Şimdi Ara

en iyi lastik?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bnm fiat doblom var. 2006 model 1.3 multijet. ben aracıma yeni jant ve lastik almayı düşünüorum. bana yardımcı olanlar için şimdiden çok teşekkürler ediorum....

• Ben, Pirelli tavsiye ederim.

http://forum.donanimhaber.com/m_15673420/tm.htm

bu linki incelemenizi öneririm.
  • saol kardeş. ama bu biras sınırlı gibi oldu.. daha fazla bilgi lasım bana.
  • arkadaşlar kocaaaa site de yokmu bana yardımcı olabilecek birisi....
  • michelin almada ne alırsan al.
    özellikle yaz günlerinde acayip ses yapıyor.
    pirelli güzel
  • Kumho'yu önerebilirim...

http://www.kumholastik.com/
  • hmm. ya bizim arkadaşlarda michelin i çok önermişlerdi. jantlar hakkında bi bilginiz var mı mesela kormetal nasıl_?
  • 195/60/15 continental premium contact kullanıyorum çok sessiz ve yol tutuşu çok güzel tavsiye ederim.

yapılan test sonuçları belki yardımcı olur karar vermene:
    bu test continental premium contact içindir:::

ADAC Motorwelt 03/2002
    Size tested: 195/65 R 15 H
    Test winner: "Highly recommended"
    "Very well-balanced summer tyre with relatively low rolling resistance, particularly good in the wet."

Test Stiftung Warentest 03/2002
    Size tested: 195/60 R 15 H
    "Good", 2.3 points

ցMTC 03/2002
    Size tested: 195/65 R 15 H
    Test winner: "Highly recommended"
    "ContiPremiumContact: Very well-balanced summer tyre with relatively low rolling resistance, particularly good in the wet."

Auto Bild 11/2001
    Size tested: 205/55 R 16 V
    Overall rating: "Superb" (rated best)

Strengths: "Pleasant, well-balanced handling properties, very good wet braking behaviour, very comfortable."

• hmm. güzel. peki bana önerebileceğiniz jant var m_?
  • başımdan geçen olayı anlatayım;
    195/60/15 continental premium contact aldım 4 adet taktırdık neyse bir yıldan beri kullanıyorum arabamda virajlarda arkasını salma veya atma gibi sorunları vardı,servise götürdüm 15 gün önce arabayı havaya kaldırdılar usta dediki abi senin amortisörlerinde birşey yok lastikleri yanlış takmışlar demez mi,şaşırdım nasıl yani dedim 4 tekerden 3 tanesini yanlış takmışlar lastikler virajlarda ters takıldığı için atlıyomuş yani virajın içine gelmesi gereken yeri dışa takmışlar ve frendede araba çekiyodu ondanmış böyle bir olay yaşadım bilginize...
    Düşünüyosunuz 600 ytl veriyosunuz ve karşılığında adamlar lastiği ters takıyolar çok yazık ya ...

yol tutuş etkileniyo,frende araç etkileniyo daha ne olsun...aklıma gemdikçe üzülüyom..
  • sen ucuz atlatmışsın. ne diim geçmiş olsun. çok dikkatli olmak gerekir. çünkü araba da bir tek lastikler yerle temas ediyo. bunu hafife almamak gerekir..
  • vay bee...hocam geçmiş olsun...adamlardaki hanzoluğa bak yaa lastik ters takılır mı...???
  • türkiye şartlarında en iyi lastik bridgestone turanza dır ,bu yollara sert lastik gider
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.