Şimdi Ara

EN İYİ DİŞŞŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar diş hekimliği yazacağım iyi bir diş hekimi olmak istiyorum bunun için pratik çok önemli sıralamam 5 bin pratik hangisinde en iyidir hacettepeyi düşünüyorum ama acaba o da teoriğemi yüklenmişdir tanıdığınız bildiğiniz insanlara sorun LÜTFENN özellerde olabilir bu arada

• Ilk 2013te acilmis bi konu vardi dis isteyenler mutlaka okumali diye orda bi dekan (tam olarak hatirlayamadim farklida olabilir gorevi) en iyisi hacettepe ama olanaklar yonunden yeditepe diyodu.benim bi arkadasim gazi diste en iyi pratik gazide diyo baskasi cerrahpasada oda en iyisi cerrahpasa diyo yani cok fazla yorum alirsan aklin karisir zannimca.bende dis istiyorum benin fikrim imkanin varsa ozel oku hem malzeme vs yonunden daha cesitlilik ve olanak var hemde kontenjani daha az oldugu icin daha verimli olucagini dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyi hacettepe en zoru marmaraymış diye duyduk (devlet)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ZarakiKenpachiDa Z kullanıcısına yanıt
    ya ygs 3 bin geldi lys de 4 bin gibi ama nereyi yazacağımı bilemiyorum düşünmekten uyuyamıyorum bu 2013 deki konuyu nasıl bulabilirim
  • Çapa

• neden çapa açıklarmısın rica edsem
  • eerraayynnıı E kullanıcısına yanıt
    Kuzenim geçen sene önce Çapa dan mezun oldu. Sistemlerinden bahsetti baya oturaklı geldi. İlk 2 sene teori, ödev ve maketler üzerinde uygulama temeli yapılıyormuş, bol bol diş yaptırıyorlarmış. 3. sene daha çok robotlar üzerinde dolgu, kanal tedavisi, diş çekimi vs. yapılıyormuş. 4 ve 5. sınıflarda hastanede hasta bakımı yoğnluklu geçiyor. Bu iki senede de fırsat buldukça dus kasıyorlar.. Yüzeysel olarak böyle.. Siz yine de iyi düşünun tüm yüksek üni leri araştırın, Hacettepe de cok iyi diye duymustum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tıpbanacokmu -- 15 Temmuz 2016; 0:48:39 >
  • azı dişi muhahaha

• Ege de pratik olarak iyidir. Teorik olarak pek iyi değil. Fakat teorik kapatılır pratiği kapatması daha zordur. diğer fakultelerden farklı olarak 3.sınıfta hasta alımı başlar :)
  • Ölü diş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.