Şimdi Ara

En İYİ İç Kapı markaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
18.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evin kapılarını değiştireceğiz fakat hangi marka hangi çeşit alsak hangisi daha iyi ve daha ucuz olur bilgili olan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.

• Nasıl kapı alacaksınız amerikan panelmi digerletimi kapılar aşağı yukarı ayni boya ve aksesuar kaliteleri değişiyor Kilit iyi olsun montajda düzgün olursa uzun yıllar sorunsuz kullanılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cambalkoncu

Nasıl kapı alacaksınız amerikan panelmi digerletimi kapılar aşağı yukarı ayni boya ve aksesuar kaliteleri değişiyor Kilit iyi olsun montajda düzgün olursa uzun yıllar sorunsuz kullanılır

İşte siz olsanız hangisini taktirirsiniz. Kapı hakkında hiç fikrim yok en iyisi hangisi olursa onu taktiracagim.

• Hocam cam iç kapılar onlar benim hoşuma gidiyor normalde zevkine kesenize hitap eden hangisiyse olur montaj aksesuar kaliteli olsun gerisi önemli degil o kadar sonucta birşey korumucak

• quote:

Hocam cam iç kapılar onlar benim hoşuma gidiyor normalde zevkine kesenize hitap eden hangisiyse olur montaj aksesuar kaliteli olsun gerisi önemli degil o kadar sonucta birşey korumucak

Tasarım olarak zaten salon ve mutfağa camlı geri kalanlar camsız tuvaletin ise sadece üst kısmı camlı yaptıracağım burada birsuru marka var fakat ben adokapi ya yöneldim iyimidirki adokapilar . Cam iç kapılar derken tamamen cam mi kapı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emretas205 -- 4 Mart 2015; 17:08:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emretas205

quote:

Hocam cam iç kapılar onlar benim hoşuma gidiyor normalde zevkine kesenize hitap eden hangisiyse olur montaj aksesuar kaliteli olsun gerisi önemli degil o kadar sonucta birşey korumucak

Tasarım olarak zaten salon ve mutfağa camlı geri kalanlar camsız tuvaletin ise sadece üst kısmı camlı yaptıracağım burada birsuru marka var fakat ben adokapi ya yöneldim iyimidirki adokapilar . Cam iç kapılar derken tamamen cam mi kapı

Hocam ben camlı derken komple camlı üstünde desenler var buzlu cam isyerlerinin kapılarının gelişmişi biraz
    Adokapidan kapı alabiliyorsunuz fiyatı iyiyse düşünmeye gerek yok adopenin kapıları güzel kaliteli ama iste dediğim gibi kapı ne kadar iyi olursa olsun montajda bitiyor iş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emretas205

quote:

Hocam ben camlı derken komple camlı üstünde desenler var buzlu cam isyerlerinin kapılarının gelişmişi biraz
    Adokapidan kapı alabiliyorsunuz fiyatı iyiyse düşünmeye gerek yok adopenin kapıları güzel kaliteli ama iste dediğim gibi kapı ne kadar iyi olursa olsun montajda bitiyor iş

Hmm teşekkür ederim montaja dikkat edecegim montajda zaten çok bir sıkıntı çıkmaz heralde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ön düzeni en sağlam araba
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tekzende 169 tl ye kilitsiz kapı var. camsız
    birde kolları var 10 lirayada var 30 lirayada kapı kolu.
    usta ile konuştum tanesini 30 tl den takarım dedi. eskileri sökme dahil
    birde 280 tl ye panel kapı kilit kollar ve sökme takma işçiliği dahil var 9 taksitle.
    ben de araştırıyorum.
  • merhaba,

benden önceki ev sahibi salon kapısını çıkarmış, bir süre idare ettik ama sokaktan bir kedi aldık, biraz çalışabilmek, hatta nefes alabilmek için kapı zorunlu hale geldi (kedinin cinsi tekir evet : ) yer dar olduğu için de sürgülü/raylı kapı arayışına girdik. standart kapılar bizdeki boyut ve koşullara uymuyor, akordeon kapı istemiyoruz, iyi usta bulmak neredeyse imkansız, bütün ankara evini yeniliyor galiba, bulduğumuz biri aşırı pahalı çıktı. bütün yollar kapalı olamaz diyerek burada soluklandık : )) ankara'da uygun fiyata bu işi yapabilecek usta ya da kuruluş biliyor musunuz?

#sürgükapı #raylıkapı #ahırkapısı

• gulserendipity G kullanıcısına yanıt
    kendiniz de alıp yapabilirsiniz aslında, biraz teknik bilmek yeterli.
    1800 tl

trendyol.com
    Lorin Akordiyon Katlanır Kapı Çıtalı Beyaz Bk1021b Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/lorin/akordiyon-katlanir-kapi-citali-beyaz-bk1021b-p-131839618

kayar kapılar baya pahalıymış, 10 bin tl üstü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.