quote:Orijinalden alıntı: ayhan_okMarcio NobreAlıntıları Göster quote:Marcio Nobre bu kadar da fanatik olma bence
quote:Orijinalden alıntı: zeze_1quote:Marcio Nobre bu kadar da fanatik olma benceAlıntıları Göster Adriano super... su an favorim ADRIANO.
quote:Orijinalden alıntı: [V]iru[S]Adriano super... su an favorim ADRIANO.Alıntıları Göster bencede adriano veya henry
quote:Orijinalden alıntı: T MAC 4bana göre peleAlıntıları Göster Benimmm!!! Hayır benimm!! Kara Murat benimm! Hayır Kara Murat benim! Benim!.. Benim!..
quote:Orijinalden alıntı: wawewqBenimmm!!! Hayır benimm!! Kara Murat benimm! Hayır Kara Murat benim! Benim!.. Benim!..Alıntıları Göster necati dmeeni beklerdim:=)
quote:Orijinalden alıntı: wampir55türkiye'de en iyi forwet necati&fatih tekke ikilisi bence ama dünyada ronaldo'nun üstüne yoktur.shevchenko
quote:Orijinalden alıntı: pandemenyfifa 2005 de therry henry Alıntıları Göster ronaldo bence adam agir sakatliktan cikmisti dunya kupasinda gol kirali oldu realdede banko hep oynuyo
quote:Orijinalden alıntı: kedisporronaldo bence adam agir sakatliktan cikmisti dunya kupasinda gol kirali oldu realdede banko hep oynuyoAlıntıları Göster Ronaldinho bence... tam olarak forvet değil ama oynasa harikalar yaratır... forvet oynamadan yaratıyor...:) (no smoke)
quote:Orijinalden alıntı: ErTechRonaldinho bence... tam olarak forvet değil ama oynasa harikalar yaratır... forvet oynamadan yaratıyor...:) (no smoke)Alıntıları Göster pandemany yanlış yazmış therry henry değil *******THIEERY HENRY**********
quote:Orijinalden alıntı: HOOİJDONK_17pandemany yanlış yazmış therry henry değil *******THIEERY HENRY**********Alıntıları Göster Nihat Kahveci La Liga'da 100 maç 51 gol okadar