STAR WARS TABİKİ
ARNOLD SHAWAZENEGER 'İN TOTAL RECALL (GERÇEĞE ÇAĞRI) FİLMİNİ İZLEMEYEN BİLİM KURGU İZLEDİM DEMESİN.