Driver version : 196.21 CUDA Cored: 8 Memory interface: 64-bit Total available graphics : 1023MB Dedicated video memory : 256 MB
Assassins Creed 2 aldim dun ama oynayamiyoum , butun graphic ayarlarini en aza indirdim herseyi kapattim ustelik 800x600 oynuyorum ama hala takiliyo ve cogu zaman , Goruntu surucusu yanit vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu gibi uyari mesaji geliyo , NVIDIA windows Kernel Mode Driver, Version 195.21 goruntu surucusu yanit vermeyi kesti ve basariyla bu durumdan kurtuldu. Daha once WoW oynarken de ekran kartimin kotu oldugunu biliyordum , acaba driverlardami bir sorun var yoksa oyunu oynayabilmem icin biraz eksik/dusuk mu kalmis ekran kartim.
Benim istedigim ekran karti oyun oynarken en ii kaliteyi performansi saglayabilen olmali.Boyle bildiginiz yada kullanidiginiz ekran kartiniz varmi ? Gidip almak istiyorum ama en fazla 200-250 YTL verebilirim
diğer özelliklerini de yazarmısın..
o kartla oynuyamaman normal bence..
Ekra kartınızın sorunu soğutma sisteminde olabilir. Fanın düzgün çalıştığından emin olun ya da MSI Afterburner gibi bi' programla fan hızını artırarak deneyin.
Diger ozelliklerini derken nereye bakmam gerekiyor ? bu konuda pek fazla bilgim olmadigi icin yazamadim , Assassins Creed 2 yi sorunsuz oynayabilecegim bir ekran karti gerekiyor , parasi neyse veririm
Bide cogu zaman bir oyun acsam , yada hic oyun acmasam bile bazen kasadan asiri ses geliyo ve 2 oda kapisi kapali olsa bile duyuluyo.Rahatsiz ediyo beni ne yapmam lazim
up
Sistemin diğer parçalarını ve psu yuda yazınız.
Doğaldır bence 8400 ile.8400 GS kafede geçici olarak kullanmıştım.COD 2 'yi 1280x1024 Normal ayarlarda kasıyordu :)
Karti degistirmeye karar verdim ama daha once hic almadigim icin neye gore alicagimi bilmiyorum, Assassins Creed 2 yi en iyi sekilde kasmadan calistirabilecek bir kart varmi?
assassins creed 2 aynı zamanda işlemciyede çok yüklenenen bi oyun, belki genel bi upgrade yapman gerekebilir ekran kartı diye kısıtlama kendini
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme