Şimdi Ara

En İyi Kredi Kartı Sizce Hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

En İyi Kredi Kartı Sizce Hangisi?

(En Son Oy Tarihi: 16.5.2022)
Giriş
  • arkadaşlar en kullanışlı kredi kartı sizce hangisidir? oyunuzu kullandıktan sonra sebeplerini de belirtirseniz iyi olur.

• Fish
  • quote:

Orijinalden alıntı: MichelleRodriguez

Fish
    bonus veya world çıkacağı kesin.Heryerde bu ikisine kampanya mampanya var.hepsinede çakayım,lanet virüs bunların hepsi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

bonus veya world çıkacağı kesin.Heryerde bu ikisine kampanya mampanya var.hepsinede çakayım,lanet virüs bunların hepsi.

Alıntıları Göster
    Bonus world ve asya kartım var. Asya kartını kgs için bile kullanıyorum. otobüslerde de geçiyomuş galiba ama kullanmadım. hem asya kartta yıllık kart ücreti ödenmiyor diğerlerinde ödüyoruz. bence en iyisi asya card

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa82

Bonus world ve asya kartım var. Asya kartını kgs için bile kullanıyorum. otobüslerde de geçiyomuş galiba ama kullanmadım. hem asya kartta yıllık kart ücreti ödenmiyor diğerlerinde ödüyoruz. bence en iyisi asya card

Alıntıları Göster
    maximum
  • Kesinlikle world diyebilirim var olan kampanyaları üye işyerlerindeki parapuan kampanyası çok iyi idi
  • quote:

Orijinalden alıntı: victorist

Kesinlikle world diyebilirim var olan kampanyaları üye işyerlerindeki parapuan kampanyası çok iyi idi
    world kullanıyorum öğrenci olduğum için kart ücreti yok kampanyaların çoğu world de
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

world kullanıyorum öğrenci olduğum için kart ücreti yok kampanyaların çoğu world de

Alıntıları Göster
    maximumdayım öğrenci kartı oldugu için para falan yok şimdilik.maxipuanlarında ne işe yaradıgını anlamadım sadece kredi kartı olarak faydasını gördğüm maximumun ama en dandiğinin axess oldugunu söyleyebilirim arkadaş hiçbir yerde taksitli olarak peşin fiyatı yok bu karta bakıyorum herzaman en kötü durumda oln axess

• quote:

Orijinalden alıntı: Çekilin Ben Tercümanım

maximumdayım öğrenci kartı oldugu için para falan yok şimdilik.maxipuanlarında ne işe yaradıgını anlamadım sadece kredi kartı olarak faydasını gördğüm maximumun ama en dandiğinin axess oldugunu söyleyebilirim arkadaş hiçbir yerde taksitli olarak peşin fiyatı yok bu karta bakıyorum herzaman en kötü durumda oln axess

Alıntıları Göster
    world fazla para ödüyosun kart ücreti olarak ama onuda müşteri hizmetlerine iki bağırmada iptal ediolar en çok puan veren kart ayrıca bi çok avantajı oluyor anlaşma yaptığı şirket çok gibi tavsiye ederim ben babamın kartını kullanıyordum biriken puanlarla neler almadm ki cep telefonu,bilgisayar koltuğu dönenlerden bunlar ne kadar zamanda birikiyor dersen yaptığın harcamayada bağlı olarak 2 ayda falan

• quote:

Orijinalden alıntı: Çekilin Ben Tercümanım

Alıntıları Göster
    hepsinden var maşallah ama en çok ve kişisel kullandıgım axess

uyuz bonus bonusa buradan kocaman en ufak çıktıda bile atm den para kesio

• quote:

Orijinalden alıntı: LordMayros

hepsinden var maşallah ama en çok ve kişisel kullandıgım axess

uyuz bonus bonusa buradan kocaman en ufak çıktıda bile atm den para kesio

Alıntıları Göster
    http://resim.donanimhaber.com/m_27795480/mpage_1/key_/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Ducatine

Alıntıları Göster
    Fish var. 15 gün mü ne yatırmadık hemen kesmişler. Destur yav yatıracağdık

• quote:

Orijinalden alıntı: Ducatine

Alıntıları Göster
    bende çok şaşırdım bonus kart için kredi kartı eksteri alıyorsun atm den 0,70 kuruş kesiyo helal olsun walla soygunun boylesi...

• quote:

Orijinalden alıntı: odrin34

bende çok şaşırdım bonus kart için kredi kartı eksteri alıyorsun atm den 0,70 kuruş kesiyo helal olsun walla soygunun boylesi...

Alıntıları Göster
    OYLAMAYA GÖRE EN İYİSİ MAXIMUM, ALLAH AŞKINA NE AVANTAJI VAR BİRİ ANLATSIN? DOĞRU DÜZGÜN GEÇMİYOR BİLE...

WORLD BENCE 1 NUMARA
    ONDAN SONRADA BONUS'TUR

BEN MAXİMUM KULLANIYORDUM KAPATIP WORLD ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM....

• quote:

Orijinalden alıntı: erosmarcos

OYLAMAYA GÖRE EN İYİSİ MAXIMUM, ALLAH AŞKINA NE AVANTAJI VAR BİRİ ANLATSIN? DOĞRU DÜZGÜN GEÇMİYOR BİLE...

WORLD BENCE 1 NUMARA
    ONDAN SONRADA BONUS'TUR

BEN MAXİMUM KULLANIYORDUM KAPATIP WORLD ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM....

Alıntıları Göster
    maximum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majorümsü Minör

maximum.

Alıntıları Göster
    Master Card listede yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andrés Iniesta

Master Card listede yok

Alıntıları Göster
    Bonus
  • quote:

Orijinalden alıntı: AykuTMira

Bonus

Alıntıları Göster
    en iyi kredi kartı hiç olmayan kredi kartıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CARNIVALE

en iyi kredi kartı hiç olmayan kredi kartıdır.

Alıntıları Göster
    en iyi kredi kartı hiç olmayan kredi kartıdır. bunu yazmak için girmiştim.,
    en iyisi hiçbiri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Probis

en iyi kredi kartı hiç olmayan kredi kartıdır. bunu yazmak için girmiştim.,
    en iyisi hiçbiri.

Alıntıları Göster
    Kredi kartsız olmaz.
    Mükemmel birşey bence...

Maximum diyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.