Şimdi Ara

en iyi kablosuz klavye.güncellendi.4-5-06 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
17.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yani , ne özelliği onu daha pahalı yapıyor ??
  • Merhaba,

LX500 tuş adedi olarak daha fazla multimedya internet kisayol tus takimina sahip.

Dizayn olarak daha şık bir görüntüsü var.

Mouse olarak bir ust model kullanilmis.

Efsane olmus Logitech Media Play mouse ile beraber gelen MediaLife yazilimina sahip
    (Bu yazilim makinenizdeki resim, video ve muziklere uzaktan kumanda etmenizi sagliyor)

Klavye uzerinde mouselarin uzerinde bulunan scroll tekerlegi de cabasi...
  • evet arkadaşlar.

şu an lx500üm ile yazıyorum ve şunu söylemek istiyorum : mükemmel bir set.

3 metreye kadar çekimi var.

klavyesi çok rahat ve yumuşak tuşlu.

birsürü düğmesi var.

bence , microsoftunkinden bile iyi.

şimdiye kadar kullandığım : microsoft ve a4tech ten çok iyi.

alacak olana kesinlikle tavsiye ederim.

bence ödediğim parayı hakkediyor
  • erdemlix öncelikle yeni klavye mouse setin hayırlı olsun.. güle güle kullan..

bende kablosuz bir set almaya karar verdim arkadaşlar. amacım monitörle arasında 1.5 m olan yatağıma uzanıp surf yapmak ve oyun oynamak

aklımda 2 set var birincisi LOGITECH DESKTOP EX110 (35 $)
    diğeri : Creative Desktop Wireless 9000 Pro 45$ =70 ytl gibi

bu 2 setten hangisini önerirsiniz? ben logitech ten yanayım.. logitech gerçekten sorunsuz bir firma..
    ama creativein bu ürünüde 2.4ghz wireless protocolunden çalıştığı için uzun mesafelerde de sorunsuzmuş, usb den kendisi şarj oluyormuş vede tuş takımı çok kibarmış vs vs..

sonuçta bu 2 ürün arasında kaldım..
    gönül isterdiki bende logitech lx500 veya lx700 alabileyim ancak şimdilik bana biraz pahalı geldiler..

• quote:

Orjinalden alıntı: ArkIn

erdemlix öncelikle yeni klavye mouse setin hayırlı olsun.. güle güle kullan..

bende kablosuz bir set almaya karar verdim arkadaşlar. amacım monitörle arasında 1.5 m olan yatağıma uzanıp surf yapmak ve oyun oynamak

aklımda 2 set var birincisi LOGITECH DESKTOP EX110 (35 $)
    diğeri : Creative Desktop Wireless 9000 Pro 45$ =70 ytl gibi

bu 2 setten hangisini önerirsiniz? ben logitech ten yanayım.. logitech gerçekten sorunsuz bir firma..
    ama creativein bu ürünüde 2.4ghz wireless protocolunden çalıştığı için uzun mesafelerde de sorunsuzmuş, usb den kendisi şarj oluyormuş vede tuş takımı çok kibarmış vs vs..

sonuçta bu 2 ürün arasında kaldım..
    gönül isterdiki bende logitech lx500 veya lx700 alabileyim ancak şimdilik bana biraz pahalı geldiler..

abicim ben creativi denemedim ama, logitechten şaşmamanı tavsiye ederim.
    sana tavsiyem , 70 ytl çıkacaksan, 25de borç al ve lx500 al.

alınca farkı hissedeceksin.

ben de ex110 ve lx500 arasında kalmıştım, ama showrooma gidip de lx500 ü görünce , hiç düşünmeden aldım.

bu ürün de 2,4 GHz ile çalışıyr.yani diğer cihazlarla karışma olayı olmuyormuş.

ayrıca, pil konusu da, şarzlı kullanınca ortadan kalkıyor.

sana şiddetle tavsiye ederim lx500ü.

ayrıca , yataktan sörf yapmayı düşünüyorsan , lx500 klavyenin sol tarafındaki iNav scroll zoom yapıyor ve bu çok güzel.

ayrıca, mouse konusunda biraz şüphliydim belki rahat değilddir diye , ama bence gayet rahat.

uzun lafın kısası , ben de imkanları zorladım ve , kesinlikle prasını hakkediyor bu alet

• selamlar...
    abi düşünme tabi ki logitech düşünme bile
    ben microsoft wireless 1.0a kullanıyorum çok iyi fakat tek kusuru bazı oyunları oynayamıyorsun
    onun dışında inanması zor ama 6 ay pil ömrü var ve pil zayıfladığı zaman PC aracılığıyla seni uyarıyor
    klavye algılama mesafesi 4 mt
    mause de biraz daha kısa yaklaşık 2 mt
    ben memnunum ama oyun meraklısı iseen mause de
    bir sorun olmuyo
    fakat klavye insanı kıl ediyoo
    konuya dönelim logitech bu işte 1 numara
    creative hiç kullanmadım ama bilmediğin birşeyi alma derim
    tekrar söyliyeyim LOGİTECH ,
    kolay gele...

• Logitech LX 300 diyim ben sana uygun fiyat kalite performans, bende yeni aldım araştırrdım baya cok memnun kaldım ...
    canavar walla al kullan misss

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=2224&productid=bd91334
  • Logitech bir numara kablosuz alcaksanız ondan şaşmayın...
  • BENDE MICROFOST KULLANIYORUM 3 SENEDİR BOZULMASINI BEKLİYORUM AMA BOZULMUYOR İŞYE BENDE LOGİTECH ALICAM ÇOK İYİ MOUSE VE KLAVYE KİTLERİ VAR.
  • Bence microsoft hem kullanıslı hemde kalite olarak mukemmel ama maddi yonden uygun mu orası tartışılır...
  • arkadaslar actıgım topicte bir turlu cevaplanmadı bu soru.. bıde burda sorım dedım...

-sımdı bu kablosuz mouselar usbden baglanıyorya.. bıde usb/ps2 cevırıcıler var, ps2 gırısınden baglamak ıcın.. mesela bu logitech mx610'u ps2den baglayınca aletın ozellıklerınde eksılme olurmu veya performans dusuklugu???

en iyi kablosuz klavye.güncellendi.4-5-06

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razorback -- 14 Mayıs 2006; 13:26:36 >

• bence olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: caver

bence olmaz

• Creative Desktop Wireless 9000 Pro 45
    Bunun Yenilerinden Bende Var
  • quote:

Orjinalden alıntı: sp@wn

Dostum ben yine sana tercihimi bildireyim

Sana 1.5 ay önce bunu almalısın demiştim ya sende şimdi almışsın hayırlı olsun geç olmuş ama ii olmuş

• quote:

Orjinalden alıntı: Razorback

arkadaslar actıgım topicte bir turlu cevaplanmadı bu soru.. bıde burda sorım dedım...

-sımdı bu kablosuz mouselar usbden baglanıyorya.. bıde usb/ps2 cevırıcıler var, ps2 gırısınden baglamak ıcın.. mesela bu logitech mx610'u ps2den baglayınca aletın ozellıklerınde eksılme olurmu veya performans dusuklugu???

/>

Olacağını zannetmiyorum

• klavye mouse seti almayi dusunuyorum
    kesin marka secmim logitech
    ama modeller arasinda secim yapamiyorum.
    LX500,S510,EX110 arasinda kaldim.artilari eksileri nelerdir!?!?
  • Bende yeni klavye almayı düşünüyordum yararlı oldu bu konu
  • kesinlikle ve kesinlikle Logitech S510

6 aya kadar gidiyor pili, çekimi çok iyi, tasarımı mükemmel, perfoprmansı çok iyi...

Ben kullanıyorum, herkeslere de tavsiye ederim
  • zaten S510 ya da LX500 agir basiyor su an.tesekkurler onerin icin.
    simdi bi sorum daha olacak
    bu ikisini,bizzat gorme sansim olmadi henuz.boyutlari hakkinda
    fikir verebilecek birileri var mi acaba?!
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.