Sektör araştırması yapoyorm da en iyisi hangisi? |
En iyi doğrudan satış firması hangisi?
-
-
2ay öncesine kyani iş ortağıydım kendi mesleğimi çok sevdiğim ve burda bir kariyer sahibi olmak istediğim için bıraktım. Ama içerisinde bulunduğum yıllar içerisinde deneyimlerime göre iyi bir konumda benim için tekrar başlasam aynı şirketi seçerim yani. Kısaca bilgi vermek gerekirse hem ürün hem de şirket kalitesi ile Türkiyeye girişlerinden itibaren hızlı bir büyüme gösterdiler. 2020 de multivitaminlere artan talep üzerine de ana sermayesini 25 milyon a çıkarmıştır. Türkiye’de 2013’te 8 milyon TL net satış geliriyle 2012’deki pazara girişini taçlandıran şirket 2020 senesinde 70 milyon TL’nin üzerinde bir ciro gerçekleştirerek, Avrupa Bölgesininin ciro sıralamasında ve ciro büyümesinde en tepeye yerleşmiştir. Hiçbir şirket için en iyisidir diyemem açıkçası ama bu bilgiler aradığın cevabı bulmanda yardımcı oalcaktor diye düşünüyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X