Şimdi Ara

En İyi Lastik Markası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

En İyi Lastik Markası

(En Son Oy Tarihi: 9.1.2020)
Giriş

Orijinalden alıntı: adrisanam

michelin en dandık en cabuk bıten bır yere surttunmu en cabuk yarılkan lastıktır. Ankette michelın cok cıkmıs gerçekten cahıl ulkeyız ya
    Biryere kadar haklısınız size katılıyorum. Yumuşak hamurlu ve yanaklları biraz zayıf. Çukurlara az sert düştüğünüzde ve birkaç defa kaldırımı çıkmayla çabucak balon yapar. Katılmadığım tarafları ise yol tutuşu, ıslak zemin fren performansı, yol sesi ve konfor gibi çok iyi yönleri yok değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fractal design

Listeye Nokian'ı eklememişsin.
    O listede şundan iyi lastik çıkartan marka var mı araştır bakalım.

En İyi Lastik Markası
    Sizden ricam bu lastiğin 185 55 14 ünü veya 185 60 14ünü bulabilir misiniz internetten ben bulamadımda

• Literaryy L kullanıcısına yanıt
    Nokian eLine 2 AA her ebatta yok 15" ve 16" olmak üzere bir kaç ebatta var. O ebatlarda çok kaliteli lastik bulabileceğini sanmam.

Ebat olarak lastik marka modellerini karşılaştırmak için şunu kullanabilirsin.
    lastik.rezulteo.com.tr
    En iyi lastikleri en iyi fiyatlara bulun
    https://lastik.rezulteo.com.tr/lastik-bul?s=cEmRgBxco185/60+R14+82HgSummer&q=185/60+R14+82H

• quote:

Orijinalden alıntı: tunc52

Biryere kadar haklısınız size katılıyorum. Yumuşak hamurlu ve yanaklları biraz zayıf. Çukurlara az sert düştüğünüzde ve birkaç defa kaldırımı çıkmayla çabucak balon yapar. Katılmadığım tarafları ise yol tutuşu, ıslak zemin fren performansı, yol sesi ve konfor gibi çok iyi yönleri yok değil.

Alıntıları Göster
    Hocam omru kisa belli km sonra yol ttus fln kalmiyor hamur omru az kmde doluyor ama continental alsaniz disi bitse bile hamuru yune asfalta yapisiyor birakmiyor
  • Güzel bir konu olmuş. Ankara'da Michelin crossclimate kullanıyorum ilk fırsatta yazlık kışlık ayıracağım.
  • şuana kadar kullandığım en iyi lastik continental sonra hankook gelir
  • fractal design kullanıcısına yanıt
    68dB gerçekten çok güzel bir değer bu boyut için.
  • Caslantas kullanıcısına yanıt
    Neden ki? Problem mi yaşattı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xenom -- 31 Ağustos 2019; 22:59:21 >
  • Xenom kullanıcısına yanıt
    Lastik hakkındaki düşüncelerimi diğer konuya yazmıştım

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=139419338

Kötü diyemem ama ani fren yapıp öndeki arabaya bir karış kala durduğum oldu, bu yüzden arabayı yenilediğimde en iyisinden bir yaz lastiği, en iyisinden bir de kış lastiği alacağım hocam. Yer Ankara, yazın asfalt yanıyor kışın da donuyor.
  • Jinyu tabiki
  • Her ebat ve mevsim şartlarına göre iyi lastik değişiyor.
  • Kormoran kışlık lastik alınır mı?
  • Michelin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.