Şimdi Ara

En iyi çay markası hangisi? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.477
Cevap
67
Favori
568.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mevlana çay iyi ama tadı biraz eksik gibi sanki? yoğun, kendini hissettiren bir tadı yok. ne dersiniz?
  •  En iyi çay markası hangisi?
  • Yarım kilo Çaykur Tiryaki ile yarım kilo Altınbaş Çayını karıştırıp denemenizi tavsiye ederim. Tomurcuk isteğe göre demleme esnasında bir tutam atılabilir. Ama tomurcuk bir süre sonra keyif vermemeye başlıyor. Ara sıra kullanmak en güzelidir.

Bu arada geçen hafta lipton siyah inci denedim. Beğenmedim.

Porselen demlik, mangal imkanlarınız varsa ohhh keyfe bak
  • RİZE:DOĞUK ÇAY:

ÇAYKUR EN İYİLERİDİR

LİPTON BİDE
  • BİM'deki Berk Çay hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Bizim aile Karali diye bi çay markasına veriyo çayları kesip.Paket halinde alıyorlar ordanda, içtiğim en güzel çay oydu.Gerçi ordan direk taze taze çıkıyodur ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Françuezli Ançuez

Bizim aile Karali diye bi çay markasına veriyo çayları kesip.Paket halinde alıyorlar ordanda, içtiğim en güzel çay oydu.Gerçi ordan direk taze taze çıkıyodur ama

Sen suyum gözündeymissin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewre

quote:

Bizim aile Karali diye bi çay markasına veriyo çayları kesip.Paket halinde alıyorlar ordanda, içtiğim en güzel çay oydu.Gerçi ordan direk taze taze çıkıyodur ama

buyur ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dewre

quote:

buyur ?

Yani sen tarlanın içerisindeymişsin demek istedim.

• valla biz direk çaykur'un fabrikasından alıyorduk bu sene alamadık , marketlerden aldıklarımızda bir türlü tutturamadık çay ayarını
  • http://www.cayeksperi.com.tr/index.php?islem=urun&u_id=955

Bu Cchadolar nasıldır beyler? İçen yada aroma tavsiye edecek olan var mı?
  • Lipton

• Lipton sallama
  • chado iyi bir marka. ürünleri kaliteli. ama bir çok çeşit ürünü var.

çay dükkanı'ndan earl grey aromalı chado beyaz çay almıştım mesela, nefis bir çaydı.

sizin link verdiğiniz çay, rooibos. kırmızı çay diye de biliniyor. afrika menşeili. ama bu bildiğimiz çay bitkisinden üretilmiyor. başka bir bitki.

chado'nun yaseminli yeşil çayı da çok güzel mesela. yeşil çay seviyorsanız denemenizi öneririm.

yaseminli yeşil çay demişken, chado'nunki pahalı olduğu için beta'nın teneke kutuda satılanı almıştım o da gayet iyi dem vermişti.

sevdiğiniz çaylardan örnek verirseniz, daha net bir cevap vermek mümkün olabilir.
  • çaykur'un fabrikada sattığı çay ile marketlere verdiği çay arasında dağlar kadar fark var maalesef :(
  • doğadan altın yaprak var ama bulmak zor sadece 250 grlık var tadına bakın bir daha unutmak zor ama pahalı biraz
  • Lipton İlk Hasat'ı denedim. Beğendim. Keyif çayı. Yoğun bir lezzeti var. Demlenme süresi diğer çaylara göre hayli kısa. Demledikten 15 dakika sonra içmek lazım.
  • Kahvaltılarda seylan mı ne kaçak çay diye geçenlerden içiyorum ama kahvaltı harici kahve akar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leopard26

Lipton yellow label kullanıyoruz şuan
    gayet iyi tadı var

%75 yellow label %25 de çaykur kamelya harmanını denemenizi tavsiye ederim.
  • esvet diye bir çay markası var duydunuz mu bilmiyorum ama çayı harikadır
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.