Şimdi Ara

En iyi iki orta saha?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En iyi iki orta saha?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyi iki orta saha?
  • Günümüz futbolunda eğer bir arada oynama şansları olur ise Modric ve Kanté diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D361FAC1A -- 9 Ağustos 2017; 4:4:35 >
  • En iyi iki orta saha?
  • Maestro Ozzy and Tolgy

• en iyisi modric. en çok beğendiğim, izlerken en çok zevk aldığım oyuncu eriksen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • naingolan modric

kante bal10 chelsea sistemi iyi ondan sırıtmıyor moses gibi.
  • Louis Van Gaal kullanıcısına yanıt
    adam leicester ı şampiyon yapan 3 adamdan biriydi , ne demek chelsea'de sistem iyi olduğundan sırıtmıyor ? bilmiyorsun yorum yapma bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rock.n.Rolla

adam leicester ı şampiyon yapan 3 adamdan biriydi , ne demek chelsea'de sistem iyi olduğundan sırıtmıyor ? bilmiyorsun yorum yapma bari.

Wes Morgan'da bu saydığın 3 oyuncu arasında yer alıyor. Wes morgan iyi bir stoper mi? Vardy veya mahrez iyi oyuncular mı?

Hakemler + peri masalı ayağına şampiyon yaptılar çöpleri kante'de conte'nin sistemine gitti sırıtmıyor. Bu sene conte sistemi patlayınca göreceğiz kantenizi.

İyi forumlar
  • Unutmusum 150meuro ve orumcek ikilisi en iyisi

• Louis Van Gaal kullanıcısına yanıt
    adam leicesterda 40 chelseade 42 maç oynamış sezonda. Conteye de kötü teknik direktör dersin sen şimdi Mahrez'i beğenmediğine göre :)
    Yorum gördüm de bu kadar boşunu göreceğim aklıma gelmezdi. hakemler+peri masalıymış .
  • Savunma: Kanté
    İki yönlü: Modric
    Hücum: Bunda emin değilim işte. Burası karışık. Aynı zamanda eskisi kadar hükmü kalmış bir mevki de değil. Eskiden 4-2-3-1 oynayan çoğu takım 4-3-3'e döndü. Mesut sanırsam hala en iyisi.
  • Gerrard - Alonso
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rock.n.Rolla

adam leicesterda 40 chelseade 42 maç oynamış sezonda. Conteye de kötü teknik direktör dersin sen şimdi Mahrez'i beğenmediğine göre :)
    Yorum gördüm de bu kadar boşunu göreceğim aklıma gelmezdi. hakemler+peri masalıymış .

Bournemouth'ta steve cook 2 yıl önce maç kaçırmadı , geçen sezonda 40 maça yakın oynadı. Bu oyuncuyu iyi mi yapar istikrarlı mı?
    2si farklı şeyler.

Conte iyi hoca ama mahrez leş.

Hakemler + peri masalı ise hala geçerli.
  • Talisca oguzhan

• veratti alli
  • Form olarak modric genel olarak iniesta

• quote:

Orijinalden alıntı: TEMPUS FUGIT

Günümüz futbolunda eğer bir arada oynama şansları olur ise Modric ve Kanté diyorum.

Bunu demeye geldim resmen.
  • Kante - Modric
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.