Şimdi Ara

EN iyi İntel İşlemci Hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • i7 işlemcili bir laptobum var RAM'ini 16 GB yaptım uçar diye bekliyordum ama hala çok iyi bir performansı yok. Bende şimdi yeni bir laptop alacağım ama bu sefer en iyisini almayı düşünüyorum. Şu an Intel'in en en üst segment, en hızlı, performansı en iyi işlemcisi hangisisidir. Bunu şunun için soruyorum bazı işlemcileri her ana kart desteklemiyor dolayısı ile bir birini destekleyen tam konfigürasyon lazım bana bilenler paylaşırmı lütfen.

• Battu B kullanıcısına yanıt
    Parayi yanlis donanima yatirmissin 8gb yeterliydi. Yeni notebook almana gerek yok bir tane 256gblik ssd al tak nasil ucuyorsun gor. Eski nesil i7 bile olsa suanki yeni nesil i7lere gore oyle aham saham bir fark yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi confuest -- 23 Aralık 2013; 15:19:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: confuest

Parayi yanlis donanima yatirmissin 8gb yeterliydi. Yeni notebook almana gerek yok bir tane 256gblik ssd al tak nasil ucuyorsun gor. Eski nesil i7 bile olsa suanki yeni nesil i7lere gore oyle aham saham bir fark yok.

+1 aynen böyle yapın yeni laptopa gerek yok laptop diskleri ömrünü cabuk doldurur arkadasın dediği gibi bi ssd disk al bak neler oluyor :)
  • Ssd onerisine katilmakla beraber benim size baska bir onerim olacak. Hazir elinizde 16 gb ram varken ramdiskk olayini deneyin. 8 gb ram ayirip diger 8 gb ta oyun yukleyin o zamanki performansi gordugunuzde size yeni pc lazim olup olmadiginida anlamis olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xdeliruzgar -- 23 Aralık 2013; 16:11:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en yeni en hızlı notebook'u alsanız bile içinde hdd olacak ve pek fark göremeyeceksiniz o yüzden ssd almanız şart.bütün ssd'ler 2.5" boyutunda notebook'a uyacak şekilde.ramdisk'e oyun kurmak saçma bence.windowsu kurmadığınız sürece faydası olmaz anca oyun yerine programları kurarsanız faydasını görürsünüz.
    3570k
    eğer oyun performansı için söylüyorsan sadece işlemci yetmez ekran kartın da önemli ekran kartın düşükse isterse 2 tane i7 olsun yine de takılmalar olur ekran kartın ne?
  • quote:

Hızlanma ne konusunda arkadaş belirtmemiş SSD hızlanma yapar zira
    Oyun açılış dosya kopyalama v.b fakat oyun vede grafik performansına zerre kadar etkisi olmaz...
    notebook modelinizi yazabilirseniz yardımcı olabiliriz
  • Monster topluyor sanırsam.İstediğini seçersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenibosna_34

eğer oyun performansı için söylüyorsan sadece işlemci yetmez ekran kartın da önemli ekran kartın düşükse isterse 2 tane i7 olsun yine de takılmalar olur ekran kartın ne?

Yok sadece oyun değil iş oyun genel kullanım diye düşünebilirsin. Ekran kartı Paylaşımlı zaten o nedenle RAM'i 16 GB yaptım
  • quote:

Bu SSD olayı çok mantıklıymış cidden hiç düşünmemiştim, yani sonuçta işlemci orta üst segment, ram iyi ama HDD yetişemiyor bu nedenle performans çok düşük tabi ki

Bunu bi deneyeceğim çok teşekkürler
    ekran kartının modeli ne?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.