Şimdi Ara

en iyi ferrari hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
3.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar en iyi ferrari hangisi bence ferreri 599 gto ve ferrari italia siz hangisini en çok seviyorsunuz?

• Hepsi güzelde

Halıda takılmadan gitme opsiyonu ekletiyorum 10 numara oluyor

Bir de müzik acıyorum süper yani ortam XDXDXD

En iyi FERRERI yi sordun di mı ? Ferrari yi sormadın yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 22 Aralık 2012; 17:21:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Hepsi güzelde

Hayrola ferrarimi alıyor yakişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Hepsi güzelde

458'e niyetlendik bi ara ama kapı sesi yeterince tok gelmedi (malum konfor değil performans odaklı araç)

jetta aldık memnunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    en pahalı olanı
  • Enzo
  • quote:

Orijinalden alıntı: VOLTA

458'e niyetlendik bi ara ama kapı sesi yeterince tok gelmedi (malum konfor değil performans odaklı araç)

jetta aldık memnunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: zapi

Enzo
    1962 Ferrari 250 GTO
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delifisek.Tux

1962 Ferrari 250 GTO

Alıntıları Göster
    Sarı renkli,siyah tenteli,düz vites bir F355 Spider.

Bu kombinasyonu Italia'ya değişirsem adam değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delifisek.Tux

1962 Ferrari 250 GTO

Alıntıları Göster

Golf'le Ferrari kıyaslanır mı ?
    Etrafta kaç tane Ferrari görüyosunuz iyi araba olsa herkes alırdı.
    Golf 10 basar ferrariye
    Golf al
    Hem kapı sesi tok
  • quote:

Orijinalden alıntı: demirel72

napıcaksın kardeşim ferrari yi boşver çek bi mercedes cl 63 amg bitir işi:d
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-yigit-eksioglu-beyaz-bej-cl63-amg-carbon-30.000km-boyasiz-68123845/detay

Mesajını okuyunca adamı FERMAS'ın önünde yakalayıp vazgeçirdim bu sevdadan.Şimdi Koluman'a geçiyoruz.

• En iyi ferrari sahip olabileceğin ferraridir! Aradığın ferrariye şuanda ulaşılamıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

quote:

napıcaksın kardeşim ferrari yi boşver çek bi mercedes cl 63 amg bitir işi:d
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-yigit-eksioglu-beyaz-bej-cl63-amg-carbon-30.000km-boyasiz-68123845/detay

Mesajını okuyunca adamı FERMAS'ın önünde yakalayıp vazgeçirdim bu sevdadan.Şimdi Koluman'a geçiyoruz.

Alıntıları Göster
    yani yapıştır:D tamaşa gidın ferrarıden vazgecmıs arkadas jetta dusunyrms ya mantıklı yanı ferra yakıtı ne ugrascksn jetta dızel temız:D

• quote:

yani yapıştır:D tamaşa gidın ferrarıden vazgecmıs arkadas jetta dusunyrms ya mantıklı yanı ferra yakıtı ne ugrascksn jetta dızel temız:D

Alıntıları Göster
    ferraride neymiş kapı sesi tok bidefa dsg side yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan555

ferraride neymiş kapı sesi tok bidefa dsg side yok.

Alıntıları Göster
    Hangi konuya girsem bi kapı sesi mesajı oluyor sıkılın artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Hepsi güzelde

Halida takilmadan gitme opsiyonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vincent van Gogh

Hangi konuya girsem bi kapı sesi mesajı oluyor sıkılın artık

Alıntıları Göster
    Bir hevesle 599 almıştım. 2 yıl sıra verdiler 2 yıl bekledim arabayı. VW yine iyi. 6 ayda teslim ediyorlar.

Her neyse. Çok sert arabaydı. Özellikle süspansiyonları. Yerdeki en ufak taşı bile hissettiriyor. Birde çok hızlı meret. Daha ne olduğunu anlamadan 200'ü geçmiş oluyordum. Yaktığı benzini saymıyorum bile. KM'de 2 lira yaktırdıktan sonra bir hırsla Atiker sıralı sistem taktırdım. Daha sonra ayar tutmadı. Birde köy yoluna gidememesini de üstüne koyunca yarı fiyatına bir galericiye sattık.

Aynı galericide 95 model Broadway ile 2005 Palio Van vardı. İkisine de 10 bin fiyat çektiler. Tabi ki ufak bir pazarlıkla 8 bin liraya Broadway alıp çıktık. Hidrolik direksiyon gereksiz dediler. Arıza yapınca çok masraf çıkarıyormuş.

Şimdi mutluyuz. Bazen galerinin önünden geçiyorum. Garibim hala Ferrariyi satmaya çalışıyor. Son fiyat 7 bin diyor. Millet parçası pahalı, yakıtı çok diye almıyor. Geçende birisi benim Broadway'e 9 bin teklif etti ama bu aralar piyasası kötüymüş. Seneye 10 bine çıkar diyorlar.

Not: Bu metni yıllar sonra okuyacaklar için Türkiye'deki otomobil piyasasının saçmalığını yansıtmak için yazdım. Tamamen hayal ürünüdür.
    Not 2: Broadway 5 bin liradan fazla etmez.
    Not 3: 22.12.2012 tarihiyle 24 ayar altının gram fiyatı 95 lira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Becker -- 22 Aralık 2012; 22:04:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Bir hevesle 599 almıştım. 2 yıl sıra verdiler 2 yıl bekledim arabayı. VW yine iyi. 6 ayda teslim ediyorlar.

Her neyse. Çok sert arabaydı. Özellikle süspansiyonları. Yerdeki en ufak taşı bile hissettiriyor. Birde çok hızlı meret. Daha ne olduğunu anlamadan 200'ü geçmiş oluyordum. Yaktığı benzini saymıyorum bile. KM'de 2 lira yaktırdıktan sonra bir hırsla Atiker sıralı sistem taktırdım. Daha sonra ayar tutmadı. Birde köy yoluna gidememesini de üstüne koyunca yarı fiyatına bir galericiye sattık.

Aynı galericide 95 model Broadway ile 2005 Palio Van vardı. İkisine de 10 bin fiyat çektiler. Tabi ki ufak bir pazarlıkla 8 bin liraya Broadway alıp çıktık. Hidrolik direksiyon gereksiz dediler. Arıza yapınca çok masraf çıkarıyormuş.

Şimdi mutluyuz. Bazen galerinin önünden geçiyorum. Garibim hala Ferrariyi satmaya çalışıyor. Son fiyat 7 bin diyor. Millet parçası pahalı, yakıtı çok diye almıyor. Geçende birisi benim Broadway'e 9 bin teklif etti ama bu aralar piyasası kötüymüş. Seneye 10 bine çıkar diyorlar.

Not: Bu metni yıllar sonra okuyacaklar için Türkiye'deki otomobil piyasasının saçmalığını yansıtmak için yazdım. Tamamen hayal ürünüdür.

Alıntıları Göster
    acaba bentley mi daha güzel lan?

• quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Alıntıları Göster
    Acaba bentley mi alsam lan?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.