Şimdi Ara

En iyi ekran karti?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Suan bendeki ekran karti , GeForce 8400
    Operating system: Windows 7 Ultimate, 32-bit
    DirectX version: 11.0

Driver version : 196.21
    CUDA Cored: 8
    Memory interface: 64-bit
    Total available graphics : 1023MB
    Dedicated video memory : 256 MB

Assassins Creed 2 aldim dun ama oynayamiyoum , butun graphic ayarlarini en aza indirdim herseyi kapattim ustelik 800x600 oynuyorum ama hala takiliyo ve cogu zaman , Goruntu surucusu yanit vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu gibi uyari mesaji geliyo , NVIDIA windows Kernel Mode Driver, Version 195.21 goruntu surucusu yanit vermeyi kesti ve basariyla bu durumdan kurtuldu.
    Daha once WoW oynarken de ekran kartimin kotu oldugunu biliyordum , acaba driverlardami bir sorun var yoksa oyunu oynayabilmem icin biraz eksik/dusuk mu kalmis ekran kartim.

Benim istedigim ekran karti oyun oynarken en ii kaliteyi performansi saglayabilen olmali.Boyle bildiginiz yada kullanidiginiz ekran kartiniz varmi ?
    Gidip almak istiyorum ama en fazla 200-250 YTL verebilirim

• diğer özelliklerini de yazarmısın..

o kartla oynuyamaman normal bence..
  • Ekra kartınızın sorunu soğutma sisteminde olabilir. Fanın düzgün çalıştığından emin olun ya da MSI Afterburner gibi bi' programla fan hızını artırarak deneyin.
  • Diger ozelliklerini derken nereye bakmam gerekiyor ? bu konuda pek fazla bilgim olmadigi icin yazamadim ,
    Assassins Creed 2 yi sorunsuz oynayabilecegim bir ekran karti gerekiyor , parasi neyse veririm

Bide cogu zaman bir oyun acsam , yada hic oyun acmasam bile bazen kasadan asiri ses geliyo ve 2 oda kapisi kapali olsa bile duyuluyo.Rahatsiz ediyo beni ne yapmam lazim
  • up
  • Sistemin diğer parçalarını ve psu yuda yazınız.
  • Doğaldır bence 8400 ile.8400 GS kafede geçici olarak kullanmıştım.COD 2 'yi 1280x1024 Normal ayarlarda kasıyordu :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Karti degistirmeye karar verdim ama daha once hic almadigim icin neye gore alicagimi bilmiyorum, Assassins Creed 2 yi en iyi sekilde kasmadan calistirabilecek bir kart varmi?
  • assassins creed 2 aynı zamanda işlemciyede çok yüklenenen bi oyun, belki genel bi upgrade yapman gerekebilir ekran kartı diye kısıtlama kendini
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.