Şimdi Ara

En İyi Görüntü İçin Digiturkü Nasıl Bağlamalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün Philips 42PFL3604 106 Ekran LCD TV aldım. Digiturkü ilk aldığımızda verilen scart (tahminimce 5 liralık) ile televizyona bağladık, ancak bazı kanallarda pixelleşme had safhadaydı. Acaba digiturkü televizyona nasıl bağlarsam en iyi görüntüyü elde edebilirim. Biliyorum açılan konular var, fakat herkes ayrı telden çalıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Niyetim teknosadan falan gidip altın uçlu scart kablosu almaktı. Keşke bakmasaydım forumlara.

Not: Şu anda digiturk plus'a geçmeyi düşünmüyorum.

Şimdiden teşekkürler.

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110270892&CS_Category=_SBAD_892_1992_835&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&T_Category=_KABLOLAR892

bu scartı alsam görüntüde çok fazla değişiklik olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan_gungor -- 5 Ağustos 2009; 22:35:02 >

• up
  • Ben altın uçlu philips scart ile bağlamıştım, görüntüden çok memnunum.
  • Bu scart kablolarda da model çeşit var mı acaba, yani kullanacağımız sisteme göre mi seçmek lazım yoksa bütçemize uygun herhangi bir altın uçlu scart kablosu alsak sistemimizle uyumlu çalıştırabilirmiyiz ?
  • Digiturk klasik SD kutular için ideal kablo...

quote:

Orijinalden alıntı: metinyurdaer

http://www.darty.com.tr/e_commerce/TV-KABLO-FIS/MONSTER/MV1SC-4M-SCART-KABLO-2M--p-11726-c-11.htm

Ben bu kabloyu aldım ama pek fark yok gibi.
  • Orta kaliteli(zaten 40-50 tl civarı)bir altın uçlu scartla bağlarsan parazitlenmeyi önlersin ve daha güzel bir görüntü alırsın standart digiturk kutusundan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.