Çokda mükemmel bi DVD player Bi sürü ses formatını destekliyor
DTS ES Matrix
Dolby Digital
Dolby Digital EX
Dolby Pro Logic II
SRS TruSurrond XT
SRS TruBass
SRS Clarity
Dijital equalizer ı da var. LFE Mixer - DSP Audio Effects
win me dedemi çalışmıyor???şansa bak yaaa
O kadar superdir ki winDVD XP de 2000 de Me de calısmaz demissin arkadasım ya sende eski versiyonu var yada savurdun
++ BsPlayer ve ii tasarıma sahip guzel bi skinle Ram ı fazla mesg etmeyen bab bir palyer a sahip olabilirsiniz
O kadar superdir ki winDVD XP de 2000 de Me de calısmaz demissin arkadasım ya sende eski versiyonu var yada savurdun
++ BsPlayer ve ii tasarıma sahip guzel bi skinle Ram ı fazla mesg etmeyen bab bir palyer a sahip olabilirsiniz
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by The-TeRe</i> <br />O kadar superdir ki winDVD XP de 2000 de Me de calısmaz demissin arkadasım ya sende eski versiyonu var yada savurdun
++ BsPlayer ve ii tasarıma sahip guzel bi skinle Ram ı fazla mesg etmeyen bab bir palyer a sahip olabilirsiniz <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Senin gözlerin körmü , bi doktora git istersen... Ben orda win me de çalışmaz demedim.... Win me için yapılmamıştır dedim.. Ben burda WINDVD programından bahsetmiyorum..iyi oku... Burada ben WINDVD PLATINUM versiyonundan bahsediyorum. ikisi arasında dağlar kadar fark var.
Note: Warning: WinDVD Platinum only supports Windows 2000 and XP at this time
Eğer windows me de filan kurarsan sorun verdiğini görürsün.alttaki kumanda ekranı ilk kurulduğundan sonra bi daha çıkmıyor...
bspplayer gibi boktan - basit programlarıda gelip burada övme...
Bunun gibi baba gibi bi programıda anca güçlü bi işletim sistemi lazımdır.
Divx player 2.1,Media Player 9,Bsplayer,Redlight,MicroDVD,Ouicktime.Realplayer programları elimin altında mevcut divx formatı icin en ii kaliteyi veren MicroDVD .Bu cok acık gozle gorulur sekilde farkediyor. Ancak yinede bazı divxlerde diger programların daha net goruntu verdigine sahit oldum bu divxin formatı ile ilgili 1 sey butun divxler icin 1 program ii olurdu..