arkadaşlar en kullanışlı kredi kartı sizce hangisidir? oyunuzu kullandıktan sonra sebeplerini de belirtirseniz iyi olur.
Fish
quote:
Orijinalden alıntı: MichelleRodriguez
Fish
bonus veya world çıkacağı kesin.Heryerde bu ikisine kampanya mampanya var.hepsinede çakayım,lanet virüs bunların hepsi.
quote:
Orijinalden alıntı: TIMERIDER
bonus veya world çıkacağı kesin.Heryerde bu ikisine kampanya mampanya var.hepsinede çakayım,lanet virüs bunların hepsi.
Alıntıları Göster
Bonus world ve asya kartım var. Asya kartını kgs için bile kullanıyorum. otobüslerde de geçiyomuş galiba ama kullanmadım. hem asya kartta yıllık kart ücreti ödenmiyor diğerlerinde ödüyoruz. bence en iyisi asya card
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa82
Bonus world ve asya kartım var. Asya kartını kgs için bile kullanıyorum. otobüslerde de geçiyomuş galiba ama kullanmadım. hem asya kartta yıllık kart ücreti ödenmiyor diğerlerinde ödüyoruz. bence en iyisi asya card
Alıntıları Göster
maximum
Kesinlikle world diyebilirim var olan kampanyaları üye işyerlerindeki parapuan kampanyası çok iyi idi
quote:
Orijinalden alıntı: victorist
Kesinlikle world diyebilirim var olan kampanyaları üye işyerlerindeki parapuan kampanyası çok iyi idi
world kullanıyorum öğrenci olduğum için kart ücreti yok kampanyaların çoğu world de
quote:
Orijinalden alıntı: kilecerme
world kullanıyorum öğrenci olduğum için kart ücreti yok kampanyaların çoğu world de
Alıntıları Göster
maximumdayım öğrenci kartı oldugu için para falan yok şimdilik.maxipuanlarında ne işe yaradıgını anlamadım sadece kredi kartı olarak faydasını gördğüm maximumun ama en dandiğinin axess oldugunu söyleyebilirim arkadaş hiçbir yerde taksitli olarak peşin fiyatı yok bu karta bakıyorum herzaman en kötü durumda oln axess
quote:
Orijinalden alıntı: Çekilin Ben Tercümanım
maximumdayım öğrenci kartı oldugu için para falan yok şimdilik.maxipuanlarında ne işe yaradıgını anlamadım sadece kredi kartı olarak faydasını gördğüm maximumun ama en dandiğinin axess oldugunu söyleyebilirim arkadaş hiçbir yerde taksitli olarak peşin fiyatı yok bu karta bakıyorum herzaman en kötü durumda oln axess
Alıntıları Göster
world fazla para ödüyosun kart ücreti olarak ama onuda müşteri hizmetlerine iki bağırmada iptal ediolar en çok puan veren kart ayrıca bi çok avantajı oluyor anlaşma yaptığı şirket çok gibi tavsiye ederim ben babamın kartını kullanıyordum biriken puanlarla neler almadm ki cep telefonu,bilgisayar koltuğu dönenlerden bunlar ne kadar zamanda birikiyor dersen yaptığın harcamayada bağlı olarak 2 ayda falan
quote:
Orijinalden alıntı: Çekilin Ben Tercümanım
Alıntıları Göster
hepsinden var maşallah ama en çok ve kişisel kullandıgım axess
uyuz bonus bonusa buradan kocaman en ufak çıktıda bile atm den para kesio
quote:
Orijinalden alıntı: LordMayros
hepsinden var maşallah ama en çok ve kişisel kullandıgım axess
uyuz bonus bonusa buradan kocaman en ufak çıktıda bile atm den para kesio