Şimdi Ara

en iyi kablosuz klavye.güncellendi.4-5-06 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
17.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eğer istanbulda isen, yazıcıoğlunda yakından görebilirsin, eksa'nın içerideki vitrininde var bütün logitech modelleri, bendeki s510 46cm genişliğe, 20cm derinliğe ve 1.5 cm kalınlığa sahip, şimdi ölçtüm
  • logitech

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caver -- 20 Mayıs 2006; 17:57:29 >
  • --------------------------------------------------------------------------------

burada belirtilen logitech ürünlerinin hiçbiri seni pişman etmez tercihin sadece senin ayırdığın bütceye bakar, ama sonuçta kalvye mause da cok fazla para dökmek anlamsız bence
    benim tercihim
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=2224&productid=bd91334
    çok memnunum,
  • Klavyeyi yenileme zamanım gelmiş
    Logitech LX 500 iyi bir seçim gibi görünüyor
  • bugun logitech s510 aldim ve su ana kdr cok memnunum.oyunlarda falan bi sorun cikarmiyor.oldukca guzel.
    rahatlık zaten logitech rahatlıgı,soylenecek pek bişe yok.
    ama benim bu klavyeyi kullanmakta olan arkadaslara bi sorum var.mouse'daki pil gosterge ısıgını nasıl yakıyoruz?
    hani klavyede F lock'u kapatip da F1'e basınca yanıyor ya,mouse icin ne yapmam gerekiyor?
    yani zaten beraberinde gelen yazılımda gosteriyor ama,yine de merak ettim.

bir sorum daha var ayrıca,hatta aklımı kurcalayan bir soru.seti ilk aldım ve klavye ve mouse'u direk PS2 den
    bagladim.klavye sorunsuz calisti.fakat bir turlu mouse'u hareket ettiremedim.sonrasinda USB'den bagladim,su an
    ikisi de sorunsuz.var mi boyle bir şeyle karşılaşan?

şimdiden teşekkürler...
  • Arkadaşlar bugün yeni kablosuz klavyemi aldım elime ulaştı.. Logitech Cordless Ex110 seti.. Bu setten kullanan arkadaşlardan ricam bana pil ömrünün ne kadar olduğunu söyleyebilirler mi? Yani acilen bir şarjlı pil ve şarj aleti setide almam gerekir mi?
    bir de kutudan çıkan sanırım içinde yazılımı bulunan cd'yi birtürlü okutamadım.. ve içinde her ne varsa yukleyemedim..
    bu cd nin bir iso sunu veya yazılımını eger büyük boyutlarda değilse biryere upload edebilecek bir babayiğit var mı?
  • Logitech bu konuda çokkk iyi,eeee adamların işi bu sadece zaten logitech'i tek geçerim.
  • Slm
    Bende iki hafta önce Microsoft aldım
    MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 3.0 KLAVYE+MOUSE DA9-00017

modelini , fakat problem mouse kapatma tuşunu göremedim üzerinde böyle birşey yok , acaba özellik olarak yokmu.
    Pc kapanın da off duruma geçer diye düşündüm ama maalesef 2 gün sonra pil bitiyor yeni pil takmak zorunda kalıyorum
    klavye inanılmaz rahat ve güzel ama mouse çok sinirime dokundu ...

Bu setide Salona LCD ye bağladığım Pc 'mde hem uzaktan film seyrederken yada bigisayarı kullanırken zorluk çıkmasın diye almıştım
    İkinci problem ise mouse en fazla 2 mt'den çalışıyor yani çok uzaklığa gidemiyorsunuz ...

Şimdi bu logitech ler hem 2 mt den fazla çalışıyormu
    Mouse için off düğmesi varmı...

LOGITECH - KABLOSUZ DESKTOP LX700 KLAVYE/MOUSE SETİ TÜRKÇE
    bu set 150 ytl gibi ama çok güzel gözüküyor...
    mouse içinde şarj aleti beraberiende gelemekte...

LOGITECH LX300 KABLOSUZ KLAVYE / MOUSE
    bu ürün ise diğerinin yarı fiyatına ama acaba mesafe farkı varmı arada benim için en önemli konu bu.

Birde bildiğiniz en uzun mesafeli klavye mouse set hangisi acaba...

• arkadaslar,bir sorum olacak,sorun nerede anlayamadim,yardimci olabilirseniz sevinirim.
    elimde LOGITECH S510 klavye mouse seti var. bir kisminizin bildigi gibi bu sette hem USB
    hem de PS2 baglanti secenekleri mevcut. USB den baglanti yapinca sorun cikarmadan
    calisiyor hem kalvye hem mouse,fakat PS2 baglantilarini kullaninca ne yazik ki mouse'umu
    kullanamiyorum.baglantiyi sagliyor,klavye calisiyor,fakat mouse hareket etmiyor.
    bir ara set bozuk diye dusundum,sonra seti baska bir bilgisayarda denemek aklima geldi.
    gittim baska bir bilgisayarda PS2 den bagladim.sorunsuz calisti hem mouse hem de klavye.
    bunlarin hepsine ek soyle bi durum da var,bu seti almadan onceki kablolu mouse'umu PS2
    den baglayinca sorunsuz kullaniyorum.sorunu anlamadim.bir fikri olan,herhangi bir fikir
    verebilecek olan var mi?
  • bence microsoft tuşları çok güzel hatta yarın gidip kendime alacam bi tane
  • Ben Microsoft® Wireless Optical Desktop kalvye kullanıyorm harika bir klavye hem pil sarfiyatıda fazla değil kesinlikle öneririm
  • arkadaşlar bende bugün veya yarın logitech lx700 alacağım. inşallah doğru bir seçim yapmısımdır. birde microsoft modelleri için oyun oynanmıyor mesela nfs için belli bir süre gaza devamlı bastığın zaman kendisini üzerine birşey düstüğünü var sayarak korumaya alıyormuş öyle duydum varmı böyle birşey yaşayan ???
  • arkadaşlar bende logitech setlerinden birini düşünüyorum ama tek sorunum benim 3,5 metreden sorunsuz ( oyun oynamıyorum pc de) kullanabileceğim bir sete ihtiyacımın olması. net bir bilgiye rastlamadım hiç. bana şu model hem mause hem de klavye de sorunsuz 3,5 metreden çalışır, pili uzun gider dediğiniz bir model var mı? tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • microsoftu aldım yok pahasına sattım oyunlarda felaket takılıyor atlıyor vs.. kalvesi için geçerli bu mause fena degil..
  • ben LOGİTECH LX300 Klavye kullanıyorum. şu zamana kadar beni memnun etti. klavyenin pil ömrü gerçekten güzel ama mouse un kapatma tuşu olmaması sebebi ile yada kapatmanın bi yolu varsa benim bilmediğim için pil ömrü 1 ay civarı gidiyor. çekim alanı ise benim odamın bi ucundan öteki ucuna kadar çekiyor. odamın bi ucundan öteki ucuda yaklaşık 5.5 mt kadar. mouse her türlü yerde (t-shirt, yorgan, gazete v.b.) renge zemine aldırmadan zorluk çıkarmadan düzgün bi şekilde çalışıyor. açıkcası bi klavye mouse setinden fazlasını bulabilirsiniz. oyunlarda falanda hiçbir zorluk çekmedim. hatta klavyemin üstüne cola bile döküldü ama tuşların altında özel delikler varmış ve zaten klavye suya dayanıklıymış. şimdi haaala 0 gibi duruyor ve hiç bir sorunuda yok.
    logitech bu işi gerçekten güzel yapıyor ama başta dediğim gibi bence tek dezavantajı mouse un pil ömrü. kapatmanın bi yolunu bilen varsa lütfen banada yardım etsin :)

• arkadaşlar microsoft opsiyonu dışında logitech'in ex110 seti, faresi hariç gözüme gayet hoş göründü, hatta yetmedi malzeme kalitesi, tuşların sertliği-yumuşaklığı vs için gittim bimeks'te inceledim; ancak bu arada başka bir kaç markanın (isimlerini şimdi unuttum) kendinden şarj istasyonlu (yani kablosu ev tel.i gibi koyuyorsun fareyi şarjda duruyor gece; bitme derdi yok bir şey yok - bilmeyenler için) ve klavye üzerinde teker ve fonksiyon tuşları olan bir kaç modeli de gözüme takıldı ve oradaki çalışan arkadaş bana bir kaç modelin menzilini kendisi garanti vererek belirtti.

esas soruma gelince, bu bahsettiğim diğer bir kaç markadan yani logitech ve microsoft dışında klablosuz set kullananlar fikirlerini yazabilirler mi? tavsiye edebileceğiniz bahsettiğim diğer markalardan modeller var mı? yataktan dizi-film vs izlerken yaklaşık 3 en fazla 3,5 metre mesafeden klavyeyi ağlatırcasına yazı yazabileceğim ve tek harf dahi atlamayak bir set arıyorum :) yardımcı olursanız çok sevinirim.

• arkadaşlar bende kablosuz set almak istiyorum bu konudaki tüm mesajları okudum ve sonuçta klavye ve mouse oldugu için öyle fazla para vermek istemiyorum microsoft düşünüyordum fakat iyi olmadığını mesajlardan gördüm sizce logitech ex110 ve s510 dan hangisi daha iyidir hangisini uzaktan mesafede daha iyi kullanırım pil ömrü hangisinde daha fazladır şimdiden teşekkürler
  • Halen kullanıyorum. İsmini unutmuştum, buradan buldum. zira w7 64 driverını indirmem gerekti. Adresi de buraya yazayım. Bulmak zor değil ama, olsun

http://logitech-louk.navisite.net/web/ftp/pub/techsupport/mouse/setpoint620_x64.exe

Ekleme: Tam 5 sene olmuş. Bundan sonra varsa yoksa logitech

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemlix -- 29 Mart 2011; 14:21:56 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.