Şimdi Ara

En iyi lounge hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Havalimanında world lounge, wings lounge, tav prime class lounge, thy cip lounge, millenium lounge, hsbc lounge gibi lounge'ları duyuyoruz ama acaba hangisi en iyisi ya da aralarındaki farklar neler?

Bilenler yazabilrse iyi bir paylaşım olacağı kanaatindeyim. Sen gördüklerini paylaş önce derseniz. Ben zamanında kapatılan garanti bankasının zone lounge'ına girmiştim. Sınırsız yiyecek içecek vardı ama yiyecek menüsü çok başarısızdı. gerçi alkol sınırsızdı. ve ayrıca internete girmek için adamlar en kalite apple mac bilgisayarları koymuşlardı. ama dediğim gibi o lounge kapatıldı, gerçi başka bir lounge'a dönüşmüştür sanıyorum.
     En iyi lounge hangisi?

Edit: Eylül 2014 itibariyle World Lounge kapanmış durumda. Belki başka bi Lounge'a dönüştürülür onu bilmiyorum.

Wings Lounge oldukça sakin ve yemekleri çok başarılıydı. Örneğin sıcak çorbalar gece vakti iyi gidiyordu. Sadece sandviç veren loungelardan değildi. Alkol olayı da fena değildi. Geçmiş zaman kullanıyorum çünkü kullanalı aylar oldu şu anki durumunu bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdasinan -- 29 Eylül 2014; 15:13:35 >

• Yararlı bir konu :) cevapları bende merak ediyorum.
  • Evet arkadaşlar bu konuya pek rağbet yok gibi ama belki birilerine faydalı olur diye yazmak istedim. Yeni yaptığım seyahat sonrası atatürk havalimanı dış hatlar terminalinde bulunan Wings lounge hakkında izlenimler edinmiş bulunmaktayım. Şimdi öncelikle bu lounge içinde tuvalet yok onu belirteyim ancak hemen dışında 30 mt ilerde bulunmakta. Zaten bu lounge ile primeclass lounge bitişik sayılır. Neyse içerisi oldukça güzel. Özellikle yeme içme konusunda çok başarılı. Çorbadan sıcak yemeklere, salatalardan poğaçalara, çay kahveden meyvelere herşey mevcut. Sınırsız alkol olayı da var ve kendiniz ne isterseniz alıyorsunuz. Daha önceden görmüş olduğum bardan garsonun verme olayı yok. Self servis ve bence böylesi daha iyi. İnternet olarak 2 adet bilgisayar bir tarafta 2 adet bir tarafta olmak üzere 4 bilgisayar mevcut. Koltuklar aşırı rahat olmasa da gayet yeterli. Wings lounge izlenimlerim bu kadar. Bu lounge'a priority pass sahipleri ile wings black sahipleri ücretsiz olarak girebilmekte, bunu da belirtelim.

Başka loungelar hakkında bilgi sahibi olanlar, yorumlarınızı heyecanla bekliyoruz (en azından ben bekliyorum)

• İstanbul Atatürk'de şu ana kadar 3 farklı lounge kullandım.

HSBC Club, Millenium ve THY CIP (dış hatlar).

İlk ikisi arasında ahım şahım farklar yok, bildiğim kadarıyla ikramlar aynı şirketten geliyor,
    yalnız hatırladığım kadarıyla Millenium daha sakin oluyordu, konforu da biraz daha iyidi.

THY'nin lounge ise tamamen farklı bir dünya.
    Şimdi uzun uzun yazamayacağım ama tanıtım videosunu koyabilirim

Lounge gerçekten çok büyük ama videoda görüldüğü gibi sakin değil
    İstanbul'daki tek Star Alliance Lounge'u olduğundan aslında baya kalabalık oluyor bazen yer bulmak bile zorlaşıyor.

Spesifik soru olursa cevaplayabilirim

• THY lounge ile diğerlerini kıyaslamak ayıp olur. bence diğerlerini kendi aralarında kıyaslayın derim. Thy lounge ayrı bir dünya denebilir. şuana kadar gittiklerim içerisinde thyden iyisini henüz görmedim diyebilirim.

diğerleri kendi aralarında kıyaslanırsa işbank ve hsbc iyidir diyebilirim. world ilk açıldığında güzeldi şuan servis çok zayıf deniyor. tav kart alan bi arkadaş prime classı beğenmediğini söylemişti.
  • cahil sorusu geliyor beyler hazir olun.. thy lounge'a girebilmek icin ne yapmak gerekiyor? onlar icin ayri kartlar falan mi var?
  • onurmaurer kullanıcısına yanıt
    Business class yolcusu olmak, THY Elite veya Elite Plus kart sahibi olmak ya da Star Alliance Gold kart sahibi olmak gerekiyor.

Elite kart alabilmek için 12 aylık periyotta en az 40 bin mil uçmak gerekiyor, bu da örnek vermek gerekirse yaklaşık olarak İstanbul'dan 4 defa ekonomi sınıfında Amerika veya Uzakdoğu'ya gidip gelmekle yapılabilecek bir şey...

Bu arada Elite/Elite Plus kart sahipleri yanlarında 1 misafiri de ücretsiz sokabiliyorlar, yeter ki misafir Star Alliance uyesi bir havayoluyla uçuyor olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A3 Hangisi Daha iyi??
    16 yıl önce açıldı
    Bu markalardan hangisi daha iyi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir araştırma çalışması için Atatürk havalimanı wings lounge ve prime class lounglarda bulundum wings i yolcuların tercih etme sebebi genelde tenha olması prime class wingse göre epey kalabalık yalnız imkanlar prime da daha fazla yemek çeşitliği örneğin ayrıca primeda duş ve wc ve özel dinlenme locaları bulunuyor
  • sabihada yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hortlatalım.
    world dış hatlar 3 eylül itibariyle finis olmuş. finansbank/halkbank vs comforta gitmemek için wingse müracat ettim bakalım. hayırlısı. world en iyisiydi bana göre thy ye girmedim. gece beklemeli uçuşlarda locayı kapatıp (kapısız tabi localar) uyuyordum. hayırlısı. ikramlar hep aynı aman aman fark görmedim.
  • bende wings e başvurmak için mesaj attım, maaş müşterisi olduğumdan ücretsiz kart bedeli olmaksızın verin bana bir wings dedim bakalım ne diyecekler
  • Millenium'u 2 kez kullandım. Tek artısının sakin oluşu olduğunu söyleyebilirim. İnternet bağlantısı, meyve ve içki ikramları iyi ancak yemek konusunda zayıf bulmuştum. Sadece kahvaltılık, atıştırmalık kuru pasta ve sandviç seçenekleri var. Muhtemelen oraya gelenlerin biraz dinlenmek ve interneti kullanmak için geldiklerini düşündüklerinden fazla detaya girmemişler.
  • trineux kullanıcısına yanıt
    thy ataturki dis hatlar cip lounge business yolcu elite kart ve gold kart disinda girilmiyor degil mi ?
    ayrica yanimizda misafir alamiyoz elite kart yoksa. klasik kart business yolcusu misafir goturemiyor diye biliyorum dogru mu ?

peki baska firma yolcusunu yanimiz da misafir olarak iceri almaya calissak business thy yolcusu iken, ne kadar odenmesi gerekiyor ve bu odeme nereye ne zamn gerceklestiriliyor ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.