Şimdi Ara

en iyi kablosuz klavye.güncellendi.4-5-06 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
17.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum ben yine sana tercihimi bildireyim

en iyi kablosuz klavye.güncellendi.4-5-06

• arkadaşım ben microsoft ve creative yi kullandım
    bikere creative set çok ama çok kötü bi set
    iş yerinde kullanmaktayım ve pili yaklaşık 2-3 günde bitiyooo ve mouse si çok kullanışsız ve hareketler çok geç algılıyoo
    microsoft ise çok kaliteli bir malzemeden üretilmiş ve çok ergonomik
    fakat onda da bazı sorunlar var
    mesela bir tuşa 2-3 saniye basılı tutunca pil koruması diye bi sistem var ve bağlantıyı her 2-3 saniyede bir kesiyor, yani araba yarışı oynar ken gaza basarken birden bağlantıyı kesiyor ve sen parmağını kaldırıp bir daha tuşa asmak zzorunda kalıyorsun
    logitech setleri hiç kullanmadım ama logitech in birkaç ürününü kullandım ve çok memnun kaldım
    ben açıkçası logitech derim kesinlikle
  • Tek önerim LX500 dür birde LX700 var özellikle mause u harika ama yanlış bilmiyorsam tr de hala yok. Bi kaç yerde maketini gördüm ama canlısını görmedim bulamadım...
  • lx500 de renk seçeneği olmaması büyük dezavantaj bence
  • ben de aslında creative 9000 pro setini kullanıyorum. pil süresi pkaetten çıkan pillerle mouse için 2-3 gün süürüyor doğru. ama klavyeyi heralde bi 2haftada bir şarj ediyorum. mouse ile tek sıkıntım masa üzerinde mouse pad olmadan kullanınca abuk sabuk hareket etmesi. birden bire imleç ekranın köşelerine kaçıyor. önceleri utangaç falan zannettim ilk günlerde alışır diye bekledim ama düzelecek gibi değil sapıtmaya devam ederse bacağımda kullanıyorum o zamn sorun kalmıyor. klaveyeye bayıldım. bir laptop klavyesi yumuşaklığı ve seslizliğine sahip. çok yazı yazan birkişi olduğum için alırken tuşların yumuşak ve sessiz olmasını istedim. bunu tavsiye ettiler. keşke mouse üzerinde de gereken ilgiyi gösterselerdi. sessiz ve yumuşak tuşlu bir klavye arıyorsanız rahatlıkla önerebilirm.

• Bende ne zamandır araştırıyorum hatta microsoftta karar kılmıştım ve ctesi istanbula gittiğimde de kadıköyde yazıcıoğlunda da baktım ve son olarak bugü buraya baktım ve logitek i almaya karar verdim Alıp yorumlarımı yazacam

Yalnız bişi merak ediyom. Bu kablosuz klavye ssetlerin ssadece klavyesi olan yokmu çünkü şimdi bende microsoftun optik mousesi var şimdi set alırsam onu kullanamayaccam bilginiz varsa paylaşırmısııınıs
  • vallah microft gibi gözüküyor
  • Ben de LOGITECH DESKTOP EX110 almayı düşünüyorum.Çok fazla para bayılmak istemiyorum.Şimdiye kadar Microsofttan çok şikayet eden duydum ama LOGITECHten şikayet edeni hiç mi hiç duymadım..
  • Evet Logitech bu işlerde harika bir firma kesinlikle gözün kapalı alabileceğin ürünleri var adamların
    Bu arada Yeni bir ürün Logitech ten LX 300 Türkiye fiyatıda 50$ süper bir set bir incele istersen

http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2162,CONTENTID=9132
  • oyun icin en iyisi kablolu setler ama logitech al bence. ben logitech a4 arası kararsız kaldım a4 aldım ama şimdim pişmanım. klavye mouse kombolarında bazen mouse takılıyor, klavyenin bazı fonk. tuşları bazen calişmiyor. pili resmen iciyor. vs vs.
  • kablolu set var mı?ben o kadar aradım hiç bir yerde bulamadım.link verebilir misin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdemlix

tasarımı gayet güzel ama , çok şikayetçisi var.

yeni eklemeler yaptım

eklentiler için tşk dostum da ne gibi şikayetler bunlar ??
  • a4 olanı aldım ama hiç memnun değilim açıkçası.

1 .enter tuşu küçük ,
    2 .sadece 300 cm kullanm alanı var.
    3 .yön tuşları ve numaralar dipdibe.

yarın gidip geri vereceğim ve logitechlerden birisini isteteceğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanpac

quote:

tasarımı gayet güzel ama , çok şikayetçisi var.

yeni eklemeler yaptım

eklentiler için tşk dostum da ne gibi şikayetler bunlar ??

yukarıda görebilirsin.
    onun da çekim gücü problemi olduğu söyleniyor.
    birçok arızalı ürünü çıkıyor pazarda

şimdi creativeler ve logitech arasında kaldım
  • lx500 istetiyorum yarın inş
  • quote:

lx500 istetiyorum yarın inş

lx500 kullanıyorum. tavsiye de ederim. doğru tercih. güle güle kullan.
  • logitech setini tavsiye ederim. microsoft sorunlu.
  • microsoft un yaptığıda iş değil yaw nedemek basılı tutunca pil korumasının girmesi millet aptalmı boşuna tuşa elini basılı tutsun.Sanane microsoft milletin parmağının basılı tutulup tutulmammasından
  • ben logitech s510 öneririm klavyesi incecik
  • haydaa

Logitech® Cordless Desktop® S 510

Logitech® Cordless Desktop® S 510 Media Remote - ama bu türkiyede yok sanırım

gel de seçim yap.

pc uzaktan kumandalı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemlix -- 4 Mayıs 2006; 16:19:07 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.