Bildirim
En İYİ İç Kapı markaları
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Nasıl kapı alacaksınız amerikan panelmi digerletimi kapılar aşağı yukarı ayni boya ve aksesuar kaliteleri değişiyor Kilit iyi olsun montajda düzgün olursa uzun yıllar sorunsuz kullanılır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Cambalkoncu
Nasıl kapı alacaksınız amerikan panelmi digerletimi kapılar aşağı yukarı ayni boya ve aksesuar kaliteleri değişiyor Kilit iyi olsun montajda düzgün olursa uzun yıllar sorunsuz kullanılır
İşte siz olsanız hangisini taktirirsiniz. Kapı hakkında hiç fikrim yok en iyisi hangisi olursa onu taktiracagim.
Hocam cam iç kapılar onlar benim hoşuma gidiyor normalde zevkine kesenize hitap eden hangisiyse olur montaj aksesuar kaliteli olsun gerisi önemli degil o kadar sonucta birşey korumucak
quote:
Hocam cam iç kapılar onlar benim hoşuma gidiyor normalde zevkine kesenize hitap eden hangisiyse olur montaj aksesuar kaliteli olsun gerisi önemli degil o kadar sonucta birşey korumucak
Tasarım olarak zaten salon ve mutfağa camlı geri kalanlar camsız tuvaletin ise sadece üst kısmı camlı yaptıracağım burada birsuru marka var fakat ben adokapi ya yöneldim iyimidirki adokapilar . Cam iç kapılar derken tamamen cam mi kapı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emretas205 -- 4 Mart 2015; 17:08:19 >
quote:
Orijinalden alıntı: Emretas205
quote:
Tasarım olarak zaten salon ve mutfağa camlı geri kalanlar camsız tuvaletin ise sadece üst kısmı camlı yaptıracağım burada birsuru marka var fakat ben adokapi ya yöneldim iyimidirki adokapilar . Cam iç kapılar derken tamamen cam mi kapı
Hocam ben camlı derken komple camlı üstünde desenler var buzlu cam isyerlerinin kapılarının gelişmişi biraz
Adokapidan kapı alabiliyorsunuz fiyatı iyiyse düşünmeye gerek yok adopenin kapıları güzel kaliteli ama iste dediğim gibi kapı ne kadar iyi olursa olsun montajda bitiyor iş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Emretas205
quote:
Hocam ben camlı derken komple camlı üstünde desenler var buzlu cam isyerlerinin kapılarının gelişmişi biraz
Adokapidan kapı alabiliyorsunuz fiyatı iyiyse düşünmeye gerek yok adopenin kapıları güzel kaliteli ama iste dediğim gibi kapı ne kadar iyi olursa olsun montajda bitiyor iş
Hmm teşekkür ederim montaja dikkat edecegim montajda zaten çok bir sıkıntı çıkmaz heralde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
tekzende 169 tl ye kilitsiz kapı var. camsız
birde kolları var 10 lirayada var 30 lirayada kapı kolu.
usta ile konuştum tanesini 30 tl den takarım dedi. eskileri sökme dahil
birde 280 tl ye panel kapı kilit kollar ve sökme takma işçiliği dahil var 9 taksitle.
ben de araştırıyorum. -
merhaba,
benden önceki ev sahibi salon kapısını çıkarmış, bir süre idare ettik ama sokaktan bir kedi aldık, biraz çalışabilmek, hatta nefes alabilmek için kapı zorunlu hale geldi (kedinin cinsi tekir evet : ) yer dar olduğu için de sürgülü/raylı kapı arayışına girdik. standart kapılar bizdeki boyut ve koşullara uymuyor, akordeon kapı istemiyoruz, iyi usta bulmak neredeyse imkansız, bütün ankara evini yeniliyor galiba, bulduğumuz biri aşırı pahalı çıktı. bütün yollar kapalı olamaz diyerek burada soluklandık : )) ankara'da uygun fiyata bu işi yapabilecek usta ya da kuruluş biliyor musunuz?
#sürgükapı #raylıkapı #ahırkapısı
-
kendiniz de alıp yapabilirsiniz aslında, biraz teknik bilmek yeterli.
1800 tl
trendyol.comLorin Akordiyon Katlanır Kapı Çıtalı Beyaz Bk1021b Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/lorin/akordiyon-katlanir-kapi-citali-beyaz-bk1021b-p-131839618
kayar kapılar baya pahalıymış, 10 bin tl üstü.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X